73

Анонимен

преди 8 години

Да натаковаме Боко свинята

72

ДУХАЙТЕ СУПАТА ББ

преди 8 години

Газ ще ви изкарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас ще е най-скъп в целия свят...27 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате!

71

Анонимен

преди 8 години

ами ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА ПОИСКАМЕ СТАТУТ НА БЕЖАНЦИ!

70

batmario

преди 8 години

Бойко така ще докараш фашизъм в България...Майка ми е с 40 и няколко години стаж и мизерства с ниската си пенсия...Кога мислиш че ще ми писне...Оръжие в България колкото искаш...Не е хубаво така да храним тези хора...Остави тука само християните сирийци...Коня си дадох-белия,жената си дадох-славянката но от Българската земя един камен не давам...Да не ти гръмне главата накрая...Мух....льо

69

УЖАС

преди 8 години

ТОВА Е ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ НА НАД 70% НА БЪЛГАРИТЕ

68

Американ

преди 8 години

"Честно е и към техните семейства, които продават къщи, продават имоти, за да осигурят пари за това пребиваване" - така ли? Решението си е тяхно, никой не ги е карал. Значи да ги висят на гърба на пенсионерите е честно!?

67

Анонимен

преди 8 години

До оптропАко това стане ще вдигна банкет за целия вход на блока :Д

66

ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО

преди 8 години

КЛИНИЧНИЯ СЛУЧАЙ СИ ТИ ДРУГАРЮ....!РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПСИХИАТРИЧНА ДЪРЖАВА НА БКП--УМРЯ!ОПИТИТЕ ЗА СЪЖИВЯВАНЕ --СА НАПРАЗНИ!!НИКОЙ НЕ ВИ ВЕРВА --ТАМ ВИ Е ПРОБЛЕМА!!!!!!!!!!!!!!!

65

турчин

преди 8 години

Пенсиите ги плащат от бюджета а помощите за бежанците от ЕС. Стига популизъм и да се настройват хората. За да няма бежанци просто спира се всякяква намеся в страните, спира се износа на оръжия, спера се с налагане на ,,измислени демокрации" в страни с дълбоки социални традиции. Необходима да се прави реална политика и реална помощ а не в едната ръка раната а с другата ръка да се дава оръжия.

64

БОКО

преди 8 години

До ИванБ.БОРИСОВ си поговори с Меркел ,аха,баба Меркел вече е научила български,тъй като *** от Банкя освен български,друг език не знае

63

Анонимен

преди 8 години

`държавата дава в пъти повече пари за бежанците, отколкото за пенсионерите.`- ЗАЩО,какво са допринесли за страната,с какво са заслужили повече от пенсионерите,защо ЕС не дава същото и за нашите хора,ние по-долу ли сме,къде е справедливостта,защо сме 3-та категория хора а те 2-ра.Може ли да се пишем емигранти,как да се откажа от бг гражданство,моля помогнете,желая да бъда емигрант в собствената ми страна,защото ще ме уважават повече

62

СТАВРОС ПЕТРОС

преди 8 години

ТУКА НЯМАТЕ БЕЖАНЦИ...В ГЪРЦИЯ ИМА 200 000 ПАРЧЕТА, И НА ВАС ЩЕ ВИ ХВЪРЛИМ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПРЕЗ ПРОМАХОНАС.

61

оптроп

преди 8 години

ако искат да направят нещо хубаво за народа нашите уж политици да вземат да се самоубият ритуално всички в парламента

60

Krom

преди 8 години

Направо е смешно, колко лесно се манипулира материала. Само да му покажеш бежанец, и реагира като бик на червено. Хора, задайте си въпроса кой "не-роб" ще търпи да "бъде в Европа" със 150 евро доход? Мигрантите са Ви на гости последната година. А до тук, какви са причините за тоя Африкански доход, бре? Пак питам, какво общо имат мигрантите с тоталното несъответствие на българския и европейския стандарт? Така ли се оправдава геноцида?

59

Един от Северозапада

преди 8 години

До oпетков Колега, като казваш А, кажи и Б. Около коя партия гравитират обслужващите бежанци? Дали са от БСП или Атака, или от някоя друга, управляваща еднолично в момента?

58

Krom

преди 8 години

Хайде, хайде. Сега пък, бежанците са ни "виновни" за геноцида на който крадливата комунистическа пасмина обрече българския пенсионер. И не само него. Защо не и доктор и учител. *** със сърп и чук на челото проповядваха последните 25 години така легналия на сърцето на нео *** нео либерален модел. Зер нещо се обърка? Обърка се само българина който е имал "глупостта" да се роди в тоя бантустан. За положението на който си е виновен сам. Не намесвайте тук мигрантите, моля.

57

oпетков

преди 8 години

До Анонимен Голямата лъжа е че тези 500 евро влизат в джоба на бежанците. Те влизат в джобовете на обслужващите ги.

56

cat

преди 8 години

150 евро не!150 ЛЕВА!!За блъскане цял живот и отгледани 2 деца!

55

Анонимен

преди 8 години

Е,булг***ристански роби!Разбрахте ли,защо ви натикаха в "Европа"?!За да ви използват като мат,рял за експлоатация,за назидание и посмешище.Погледнете не само чуждите,но и собствените си политици и медии,верни *** на чуждестранните господари.За мижавите ви заплати и пенсии виновна ви била "ниската" производителност на труда.Защо не се запитате роби,каква е производителността на труда на така наречените "бежанци" и мигранти,които отминават с презрение тези 500 евро?Ех,роби,роби!!!

54

Българин от Германия

преди 8 години

"А това, което тя направи за последните 10 години, ще остане в историята", каза още премиерът Борисов.Да, прав е Б.Б. - Меркел ще остане в историята като РАЗРУШИТЕЛКАТА на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.