15

Анонимен

преди 8 години

Точно тази да не дава акъл. Уж баща и бил убит от комунистите, а тя се жени по сметка за сина на изтъкнат комунист с власт и влияние.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21A тези, които създават правилата да не са паднали от Марс. Нали пак тоз народ ги избира, гласувайки, негласувайки, с корупция, без корупци, от простотия..Научете се да виждате гората, а не да се ровите из листата.

13

беден

преди 8 години

Кои са богатите у нас?.Грабителите на българския народ.То не бяха банки,приватизации.РМД.митници.мутри.....сега обществени поръчки.

12

Анонимен

преди 8 години

До Баба ВасилкаА кой друг освен народа. Господ ли? Всички сме "народа" - от ромите до управляващите, които са избрани от този народ, следователно не са нищо повече от статистическа извадка. Ама имало корупция. Ами кой освен този народ я допуска и в крайна сметка съдава тази корупция. Много точно го е казала певицата, която не е никак "измислена", а певица със страхотен натюрел, оценена във Франция.

11

Баба Василка

преди 8 години

Ясно е, че няма демокрация. Но много ме ядосват хора, които чакат на народа нещо да направи.Богаданка оченцето и няма да мигне, ако утре българският народ падне курбан, нейния *** да е добре.Ситият на гладния не вярва.Защо не и държи г...за да назове истинските виновници - политиците? Защото има много интереси преплетени, нейни лични интереси. Гарван - гарвану око не вади. Самата Богданка е част от върхушката. Тръгнала от народа да иска жертви!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Точно Богдана и Фучеджиева не могат да са мерило за демокрация.

9

123

преди 8 години

ДА САМАТА БОГДАНА КАТО ДЕМОКРАТКА ЛИ ТИ СЕ ВИЖДА!МНОООООГО РЕПРЕСИРАНА ОТ КОМУНИСТИТЕ И МНОООООГО ГИ МРАЗИ,НО НЕ СЕ Е ОМЪЖИЛА ЗА СИНА НА ЛЪЧЕЗАР АВРАМОВ.АМА ТОВА БИЛО ЛЮБОВ!ЛОШО НЕМА,НО КЪДЕ Я СРЕЩНА ТАЯ ЛЮБОВ?!ТЯ НЕ СЕ ДВИЖЕШЕ/ЛЮБОВТА Й / С ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!

8

Анонимен

преди 8 години

ПЪРВО -ТОЧНО БОГДАНА И НЕЙНИЯ ДИМИТРОВ И ПОДОБНИ СА ПОДДЪРЖАЛИ СЪЩАТА ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ . ЗАЩОТО СА ИМАЛИ ФАЙДА- ЗНАЕЛИ СА ЗА ПРЕВАТИЗАЦИЯ И КАКВО ЩЕ ПОЛУЧАТ ОТ НЕЯ И СА ПОЛУЧИЛИ "СВОЕТО"...ЧЕСТНИТЕ ДЕМОКРАТИ СА ИЗХВЪРЧААЛИ ОТ "КРЪГА" ИМ - ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА БИЛИ НА РАЗЛИЧНА МАТЕРИАЛНА ОСНОВА...(ПРИМЕР- БОГДАНА Е ВНУЧКА НА ИЗВЕСТНИЯ НЯКОГА БАНКЕР КАРАДОЕВ СИ ВРЪЩА СГРАДИТЕ ПРИНАДЛЕЖАЛИ НА ДЯДОТО ..САМО ПОД НАЕМ ДА ГИ ДАВА И МОЖЕШ ДА НЕ РАБОТИШ ПОВЕЧЕ...ТЯ ТАКА И НАПРАВИ).. СЕГА-ТЯ НИ ДАВА АКЪЛ...

7

ебльо факър

преди 8 години

проблема не е в хората а хората имат проблем с тази така наречена "демокрация"...внесен и наложен отвън диктат обвит в шарено целуфанче

6

Анонимен

преди 8 години

Много народ трябва да измре и много време да мине докато се изчисти мътилката от тази нация.Въпросът е дали Създателят ще си направи усилието да ни съхрани като народ.

5

Анонимен

преди 8 години

В Блиц бившият топ разузнавач Васил Василев назовава поименно главните виновници за проблемите на държавата.Лошото е, че не назовава 151 фамилии взели парите на българския народ от ръцете на Андрей Луканов,проклет да е до девето коляно!

4

стани богат

преди 8 години

Много въпроси ще получат своите отговори,ако за последните тридесетина години излезе точна информация кой колко и срещу какво е получавал пари от държавата

3

Анонимен

преди 8 години

Проблемът на държавата е в шумкарската шуробаджанащина и водещата Милена Фучеджиева е нагледен пример за това.

2

Аман

преди 8 години

И на тая сме й виновни.

1

Наблюдател

преди 8 години

Богдана е права - Демокрация в България не е имало. Просто пробутват демагогията и имитацията за такава. В това са впрегнати всички политици и журналисти.