13

тролгеносен

преди 8 години

И да шлякате минусчета, тролчета, това е положението: В цялата КНДР има около 1200 ИП адреса. Да имаш мобилен телефон с "чужда" сим карта се наказва със затвор. Ако избягаш от *** ти избиват роднините до девето коляно.......това е то........КНДР.

12

Анонимен

преди 8 години

Дано да успеете и България да разделите, че да се рахатясаме, а то нещо не ви се получава при една България

11

Анонимен

преди 8 години

Др. Миков иска да реформира столетницата по този модел.

10

тролгеносен

преди 8 години

Северна Корея е христоматиен пример каква катастрофа може да донесе на един народ комунизма и руското влияние.Един народ, едни обичаи, едни нрави.....изкуствено разделени ........За Самсунг, Кия и Деу няма човек който да не е чувал или да не го ползва. Според западни експерти "лицензните" Ф-16 дори превъзхождат американските по електроника. И другата страна.........глад, мизерия и.............единствените случаи на канибализъм в нашия век. Пак от глад.

9

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен6В Китай отдавна е така.Само че има един проблем-как американците ще употребят Южна Корея за да спрат един национално-отговорен план за реформи в КНДР.

8

Урко

преди 8 години

Майкооо, тия още малко и ще изпаднат като руснаците. Горките хора!

7

до 7

преди 8 години

Колега, следвечерната "доза" , ***....стите се активизираха и са ти маркирали минуси.

6

до 5 Ти да видиш

преди 8 години

Е, аз виждам фотографията и очите не ме лъжат. Модерна сграда, майсторски направен площад с цветни камъни, прилично облечени мъж с дете и жена и усмихнати. Няма полегнали по пейките дрогирани екземпляри, препълнени кофи с ***, смрад и мизерия като в демократична евроатлантическа софия.

5

Анонимен

преди 8 години

Работите отиват натам,че един ден КТП ще възложи на Капитализма да продължи и завърши под неин контртл Стрдителството на по-съвършенното общество.И защо не.Нека тази обществена формация си свърши роботата докрай.Наверно това ще бъде цивилизован капитализъм,а не пеще рен както в РБ.

4

Ти да видиш

преди 8 години

Сега русофилчетата ще започнат да ни обясняват колко е хубаво там,как се живее райски,какви постижения имат в индустрията ,колко са напред . Храни в изобилие,дрехи,телевизорои,компютри,нищо че няма интернет,телефони и така нататък.И че всичко каквото се пише за тях от запада е долна пропаганда,никой не иска да избяга от там и няма избягъл,а напилва е толкова голям,че армията едва спира прииждащите.

3

Анонимен

преди 8 години

И те ще тръгнат по пътя на богати олигархи обрали народа и бедни интелигенти расли в саксия.

2

Анонимен

преди 8 години

Като е толкова изистанала Северна Крея защо само я пишат по вестниците.

1

Анонимен

преди 8 години

този филм вече сме го гледали