11

Анонимен

преди 8 години

НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА СЕ РАЗРУШИ ХРИСТИЯНСТВОТО И ВЯРАТА В БОГ ОТ АНТИХРИСТА ТОВА Е НЕГОВО ДЕЛО С ЦЕЛ РАЗРУХА НА ДУХОВНО КАЧЕСТВЕНИЯ ЧОВЕК ! ТОЙ НИ НАУЧИ ДА СЕ ИЗБИВАМЕ И САМОУНИЩОЖАВАМЕ И НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПО ТОЗИ БЕЗУМЕН НАЧИН , ЗАЩОТО НЯМА ВРЕМЕ ! ИМА МНОГО ЗНАЦИ ОТ СВЕТОТО ПИСАНИЕ ОПИСАНИ ПРЕДИ ОКОЛО 2000г., ЧЕ ЖИВЕЕМ В КРАЯ НА ВРЕМЕНАТА ПО ТОЗИ НЕАДЕКВАТЕН НАЧИН ВИЖТЕ НА КАКВО ПРИЛИЧА СВЕТА ! БОЛЕСТИ , БЕЗРАБОТИЦА/безпаричие/ , ПРЕСТЪПНОСТ , ТЕРОРИЗЪМ , ВОЙНИ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ!

10

Анонимен

преди 8 години

Аве и на празниците ли ще ни занимавате с тая чанта?

9

Анонимен

преди 8 години

Що разваляте светлите празници на хората с тоз изкукал вампир? Какво сме ви направили?

8

николаи

преди 8 години

Какво толкова са разбрали американците при подслушването на Меркел , че да им играе по свирката и да разруши Европа ?????

7

Анонимен

преди 8 години

Бабо Меркел, тия неща ти ги разправяха други държавни глави от ЕС още преди половин година. Тогава ти беше против защитата на каквито и да е граници, дори настояваше и защитаваше политиката на "отворени граници". Сега изведнъж се усетила, че е направила голямата беля и щяла да се бори. Пфу... да... и бабишкера изкукал!

6

тая вече се бъ.зика

преди 8 години

с европейците !-но "трябва да действаме заедно" по важни въпроси. не забелязах заедно с кого меркел реши да пусне пълчищата в европа ! нито се консултира с останалите страни членки а да не говорим , че не попита и немският народ иска ли камиларите в германия . манталитета на бабата е като на ердоган-сами решават и най-вече в ущърб на народите си

5

Анонимен

преди 8 години

Ааааа,сети ли се?Ама май е след дъжд качулка.Как ще опазиш нашата външна за ЕС граница,като е разграден двор и всеки си минава откъдето си иска.Само глупости вършите и говорите,поне оправдайте високите си заплати с по-адекватни действия,ако можете,де.

4

Анонимен

преди 8 години

Бежанската криза не трябва да застрашава Шенген.............................................................................Все едно да напишеш, че бацилите не застрашават здравето!? Има ли нахлуващи орди, границите се връщат!

3

тя

преди 8 години

Да ти кажа аз , колко да се грижиш... тъпотия до шия!

2

тя

преди 8 години

Тая мисли само за шенген , а ние " кучета ни яли"! Проста , проста ,слугиня на САЩ!

1

машала бабе

преди 8 години

Цапрас обича меркал , каквото немското бабе направи за гърция , ашколсун , аферим , машала бабе да му мислят българите ....... тихо да не събудите българите или както е казал *** и таз маскара кат другите.