34

bros

преди 8 години

Така, така, ало, матреяла, докато си подрусвате овчите гъзета на любимите турбофолкъри и северни сияйни ексфактор звезди, те ей такива ше ви дерибействат. Вече нема Левски, нема Джизъс да ви оправи...

33

Ник

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Разсъждаваш като кнника без глава.*** на рентген за да провериш дали имаш мозък в главата.За твое сведение по време на социализЪма те пращаха в Белене за това,че си обул дънки или си с дълга коса.Не си ги осъзнал тез неща.Милиционерщината никому не е помогнала.

32

Дрън, дрън

преди 8 години

Министерството, което има юристконсулт трябва да сключи индивидуални договори с държавни болници извън БГ. Докато има посредници за квартири и болници - лекари, които богатеят за сметка на детския живот, ще има корупция. Тази комисия трябва да се закрие, имаме български болници, там да се лекуват децата ни безплатно. Ако има нужда от лечение в чужбина, това значи, че нямаме добри лекари в БГ, а само въздухари.

31

Анонимен

преди 8 години

Когато осъдят Вальо топлото, тогава и този.... Както и всички останали. Мафията си има държава.

30

АК-47

преди 8 години

Отврат!!! Дали са виновни, дали са взимали пари, дали са рекетирали, тепърва ще видим от съдебните дела. Но съм сигурен, че пак няма да има "доказателства" според "независимите" съдии, и ще си излезнат чисти, като ангелчета. Но да задържаш документи месеци наред, когато се касае за живота на ДЕЦА, е това вече пълна гнусотия. Тези лелки и чичковци сърца нямат ли, що за бездушие?

29

Анонимен

преди 8 години

Всичко е корупция. Трябват драстични мерки или революция

28

Barni

преди 8 години

До Главен РедакторРазследванията се водят само докато разследваното лице е под арест? Уауууууу, колко компетентно мнение!;)

27

Българин

преди 8 години

Пълна забрана на бурката! България е християнска държава! Който иска да живее в християнска държава трябва да спазва християнските закони!

26

Тихо

преди 8 години

Сега ще теглят локуми, после ще се потули и тоя тихомълком ще го пуснат. Едно правилно решение е да се "самоубие" в ареста !

25

Анонимен

преди 8 години

пратете го този при вальо топлото в Казичане да му помага в подмяната на крушките

24

Анонимен

преди 8 години

ако беше в китай този и неговата клика до сега да бяха им раздавали 9 дена

23

kkk

преди 8 години

Такива ***, които се гаврят с най-скъпото на хората, трябва да се мъчат бавно. Нокът по нокът, пръст след пръст и така.

22

do 20

преди 8 години

Какъв затвор, тези иззроди не заслужават да живеят.

21

Анонимен

преди 8 години

Какво става с приближения на Боце, ген. Стоян Тонев. Ще има ли съд, няма ли да има.. нещо си затраяха герберастите..

20

Анонимен

преди 8 години

До Главен РедакторДонякъде съм съгласен. Но за да бъде арестуван, трябва да има основание! А тук те арестуват и почват да търсят основание. Това е сбърканото. Разследването трябва да е почнало преди ареста, а не да започва с него. Пък може да продължи, докато е в ареста, но и не може да бъде държан до безкрай, заради безхаберието на поредния ушев! Все пак ушев трябва да докаже вината, а не просто да посочи с пръст. Уви, какво тук значи някаква си Конституция.

19

Анонимен

преди 8 години

Визуално този дори не прилича на човек, а на плъх.

18

Анонимен

преди 8 години

Първо арестуваме, после почваме да търсим доказателства?!!! Ей затова нищо не става. Родното МВР продължава милиционерската традиция - "сестра ти е ***, пък ти доказвай, че нямаш сестра". Научете се да разследвате и да арестувате като има защо. Тогава може в законовите срокове да се предяви и обвинение. В конкретния случай не съм изненадан, че е на свобода. Та срещу него има само слухове за момента. Прокурора се чеше по м*дете и си пие марковото,вместо да запретне ръкави...

17

Анонимен

преди 8 години

Александров е излекувал хиляди български деца, но Москов и Шефът му искат да сложат ръка и на тези пари. Чета, че вчера Горанов е предложил да се откраднат и пенсиите на хората от Втория стълб. Ей, не се накрадоха тия гербаджии.

16

Анонимен

преди 8 години

затвор за тези негодници

15

Валю топлото

преди 8 години

е човека заделял за старини,за джакузите,маникенки,фитнес.