129

БАБА КУНА

преди 8 години

НЕ СЕ ИЗДЪРЖА НА ГЕРБАДЖИЙСКИЯ МОР И ЗАТОВА ХОРАТА МИСЛЯТ КАК ДА СЕ ИЗНАСЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ПОЧТИ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИЗБОРА НА ТИЯ 240 КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ.

128

Анонимен

преди 8 години

няма и дума за това как ще става, само за скандали и тъпотии пишете. Заминавал някой и не му пука. После като изхарчи парите от нивата дето е продал и му писне да бере ягоди и като се върне от "рая" ще му запука.

127

НЕГЛАСУВАЩ

преди 8 години

АБЕ Я ДА СИ ТАКОВАТ ТАКОВАТА!НЕ ГЛАСУВАМ..НЯМА И ДА ИМ ГЛАСУВАМ НА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ!ДЪРЖАВЕЧКА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ!ДИКТАТОРИТЕ ПОГАЗВАТ КОНСТИТУЦИОННОТО МИ ПРАВО ДА ГЛАСУВАМ И МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ!КАТО ПРИ БАЙ ТОШО!ПОНЕ ТОГАВА СЕ ЖИВЕЕШЕ ПО ЛЕКО!..НЯМА ДА СТАНЕЕЕЕ....!

126

Анонимен

преди 8 години

Пътни ще ми плащат ли ? Няма и секция.

125

Анонимен

преди 8 години

Щели да Бойко-тират гласуването.Е такова племе няма.Е братята роми и съседите няма да пропуснат и изборите пак ще се признаят.Със сигурност ако някой им бутне една стотачка за вота,ще си надигнат шкембака Бойко-тиращите.

124

АЛЕКСИС ЦИПРАС

преди 8 години

СПОРЕД ДНЕШНИЯТ ПРИЕТ ПРОЕКТО-ЗАКОН ЩЕ ИМА ОТДЕЛНА ГРАФА-КОЛОНКА ''НИТО ЕДНА ПАРТИЯ''..АМА ТЕЗИ ГЛАСОВЕ ЩЕ БЪДАТ !!! """ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИ !!! '''--ПАК !!! МЕЖДУ МИНАЛИТЕ 4-ПРОЦЕНТА БАРИЕРА, КОЯТО ПЪК НЯМА ДА СЕ ВЛИЯЕ ОТ ОБЩИЯ АКТУАЛЕН БРОЙ ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС --- НАД 18-ГОДИШНИТЕ ГРАЖДАНИ !!..ТОЕСТ И 100 ЧОВЕКА. И ПАРИТЕ ЗА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ''НИТО ЕДНА ПАРТИЯ''...ТОЕСТ СУБСИДИИТЕ---ЩЕ БЪДАТ ВЗЕТИ ОТ МИНАЛИТЕ БАРИЕРАТА !!ЦЕСТИТООЗАКРИИТЕ СУБСИДИИТЕ ! ВУГАРИ...СПРЕТЕ ПАРИТЕ И БЛАГАТА ИМ + БРОЯ ИМ.

123

Анонимен

преди 8 години

Да направят дишането на кислород задължително със закон, та поне тия 13-годишни анархисти в коментарите да се споминат.Явно е на мода да си *** и да си загърбваш правата за сметка на малцинствата.

122

Анонимен

преди 8 години

Май трябва навреме да напуснем тая страна, преди да са на накарали задължително да лъскаме обувките на политиците и да влизаме в обществената тоалетна с пръстов отпечатък.

121

БОКО-ТИКВОКО

преди 8 години

Винкела реши да ме санкционира ако не гласувам за свещи да ги дава тези пари

120

Българи Глупаци

преди 8 години

Абе селяни, КАКЪВ ви е проблема с гласуването, бе? ЕДИН ДЕН НА 4/5 ГОДИНИ трябва да си отлепите тлъстите бузки от креслото за да отидете да гласувате... А в скоро време става и електронно, може да си тлъстеете и да гласувате едновременно!Заспали овци - *** и римляни гласуват всеки път, па после ревете "ШО СА ТИЯ У ПАРЛАМЕНТО УЕ??". Да ви копулирам с родителя от женски пол на всичките.

119

Анонимен

преди 8 години

И как точно се спира "туризма" на ДПС, нали сега задължително трябва да гласуват. Даже си имат и оправдание - "задължени сме по закон". Преди можеше да упрекнем ДПС, че ги организира. Сега гък не можем да кажем, закона ги задължава да се натоварят в автобусите и да тръгнат към България.

118

Bad Company

преди 8 години

До Анонимен 143Проекта "Атака" Путин го закри. Не се изплаща. "money for nothing". "Атака"?! Електорат нулев!! За "пета колона" вече не става... Бита карта. Обзалагам се на двете си топки, че и тебе скоро няма да те има..........:))

117

Анонимен

преди 8 години

Хайде всички, които не сте много съгласни да ви задължават, да отидете да гласувате в 19.00 ч. Сетне да протестирате, че не ви е осигурено правото на глас и Страсбург.

116

Анонимен

преди 8 години

Задължително! Добре! За АТАКА! Въпреки, че никой няма да се интересува кой как гласувал и в 20 ч. /така решиха. от 07 - 20,00 ч./ ще обявят, че Едрите Тикви са спечелили с 98,7 %. като всички с висше образование и владеещи по десет чужди езика са гласували за тях.Защото сега само тъмни хора пред урните.

115

Кинкинатус

преди 8 години

Мойто няма да ИМ гласува има робска психика и не заслужава нищо добро.

114

Bad Company

преди 8 години

До 66031ами смисълът е простичък. АУТ такива като тебе!! АУТ!!!! Вън руските протежета!

113

66031

преди 8 години

За когото и да гласуваш, след като се окаже в НС той автоматично става патерица на ГРОБ. Спомнете си Атака, после лъжепатриотите от фронта за спасение на Бойко...От цялата пасмина, само един си призна, че са подменили вота на избирателите.Та питам: КАКЪВ Е СМИСЪЛът ОТ ГЛАСУВАНЕТО?

112

Анонимен

преди 8 години

"... непослушните граждани и всеки, който откаже да пусне бюлетината на едни избори, ще бъде заличен от списъка с избиратели на следващите. За да го включат отново ще трябва да представи нотариално заверено заявление ..."---Ле-ле, че смешно наказание-е ... Ами, че аз съм се самонаказал от '91-ва.А път това с "нотариално завереното заявление" ... Нямам думи за акъла на дЪпетатите.Представете си "ром", пропуснал изборите, да хукне да плаща на нотариус ... нЕмам думи. :)

111

Bad Company

преди 8 години

Игнорирайте трола руски!! Да "охлажда " супата!!

110

ТЪПАЦИ

преди 8 години

НА ГЕРБ ЦЕЛТА ИМ Е ДА ЯДОСАТ ХОРАТА ДА НЕ ГЛАСУВАТ И ДА ВЛЯЗАТ САМО ТЕ И ДПС