18

Хр

преди 8 години

Намира се болен от рак в последна фаза и срещу заплащане той свършва това което законодателството не може ! Искам сутрин като се събудя да прочета в Новините че на крадлив депутат са му пръснали мозъка или министър е катастрофирал и мантинелата му е отрязала главата !

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонименако беше държатавата на бесните старчета БСП, щеше и в затвора да влезнеш...

16

Анонимен

преди 8 години

Хубаво ли ви е в държавата на герберушките? :) Отказваш да платиш 27 лева, защото вече си ги платил? На ти сега - плащай 930 лева, щото си имал наглостта да търсиш истината. Ахахахах. Давай Бойко, давайте гербери - още може!

15

ЦК на БКП

преди 8 години

А при бай Тошо не беше така...

14

куку

преди 8 години

До Момомомо, ти да не си адвокат или вампир, защото вампирите са С повече милост към хората,защото ти пият кръвта само нощем

13

Анонимен

преди 8 години

и така 3 години ми пращаха писма за задълженията на брат ми със закани за дело и частни изпълнители. А през това време брат ми си пие биричката в Германия докато прави покриви и ми вика: Брат, защо изобщо им говориш на тия? Нямаш си развлечения ли? Кажи им да дойдат да ме намерят в Хановер! Та така....

12

Анонимен

преди 8 години

Брат ми имаше задължение към М Тел в размер на 60 лева преди 5 години. Не си ги плати и отиде в Германия. Оставил телефон за връзка- моя. И един ми звъни една сутрин и ми вика: лицето еди си кое търся. Викам няма го. Как да се свържа? Викам: не знам, нямам връзка с него. И оня: предайте на лицето...че ще го съдим и ще покрие разноските по делото. Викам: хубаво, само да се свържа някой ден с него с повелята на Господ. Оня затвори веднага. След месец идва писмо, че ще го съдят...и така 3 години

11

Анонимен

преди 8 години

Аха, значи как става така, че тоя човечец няма ток , а натрупва 900 лева. Нямаше ли закон в ЕНЕРГОТО, ЧЕ СЛЕД МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ТИ СПИРАТ ТОКА??????КаК ТОГАВА Е ИМАЛ ЦЯЛА ГОДИНА ТОК? ЛИХВАТА НА 27 ЛЕВА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ Е ЛЕВ ДА КАЖЕМ ЗА ГОДИНА...И ТОВА НЕ СТАВА... ТАКА ЧЕ???НА ВСЯКА КАСОВА БЕЛЕЖКА ТИ ГО ПИШЕ ОТДОЛУ. НЕЩО НЕ ВДЯВАМ.

10

Анонимен

преди 8 години

Не знам за енергото, аз проблеми с тях съм нямал откакто се помня- плащам това което съм консумирал и то коректни отчетени стойности. Миналия месец имах 12 лева сметка за ток, защото не се задържам вкъщи. Един хладилник бичи само денонощно и да пусна на седмицата някоя пералня и един компютър вечер след работа. Къпя се на работа, взимам си готова храна защото се връщам в 21-22 часа и да готвя ли? няма как. Така че тия не са ми проблем, проблема е Топлофикация- искат да им плащам сградна инстала

9

Момо

преди 8 години

Делчо е хитрувал и не е плащал, а после реве. Я, да си плаща всеки месец редовно пък да видим дали ще има проблеми.

8

до 4

преди 8 години

Защото със сигурност не е скачал 89 година и не е ***....ст.

7

До 6

преди 8 години

В Германия, Франция, Англия, в повечето цивилизовани страни.

6

Анонимен

преди 8 години

Другари , това , че някой е рипал по площадите нищо не решава . След като се разпадна СССР вече беше решено с комунизма да се приключи навсякъде . Проблема е , че капитализма в България се направи от др. Луканов и комунистите , а те както е известно са велики крадци . Култовата фраза на Луканов , ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти . Е направиха го и него първи го убиха другарите. След това започна един грабеж по лош и от Турско робство . Защо не е така в Полша , Унгария, Чехия .

5

ДО 5

преди 8 години

Къде в Света налагат такива Жестоки Лихви ?Или пишеш като жена без мъж ?

4

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде по света, ако не платиш навреме следват жестоки лихви. Само ние тук сме свикнали да си мислим "А, ще почакат месец-два, после ще им ги платя". Та никой не е виновен на г-н Кирев, че е забавил изплащането на задължението си и всички произтичащи негативни последствия от това. Време е да се научим на финансова култура.

3

Анонимен

преди 8 години

Това е версията на дядото. Честно е да се представят у двете гледни точки. Защо трябва да вярвам за всичко на дядото?

2

Професор

преди 8 години

В случая Делчо е виновен. Делчо скачаше на площада през 89 година. ЕРП-тата са на загуба. Купуват от АЕЦ за 7,5 стотинки а продават за 17 ст. като ползват диреците и кабелите опънати по Татово време.Плащай Делчо!

1

безплатен консултант

преди 8 години

Една обикновена права лопата използвана ефективно би помогнала в случая