54

тролгеносен

преди 8 години

За винетките протестираха "граждани" водени от джипове за по 50-60 бонаРокерите, с мотори за по 20-30 000 евра протестираха за 20 лв. данъкСега "граждани" които изооооооообщо не ги засяга увеличението протестират за билетчето в София. Честно казано не бих се учудил и ако са от провинцията. За тол-таксите очаквам масов протест от старческите домове.

53

Анонимен

преди 8 години

Като сте си избрали крадлива и лъжлива Тиква да ви управлява,сега ще си траете.

52

Анонимен

преди 8 години

#НеФинансирамКрадциоще по-малко такива от Самоков

51

Изумен

преди 8 години

До Анонимен 60Такива като теб ме изумяват. Има ли значение какво е движението- ти съгласен ли си да плащаш на всеки 2 спирки нов билет ако смениш рейса? Аз не съм!

50

Един Българин

преди 8 години

Анонимния 60, а тези с "помощи" в американски долари защо не помислиха малко, а? Защо не дадоха транспорта на концесия да ги видим *** как щяха да се качат в трамвая?!! Биклетчето пак щеше да е левче т.к. нямаше да има автобуси с трима души в тях, а и нафатата не е разход в днешно време.

49

Анонимен

преди 8 години

Свиквайте, дами и господа, жители на столицата на европейска България! Големи борчове предстои да се връщат, а няма от къде и най-лесния начин е да се одере поредната кожа от гърба не само на софиянци, но и от целия "матрял". За по-безболезнено преживяване на поредния г...брък се снабдете с вазелин. А ако не желаете да ви работят по най-долния начин, има и нещо, което се нарича "улични протести". Бацман е страхлив и веднага ще вдигне кръвното, страхувайки се за жалкия си животец...

48

ай на бас

преди 8 години

че ТИКВАТА има МИЛИАРДИ в чужбина

47

Един Българин

преди 8 години

До 56Това, че не важи за някой не означава, че те не виждат каква ПР0СТ0ТИЯ правят от столичната община, не означава че трябва да са съгласни с нея, не означава че с пенсионерите не сме един народ и не трябва да се борим заедно с неправдата като един народ!

46

Анонимен

преди 8 години

56 Ей , метрото е лев в момента, не знам колко е в автобусите и тролеите. К'во лъжеш хората ?

45

Аз

преди 8 години

Най-смешното е, когато ни убеждават, че с билетчетата ще си плащаме разходите по транспорта! Защо някой не извади наяве бюджета на град София и този на който и да е друг град. Защо не пресметнат загубите от "поправките " по улиците, които траят не повече от седмица! Ние ли ще им оправяме кражбите? Кой не знае как "се печелят" обществени поръчки за ремонти по улиците, защо се плащат цени, които изобщо не кореспондират с качеството и вложените материали? Корупция, кражби, корупция.....

44

Анонимен

преди 8 години

ай на бас, че и на това "гражданско движение" паричките му пак в рубли пристигат!

43

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗАТРИВАТ БЪЛГАРИЯ !

42

Анонимен

преди 8 години

НЕМА ДА РЕВЕТЕ А ВИЙТЕ КАТО ВУЦИ. ЗАЩОТО НЕ ВИ ХАРЕСВАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО 6 СТОТИНКИ БИЛЕТЧЕ И 50 СТОТИНКИ БЕНЗИНЧЕ И ДИЗЕЛ. Е САГА СИ ГО ХАПНЕТЕ ЧЛЕНА НА ТКЗС-то И ДА ВИЕ СЛАДКО!!

41

АНТИКОМУНИСТ

преди 8 години

стана синоним на КРАДЕЦ. Борците с комунизма доста се облажиха в борбата. Той /БАЦЕ/ пак ще разправя как дядо му бил ....такован от комунистите. Повишиха данъците, водата, тока, нови 16 МЛРД лева ДЪЛГ за държавата. И пак няма пари. Билети 50% поскъпване при евтин нефт. Фалираха най-голямата банка в БГ за да прилапат пари и имоти. Компенсация за балъмите - от бюджета. От другите балъми. Т.е. от всички нас. И пак искат да управляват ВЕЧНО. Ако им разрешим. Хилядолетния РАЙХ изкара 10 години

40

Djin

преди 8 години

Простата аритметика на ГЕРБ чиновниците в С. община за лесно решаване на проблемите на градския транспорт - на редовните пътници да им се вдигнат цените, че да покрият разходите за возещите се постоянно гратис "новоримляни", иначе равни по права /но не по задължения/ с българите. Обясненията на чиновниците,като за деца в предучилищна възраст...и пораснал електорат но само физически!

39

Един Българин

преди 8 години

Баце най-добре да не се кандидатира за президент, че ще е много смешно ако изгуби от ВМ Петролиум. Единия вдигна билета на 1,60 другият пък намали нафтата на 1,60....е кой да изберем :))).Както се спомена КОРУПЦИЯТА и нежеланието за борба с РИМЛЯНИТЕ са основни причини за загубите на ГТ. Това ТРЯБВА да се промени. Ако нямат желание изобщо да спрат ГТ или да го дадат на концесия. Дори и концесионерът не би си помислил за 60% увеличение и да изпреварваме по цена доста държави с МЕТРО в ЦИЕ!!!

38

Умерения

преди 8 години

Вместо да протестираме напразно по площадите, предлагам ДА НЕ КУПУВАМЕ БИЛЕТИ!!! Ще бъде вълнуваща гледка в някой автобус, когато се установи, че ВСИЧКИ пътници са без билети. Който има случайно карта, не я вади!Ножът опря до кокъла! Те нас или ние тях!

37

Анонимен

преди 8 години

НАСЕЛЕНИЕТО СИ ИЗБРА БУДАЛИСОВ ДОКАЗАНИЯ ФИАНСОВ РАЗСИПНИК НА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ЩЕ СИ СТРАДА!!!!!!!!!!!!!!ИНАЧЕ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ТРАЙНО ПАДНА ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ Е ТРАЙНО ПАДНАЛА КАКТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТ ЛУКОЙЛ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ДРУГАРЯ НА БУДАЛИСОВ!

36

Анонимен

преди 8 години

до 45Муахахахаххахха....метрото си олстава лев, бе . Даже да беше прчел статията поне.

35

Анонимен

преди 8 години

До ОТВРАТЕН ОТ ГЕРБМного добро предложение, но няма да има ефект. Нашите родни политици са изпечени лъжци. Та те лъжат толкова години целия български народ, та един детектор ли няма да излъжат?