15

шопо

преди 8 години

"Някои експерти обаче смятат, че тези топки са изкуствени и са по-скоро природно образувание". Е те това ако мое да ми го изтълкува некой?

14

Анонимен

преди 8 години

Това е левия таш.ак на Чък Норис.

13

ined

преди 8 години

Ето къде била златната топка на Ицето Стоичков.Като я ритна с левачката, чак до Босна отишла.

12

void

преди 8 години

"Някои експерти обаче смятат, че тези топки са изкуствени и са по-скоро природно образувание."...Без думи...

11

да

преди 8 години

същият босненски клоун като дойде у нас получи покана от свои колвги-родни археолози, защото ако наистина там има пирамида е истинска сензация.. та го поканиха на официална среща ако може да разкаже за откритието си - никой нямаше за цел да го критикува или да го разпитва дали е истина - щеше да е истинска сензация. Същият плъх се скри в миша дупка и категорично отказа всякакви срещи(необяснимо) - пародия

10

!

преди 8 години

ха, яйце от каменозавър. откога търсих такова!

9

Анонимен

преди 8 години

Отдавна съм гледал едно предаване по една американска телевизия. Куп от луди учени свързват тия топки открити по целия свят с извънземни същества ....Иначе и аз не разбрах изкуствени ли са естествени ли са... Журналиста има естествено изкуствен интелект от рептилите... :)

8

Анонимен

преди 8 години

Това май е същата откачалка дето твърди в Босна имал пирамиди, дето излъчвали сигнали в космоса, които само той долавял.

7

Анонимен

преди 8 години

Мистериозното в случая е единствено в това как Сам Османагич е избягал от лудницата. Всеки геолог по света ще ви каже, че подобни камъни са останали от последния ледников период. Все едно да отида на Витоша да "открия" морените и гордо да заявя, че имам доказателство за съществуването на древна високоразвита цивилизация, обаче без писменост, но понеже е било много развита е оформяла сферични камъни по цял ден.

6

факт

преди 8 години

И кво се чудите ? Това са топките на Буда,прероденият вожд Винету,по настоящем тъпата мутра с фамозният прякор "ТИКВАТА" :-)

5

юбералес

преди 8 години

Когато пуснеш от височина гореща материя, докато пада и изстива, тя добива кръгла форма. Така се произвеждат сачмите. Явно тези топки са падали от високо. Просто е.

4

zombi

преди 8 години

"Някои експерти обаче смятат, че тези топки са изкуствени и са по-скоро природно образувание." - уникално по смисъл изречение. не е зле след гугъл транслейт все пак да прегледа текста и българин , учил български поне до 7-ми клас . повсеместна неграмотност в бг интерент пространството .

3

Маке

преди 8 години

това е левиот топчар на Сашо Македоскиот

2

tih velikan 681

преди 8 години

Ami ima da se chudite mnogo,krali Marko otdavna si tursi zarovete

1

Местан - спасителят

преди 8 години

Еми 30 тона злато са 1 млрд долара. Не е лошо!