9

очевидно е

преди 8 години

Очевидно е че това е предумишлен опит за убиство навръх християнския празник Възкресение поради верска омраза и отговорът трябва да е смазващ.

8

1

преди 8 години

Ако българите не се обединим срещу ,нищо добро не ни чака

7

1

преди 8 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ НИТО Е ИКОНОМИКАТА,НИТО ЕС,НИТО БЕЖАНЦИТЕ.ТОВА СА НАБУТАНИ ПО ГЕТАТА,КЪДЕТО ДАЖЕ И ПАТРУЛКИ НЕ СМЕЯТ ДА МИНАВАТ

6

Американ

преди 8 години

Бабаитлъкът ви голям по форумите, ама работата ви българска...

5

родопа

преди 8 години

Браво на Българите в Раднево за активната позиция спрямо беззаконието !

4

Кой

преди 8 години

Кой е този, който бие и коли смело? Онеправдан или господар?

3

Анонимен

преди 8 години

Баце Борисов в такива моменти винаги мишкува. Вътрешната овца, наречена министърка за нищо не става. Полицията прави, каквото й е заповядано, не че нямат желание да попилеят *, ама им е забранено.. Армия нямаме да вземе нещата в свои ръце. Абсолютно безнадеждно е положението...

2

Няма няма

преди 8 години

Абе,някой скапан политик виждали нещо от Ромскитемубийства и грабежи?!?!? Питайте бойко тиквата и цецка фрезата инсо,дето ги храним като гълъбчета!

1

Анонимен

преди 8 години

Ох.. Това, че незаконни постройки щели да бъдат съборени го слушаме откакто свят светува и ще го слушаме до края на България! В Гърмен какво стана, нали имаше и поставени срокове за събаряне?! Защо никой не смее да се заеме сериозно с ромската напаст, бе?! В коя друга държава от ЕС има всяка седмица убити от роми възрастни хора??????????