16

Анонимен

преди 8 години

Вчера Тиквомедиите обясняваха как чивяка имал апартамент в Париж и едва ли не замъквал насила децата та, ....Помпиерке ***, стиковайте си глупотевините ***..

15

Гадове

преди 8 години

Доктори А !Защитени били от закона да не ги бият ?Крадът от националната каса и от фондовете обикалят света и се обучават за сметкана болните деца ???А колите им имат винетки,бензин,ремонти,нови гуми и тн ...Колекции от сребърни и златни монети гледам е направил -ДОКТОРИ...Малко ви е да ва бият за трепане сте !!!

14

Анонимен

преди 8 години

Само да споменем , че в нормалните страни прокуратурата на дава брифинги и не изнася информация за доказателствата, за да не улесни защитата, а и защото е незаконно. Ако има нещо то се вади в съда. Това ме навежда на мисълта, че и това дело ще бъде забатачено, като други. Сигурно е имало за какво да го разследват, но целта е да се даде ето тая пресконференция, шефа да бъде сменен скоростно и далаверата да си върви, само че в нова посока. А болните , както винаги, ще продължат да бъдат девета дупка на кавара за управляващата клика

13

Анонимен

преди 8 години

Роската избяга в САЩ да бори "климатичните промени", след като разбра, че неговия човек е арестуван.

12

Анонимен

преди 8 години

Боко да обясни защо е назначил Александров за шеф на фонда, а Плевнелиев да си довлече *** от САЩ и да обясни защо след като Орешарски го е уволнил заради финансови измами, служебния кабинет на Плевнелиев пак връща Александров на поста.

11

Анонимен

преди 8 години

Нахлуването на ГДБОП преди заседание на Обществения съвет към фонда и в навечерието на протест на майки, хвърлянето на бомбастични обвинения на едро, без никакви подробности, подхвърлянето на медийни димки, че има замесени журналисти, че са намерени пликове с пари и прочее изстъпления, не може да бъде наречено борба с корупцията."Това е в стила Цецо-невиновния.

10

до 12

преди 8 години

Въпросният крадец е ИМЕННО ОТ ГЕРБ !Лично главната Тиква го назначава ДВА ПЪТИ на поста.

9

Перата

преди 8 години

И аз направих доста пари от обири на бежанци !

8

Анонимен

преди 8 години

Много намирисва на : стани да седна.След една година съдът ще го реабилитира и всички ще плащаме за маймунджилъците на управляващите.

7

....

преди 8 години

edno ne razbrah zadarjan li e pod straja ili ne ?

6

до 7

преди 8 години

Ами то от тоя крадльо по предан геребераст едва ли има. Лично главната Тиква го връща два пъти на поста. Сега със сигурност ще опищи орталъка че някой друг ме е направил кафявото в гащите.

5

тираджия с опит

преди 8 години

Само за един ден и вече включиха на задна.

4

Анонимен

преди 8 години

Сутринта гледах едно предавене, в което се загатна че това може да е компромат за да сложат на неговото място още по партийно предан геребараст. Тоя се издънил, защото не внасял редовно в касата.

3

1

преди 8 години

До Българин,пълна забрана,на прашките,вижда се вълната на женка ти.

2

Анонимен

преди 8 години

Да бе да....пълна каца със мед и никой няма да иска да си лапне.....викате нямало нарушения за предишни години.....браво

1

Българин

преди 8 години

Пълна забрана на бурката. България е християнска страна. Който иска да живее в християнска държава трябва да спазва християнските закони!