31

Анонимен

преди 8 години

Както казах в една предна тема, за умрелите или добро или нищо.Този умря за тениса а аз няма да кажа НИЩО.

30

Анонимен

преди 8 години

До чичо Митко 39Добре че се лайкна сам..........***.Гледал бил тенис.....ХА-ХА-ХАМоже да станеш и на 100 години и ще си същият загубеняк който си бил на 15.Ако с гледане ставаше то всички кучета щяха да са станали касапи а ти щеше да си Иван Лендъл ..................ама НЕ.П.П. И очевидно НЕ за първи път вземаш отношение по темата за ***. А това че си дърт не те прави по-малко глупав. ЗАПОМНИ го добре!

29

Николета

преди 8 години

Като гледам как е клекнал ми се струва много омекнал, а защо е така?

28

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно като изпадне от топ 30 ще влезе в топ 50.

27

Архаичен

преди 8 години

Интелектът е дар от природата. Възпитанието е придобито. Достойнството е една от основните изяви на възпитанието. С достойнство трябва да се разделяш с любим човек, с достойнство трябва да губиш различни неща в живота и един ден с достойнство трябва да си отидеш от този свят. За да те помнят като ДОСТОЕН ЧОВЕК.

26

Анонимен

преди 8 години

До чичо Митко 37Мите, ти да не си оня на който Дришко "дари" 500 хил ойро?Е повече няма да има.Младежа вече е пенЦионер.СВЪРШИ!

25

Анонимен

преди 8 години

Тук има 7-8 п0ста анти-*** и 30 поста от един и същи *** ЗА ***.Такова чудо не бях виждал.Изобщо не коментирам слабоумните доводи ЗА кауня.

24

Анонимен

преди 8 години

Постове 27 и 32 са на един същ нефелен ненормалник който явно е от родата на селчото.Отивай да садиш кауни бе баламурник и вземи *** със себе си.Толкова си злобен че ще пукнеш от инфаркт.***.

23

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 32Очевидно си индивида който от години плещи глупости тук в подкрепа на ДришУ.А това "Той вече не може да е беден" показва колко си кух и с манталитет на БЕДНЯК.АЗ ти казвам че той тъпчо на 40 няма да има дим в ***.И както казах преди 2 години че *** ще разцъква "яки" мачлета с играчи извън топ 100и ще стабиУен около 40-то място виждаме че това вече е ФАКТ!Ако си баща му ...ДГД, се*льо!Бедни сте били, бедни сте и бедни ще *** защото гена ви е НЕКАЧЕСТВЕН.

22

Анонимен

преди 8 години

Много бързо си повярва, и егото му надрасна таланта му. Ако не си промени философията, няма да напредне. Това е е един от най-трудните професионални спортове.

21

Хах

преди 8 години

Вижте сега , Григор е тенесист на много добро ниво , стигна дори до номер 8. Обаче , когато тръгна да набира скорост журналята почнаха - "Бейби Федерер " , "бъдещия номер 1 " и т.н. Еми стана ясно , че няма да стане ... Оставете момчето да си играе и стига с тия нереални очаквания от него. Само казвам ,че Мануела Малеева е стигала до номер 3 и е играла на полуфинал на US Open и има още 3 четвъртфинала от Големия шлем.

20

Лай Но

преди 8 години

Елитен пръц май стана а не супер старт на турнир.

19

Анонимен

преди 8 години

До ЖалноСамо в представите на един напълно несведущ в тениса човек Григор може да бъде "посредствен тенисист". Няма как човек от ТОП 100 в един свръхелитен световен спорт, като тениса, да бъде определен като "посредствен".

18

Анонимен

преди 8 години

До Turkish PowerСкъпи тюркмене, пауър турчино, поздравления за овчарските съвети към един елитен тенисист, какъвто могъщата осемдесетмилионна Турция никога не е имала / и едва ли ще има скоро!/. След тези свръхинтелигентни изявления, време е да отидете в обора и да се заемете с животните. Те не могат вечно да Ви чакат.Поздрави :)

17

Жално

преди 8 години

Възход и падение на един посредствен тенисист макар и българин.

16

Аматьор

преди 8 години

Типично по български да загинеш безславно като напикаано мушкато.

15

Анонимен

преди 8 години

В Понедлник 30 ти другия месец 300. Точно на време да обере бостанья в АСкьово ,че те на всички турнири пари не дават!

14

Жена

преди 8 години

Скъпи българи, време е. Нека запазим минута мълчание в памет на това, което е било и това, което можеше да бъде. Зад всеки провалил се ***-от стой ....собствената му глупост.

13

Галина

преди 8 години

Парите не са нищо. Да постигнеш нещо в живота трябва най-вече да имаш постоянство и характер, а не да ходиш по спаружени каки.

12

Бара

преди 8 години

Къде е дъртата маца, тя е виновна за грешките. Сигорно са го болели топките при сървиса.