47

иво

преди 8 години

Рекет , които обаче си е за тяхна сметка , ще спечели само нашия туризъм.

46

Анонимен

преди 8 години

Нормално, даже късно се усетиха. Ние пък ги караме да си купуват свинетки.

45

Анонимен

преди 8 години

Хора, които ходят в Гърция не са българи! На такива екземпляри трябва да се взимат такси.

44

Анонимен

преди 8 години

На румънеца му е евтино в Българина . На българина му е по евтино в Гърция

43

бай Петко

преди 8 години

До Пътьом..., Не си прав . Бойко ги кандардиса с "благи" приказки и те му уйдисаха, ама нали знаете, че мъжко дупе един път се е..е ! Другия път ще е с наваксване, въпреки, че бой и е...н не се наваксват !

42

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми ние си ходим,а ти си стой в умирисаното от ла.на село и съвети не давай.Точка по въпроса.

41

Анонимен

преди 8 години

До анонименto samo na tebe raz4itat garzite,golemiq bai ganio turist.

40

претичващ

преди 8 години

До минаващХотелите и заведенията в Катерини паралия и районът се държат от т.нал. русопонди - рускоговорящи/грузинскоговорящи бивши съветски граждани от северното и източното Черноморие (Пондос Евксинос), получили гръцко гражданство след 1990 г. За това е разпространен и руския език. А и за това има и лек привкус на "соц". Съвсем различни са гръцките домакини по йонийското крайбрежие и йонийските острови. Там наистина се чувстваш като цар.И въпреки по-високия стандарт там цените са по-ниски

39

бай Петко

преди 8 години

Във всички случаи данъка ще е по-малко от похарченото от пътуващите в "чуждата" кола. Ако щат... !

38

Анонимен

преди 8 години

Вчера се върнах от Гърция и пак ще ходя.Няма да дам пари на нашите мутри с ромски хотелски персонал, развалена храна и грозно обслужване!

37

минаващ

преди 8 години

кой е казал,че е по-евтино в Гръцко??В Паралия Катерини под Солун няма такова нещо.Просто се чувстваш като в ерата на соца-по-спокойно,чисто и интересни плажове,пак си има платени неща,но не прекаляват поне там.В България се опитват от всичко да печелят и то грубо-там е проблемът.Както са си наточили мутрите зъбите за повече клиентела,тя ще избяга като види хаосът на нашето Черноморие

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27храна....ами и то във България ако имахме контрол като по времето на комунизмакъф контрол е имало? По партийна линия?

35

Alooo

преди 8 години

До Поп ГруюПълнете гушите на мошениците гърци щом ги имате давайте ги особено тия дето са перачи от КТБ И цацаратурата все още гледа в тавана

34

Анонимен

преди 8 години

Тогава нашите да сложат една санитарна служба на границата и всеки влязъл от Гърция да го цакат със задължителен медицински преглед по 25 лв (+5 лв ДДС=30 лв), пък може да им сложат и допълнителни изследвания за сифилис, туберколоза и др. заразни болести за всеки над 16 години. Четиричленно семейство ще се изръси поне 100 лв. Няма само гърците да печелят!

33

spasov

преди 8 години

К.у.р за този смотан сайт!Защо триете коментари? А?Продажни драскачи сте,нищо повоче.По противна клика сте и от политиците!Некомпетентни драскачи.

32

Митко

преди 8 години

Време е и София да кози наред.

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34Смисъла е един - паре нема не само там а и в брюксел - баце го каза с явно разочорование оти нема вече за гепене. От тук нататък начина е еди спасяване поединично т.е данъци до дупка - билетчето поскъпна, водата също тока ще поскъпне а белотаджийте ти заявиха че тая година бежцина ще е 2 лева независимо от цената на петрола.

30

гр.остров

преди 8 години

вчера си тръгнахме и щот много ривете за цената на винетката ви пиша колко платихме в евро за път - за ферито-55: за моста на Патра-13.20: и за тол такси по магистралата /Атина-Солун/- около 20. цената на бензина в бенз.на магистралата беше 13 евроцента по-скъп. ама ако съм жив и зарав догодина пак отиваме! са сме в един пет звезден комплекс на Ситония - два двна олинклузив 300лв за двама, утре пак на път.

29

Анонимен

преди 8 години

GURZITE S AVTOMOBILITE, RUSNAZITE S SAMOLETITE I MNOGO DRUGI RABOTI , AMA NIE SME YAKI

28

Анонимен

преди 8 години

Kакъв е смисълът да се сабират повече средства в хазната,след като един Зевс знае къде отиват и за какво се използват тези средства.Такса чужд автомобил - това на нашите съседи им е от Древността,когато е имало такса ЧУЖД АТИНСКИ ГЕРОЙ,умело приложена спрямо госпожа Ангела Меркел.