13

Анонимен

преди 8 години

Отиваш в Германия и казваш на ония балами там че си българин а ти си ром и така започват да ти вярват

12

АТАКИСТ

преди 8 години

Интересен ще е мача между тези селяни, но по-голямата тръпка ще е на 21 -ви май, където световният шампион във версия WBC Дионтей Уайлдър се изправя срещу Александър Поветкин! Само да допълня, че Дионтей няма загуба от 36 мача- 0 загуби 35 победи с нокаут. Поветкин има една единствена загуба от 30 мача ... от Владимир Кличко по точки

11

Анонимен

преди 8 години

Интересен ще е мача между тези селяни, но по-голямата тръпка ще е на 21 -ви май, където световният шампион във версия WBC Дионтей Уайлдър се изправя срещу Александър Поветкин! Само да допълня, че Дионтей няма загуба от 36 мача- 0 загуби 35 победи с нокаут. Поветкин има една единствена загуба от 30 мача ... от Владимир Кличко по точки.

10

Анонимен

преди 8 години

От 100-ци години Роми се се правят на българи или на турци не само в България но и от скоро в Чужбина

9

АТАКИСТ

преди 8 години

до 15Само кажи с какво ще си облечена, че да знам коя да ухажвам.

8

АТАКИСТ

преди 8 години

Интересно ще е ако Чисора пак си напълни устата с вода на ринга преди боя.Как ли ще реагира наш Пульо?Владимир знаем как- без никаква реакция. Беше подготвен. Нашия се съмнявам да устиска самоконтрола.

7

АТАКИСТ

преди 8 години

до 12 Ако искаш може да ми се обясниш на 4 очи....последствията за теб ще са безплатни.Идваш ли? Утре пред ФК Варна в 12 на обяд. Ще съм със син анурак и черни дънки.Искам те там, бейби!

6

АТАКИСТ

преди 8 години

до 2Явно не си гледал изпълненията на тоя *** Чисора срещу Владимир Кличко където си напълни устата с вода и му я изплю в лицето на ринга в мача между брат му Виталий и тоя.Явно не си гледал как налетя на пресконференцията тоя май.муняк след мача му с Виталий срещу Дейвид Хей. Само че Дейвид Хей беше подготвен и такъв му отпра, че тоя не знаеше къде се намира.

5

Анонимен

преди 8 години

Пулев си е *** от класа, но тази печка е 3 пъти по-голям *** от него като поведение. Както се казва наш Пульо случи на майстор!А това кой ще бие ...не знам наистина. Печката е яко издръжливо добиче. Гледах му преди години мачовете с Дейвид Хей и Виталий Кличко. Великият Виталий едвам го би по точки след 12 рунда, вярно беше в края на кариерата си, а Дейвид Хей- един от най-бързите боксьори в историята на бокса го приспа това *** с нокаут . Но говорим за Кличко и Хей, не за наш Пулев.

4

Тихомир томов

преди 8 години

Големия Кенийски мамун отиде в Германия и родствениците му живеещи в цивилизования Свят позабравиха от къде са слезли !

3

Анонимен

преди 8 години

iska da go uplashi nasheto momche...luv plashi li se ot maimun

2

Анонимен

преди 8 години

Абе, боксьор, който лае по противника преди мача, не заслужава уважение. Ами само яко тупаник и нок аутове още във втория рунд! Така направи и Пулев и го видяхме. Но в случая ми се иска Пулев да му размаже физиономията на този поради репликата му, че няма никакво уважение към противника.

1

Анонимен

преди 8 години

Така ще стане.