54

Дончо Тръмпов

преди 8 години

Я па да не могат да му открият ЕГН-то???Това като вицовете за Иванчо, обяснил на майка си че не могъл да си напише домашното защото някой му взел тетрадката...Кратка справка за сключена ГО показва, че същият автомобил има такава, на "ЗАД АСЕТ ИНШУРЪНС АД", която важи до 22.10.2016 г.Всеки може да го провери в интернет по номера.Застрахователят е длъжен да предостави данни за ЕГН-то на собственика на полицията.Я па да не могло...Ама ще си купя и аз Порше Кайен, да знаете!

53

Анонимен

преди 8 години

Щом е стояло там денонощие и отгоре не се ли намери някой съвестен гражданин да пусне един буркан с блажна боя отгоре на тавана да се разтече хубаво навсякъде?Че тогава да го снимат журналята.

52

Berlin

преди 8 години

През лятото на 2009-та минах с колело на червено. Спряха ме куки и ме глобиха 120 ойро. От тогава винаги минавам на зелено. :)

51

Анонимен

преди 8 години

Сега стана ли ви ясно,защо полицаите са малко и финансите им все не стигат?!Ами преценете,колко полицаи и колко време е необходимо,за да се намери егенето на престъпника,че тогава да се направи нещо с него.При такова малоумие,което е заляло полицията,според мен им трябва и една забавачка,къдет да изпратят на обучение елитните полицаи.Да,ама финансите не стигат....

50

Berlin

преди 8 години

Ето затова аз избрах да живея в Германия. Ако тук се случи подобно нещо - куката моментално ще открие егн-то на водача, паякът ще отнесе Поршето, а после ще разпорят пърдeлника на мутрата от глоби. :)))

49

ля ля

преди 8 години

те като гледам егенето ще си го търсят два месеца! шубелиии

48

Анонимен

преди 8 години

Ами нарисувайте му на предния капак с пирон една инвалидна количка и му нарежете гумите. Така ще е сто пъти по-ефективно от глобата от 40лв за паяка.

47

Shark

преди 8 години

Ами ще откажат, защото вдигането с паяк си е чиста проба посегателство върху частна собственост, или накратко КРАЖБА! Паяците са незаконни, трябва да се намери друг начин за санкциониране на неправилно паркиралите.

46

архитекто

преди 8 години

Отказват да вдигнат автомобила защото не искат да носят отговорност.Повечето ги съдят и то успешно.Сега от ЦГМ са издали устна заповед и са изготвили декларация с която задължават контрольорите от синята зона да се подписват че по техен сигнал се репатрират тези автомобили за което те се и подписват и после в съда те го отнасят а шефчетата им са на сянка.При сигнала не е имало контрольор с който да си измият в последствие ръцете а сигнала е подаден от гражданин

45

Хе Хе не можели

преди 8 години

Е явно поршето е на някое ченге от тези дето Румито ги е пратило да събират не бежанци а парички. Пазенето на границата носи "екстри" нали е тежка работа. Как няма ченгетата да се борят срещу народа който иска да си пази границата.

44

Анонимен

преди 8 години

това е защото сме равни

43

Хенде Хох

преди 8 години

Кого учудва това?Не ви ли омръзна да се"възмущавате"..Това не е наааачинааа!!!25 години сано мрънкане мън мън мън мън...Живота ни мина в мънкане.Не виждате ли че сме свършили отвсякъде..Така няма да се промени нищооо.Дори вече не ни се смеят,просто станахме въздух,невидими,пълнеж...Няк'ви жертвени агнета пред олтара на простащината ,насилието и самозабравата!Абе мани...

42

ДИДО

преди 8 години

МИНАВАШ С ЕДИН ПИРОН ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ВОЗИЛОТО И ГЛЕДАШ СИИР ОТ БЛИЗКОТО КАФЕ.

41

БГ

преди 8 години

Страх лозе Пази....

40

Шаран БГ

преди 8 години

ПАЯК-ът няма мозък, но е хитрак! Навъдили са се Порше-та в България, както Трабантите у ГДР!! Знаеш ли го това на кого ще да е........? Хм, ще има стани - легни .....

39

Анонимен

преди 8 години

А имаше едни дискусии има ли гражданско общество или няма...

38

Анонимен

преди 8 години

do 48Бате, жалък си. Написали са Българийо правилно, само че ти си сляп за да видиш и- то преди "й"

37

Христо

преди 8 години

Поредния *** на пътя, който си е повярвал, че е недосегаем и защитен !Трябва не паяк, а танк да мине през него и скапаният му джип !

36

ма фиа

преди 8 години

Това с паяка си е жив рекет. Като цяло неправилното спиране не е повод, за да ти вдигнат колата, стига да не е препятствие и да създава предпоставки за ПТП. В закона и правилника му за прилагане си има предвидени различни превъзпитателни мерки

35

Анонимен

преди 8 години

колко тъпо са написали Българио на стената с й