66

Анонимен

преди 8 години

Те и сега са.

65

Ловец

преди 8 години

Гърмян заек.

64

Анонимен

преди 8 години

КЛЕТА МАЙКО БЪЛГАРИЯ- ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ СЛЕД КАТО ЕТО ТИЯ СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА РОДИНАТА МИ А НЕ В ЗАТВОРА- НЯМА ПО НЕЩАСТЕН НАРОД И ПРОКЪЛНАТА ДЪРЖАВА.

63

КОШМАРЪТ

преди 8 години

По младите не го знаят, но през Гръцко- турската война 1919- 1922 г., ако руснаците не бяха подкрепили Турция, днес такава страна нямаше да съществува. Нормално е да са русо.филистици, то и рашките са туркомани.

62

КОШМАРЪТ

преди 8 години

По младите не го знаят, но през Гръцко- турската война 1919- 1922 г., ако руснаците не бяха подкрепили Турция, днес такава страна нямаше да съществува. Нормално е да са ***, то и рашките са туркомани.

61

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЯМА НЕВИННИ ВСИЧКИ МЪЛЧИМ И СТОИМ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ И УВЕСЕНИ НОСОВЕ- НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА ОТВРАТЕНИ И ОМЕРЗЕНИ ОТ НОВИТЕ ГЕРОИ И ТЯХНОТО ПУБЛИЧНО ЛИЦЕ- А ПУБЛИЧНОТО ЛИЦЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ С ЕДИН КЛИК НА МИШКАТА ТО ЩЕ ВИ УВЛЕЧЕ И ОЩЕ И ОЩЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ ЯХТИ СЪЩО И БЕДНИТЕ ТУРЦИ ЕДВА НАМИРАЙКИ С КАКВО ДА СЕ ПРЕХРАНВАТ СТИГНАЛИ СМЕ ДЪНОТО ЩОМ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ КЛАНЯМЕ И БИЕ ЧЕЛА УСЕЩАНЕТО Е БЕЗСИЛИЕ

60

x-faktor

преди 8 години

Баси жалката картина е тоя - *** от страх, очевидно прецакан и притиснат в ъгъла, набеден за голям играч, наблъскан с клишета, подпухнал, алкохолизиран, селски тарикат... Но още по-жалкото е, че този добруджански татарин (което ще рече - автентичен протобългарин) има с пъти по-голяма класа от всички днешно-български псевдо-политици. Егати и цирка, не е истина.

59

Анонимен

преди 8 години

Ер Доган реши - Росен Плевнелиев да бъде почерпен с кадаиф и рахат лукум

58

MNENIE

преди 8 години

Моето мнение като българин - Местан и Доган да ги изгонят в къщи . Трябва тези бежанци да се върнат обратно в Турция .

57

Анонимен

преди 8 години

да ходят да им пляскат в турция при другите ***

56

Бг Турчин

преди 8 години

Гостите от Турция са представители на Партията на Народната Републиканска Партия. Уж свестка партия на Ататюрк но дефакто про-руска партия. Която ревна с пълно гърло заради сваления руски самолет. Половината партийци са кюрди. Председателят им Кемал Кълъчдароглу също е кюрд. Кюрди на гости при ромския татарин.

55

Анонимен

преди 8 години

Бланко, тя русофилията ходи по хората. Защо си мислиш, че няма турци заразени с нея?

54

Анонимен

преди 8 години

Белата Златка ше играе кючек

53

Анонимен

преди 8 години

Викаш те са на афтърпартито

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55А представители на Атака и вмро не е ли имало?те са десерт :)

51

Анонимен

преди 8 години

Половината бяха българи....Срам ме е, че и аз съм българин...По-долни сме и от най-долните.

50

Kiko

преди 8 години

"представителите на БСП, АБВ, НДСВ и ПГ на БДЦ." Много ясно показва, кои партии са свързани с мафията и ДС.

49

до 61

преди 8 години

Кефят му се защото са глупави и прости.

48

Анонимен

преди 8 години

Ако създаването на тая партия и нейните лидери са трябвали да предизвикат задушаващо отвращение и възмущение- е успяха- а какво стана с мъжката секретарка, защо се самообеси пред портите на велможата, а защо Местанчо избега в турското посолство- от кого се изплаши от жестокостта на сатрапите ли, има примера на мъжката секретарка- отвратителни сте бе- покартителна бедност и нагло богатство- демострирано най безпардонно- гадини.

47

Анонимен

преди 8 години

"Идеологът", който тури ножа на дйе-пйе-сйе-то! Кос коджа ми ти шишковци реват ката малки деца, не могат оправи вече дереджето си: "Спаси ни Доган бей! Спаси!"И Местан върши добро дело като ги цепи. Радвайте се българи и не пишете глупости за "нов Левски" и др. подобни! Левски е един и неповторим, този няма нищо общо с него! Защо никога не цените свободата си?