35

Българин от Германия

преди 8 години

Какво само се джавкате едни на други - русофили и русофоби, какво има общо с темата ?Лошото е, че здравни заведения в България се купуват от чужденци, без значение дали са турци, руснаци или други. Ние сме в ЕС но не инвестираме в чужбина, изключение е Цветан Василев със стъкларския завод в Сърбия. Но БГ-мафията унищожи биснеса на Василев.Бих се радвал, ако способни Българи купиха Текуда, за жалост няма такива. Защо ли ?

34

Анонимен

преди 8 години

До ТурчинаТи обаче или си про...ст или си глу...ав ,кой ти е казал ,че н икъде го няма ?Май не можеш да разбереш иронията във по-долния ми коментар?Пък при нас в 20 000 Айтос има две денонощни аптеки.

33

Анонимен

преди 8 години

До 100 %Така наречената партия не е партия предполагам се сещаш защо?

32

Турчина

преди 8 години

До 71Какво стана бре нали никъде в света нямаше такова нещо то се оказа че и в Бг то имало. Много ясно че 20 милионния Истанбул няма да го обслужва само една аптека 24 часа те са го сметнали къде и колко аптеки да са отворени

31

101

преди 8 години

Не се притеснявайте ще е поредната фалирала болница,голям майтап ще пада.

30

Анонимен

преди 8 години

До ТурчинаЕ й ?в България пък си има ПОСТОЯННО дежурни аптеки и се знаят,не като ти потрябва деж.аптека да се чудиш коя е днес и да обикаляш като ненормален.Ама то се иска малко мозък да се позамислиш.Няма к'во да питам гугъл,а ти помисли, това удобно ли е за хората който имат нужда?Не ми отговаряй.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен64''Има си интернет всеки който пише тук.Мин.заплата в Русия - 118 ?Мин.заплата в България - 210 ?Мин.заплата в Турция - 424 ?"Като заговори за интернет ти що не прочете колко е БВП на човек от населението и тогава да коментираш?Нали знаеш кое основното мерило за благосъстоянието на една държава?Не ми отговаряй въпроса е риторичен,виждам че си много бос.

28

Турчина

преди 8 години

До 61Никъде в света може да няма, но в Турция има аптеките се редуват всеки ден друга аптек бачка 24 часа. И това е от много години насам питай чичо Гугъл преди да пишеш глупости и не се излагай

27

Анонимен

преди 8 години

До ТЪЙ ЩЕ Е ТОГАЗ СЕ ПИШЕ СЪС "З"

26

тъй няма да е то

преди 8 години

До ТЪЙ ЩЕ Е ТОНа поносими цени отровни ***.

25

Анонимен

преди 8 години

Има си интернет всеки който пише тук.Мин.заплата в Русия - 118 ?Мин.заплата в България - 210 ?Мин.заплата в Турция - 424 ?Нищо против Русия но фактите са си факти.Айде лека!

24

обиден

преди 8 години

До до 55Ми много ги "обиждаха"техните братя,затова се върнаха като на......и

23

феса

преди 8 години

До ТурчинаХа ха ха смях ми те са достигнали нечувани висоти:"имат дежурни аптеки които 24 часа са отворени"Никъде другаде по света нямат дежурни аптеки които са по 24часа отворени.

22

Турчина

преди 8 години

Имам роднина в Турция старша сестра която взема 5000 лири което се равнява на 3500 лв а за докторите няма кво да говорим заплатите им по нищо не отстъпват на европейските за това нямат проблем с теча на мед сестри и лекари както тука. И не на последно всички лекарства за раковоболни са безплатни и имат дежурни аптеки които 24 часа са отворени

21

ха сега де

преди 8 години

"какво здравеопазване очаквате от ментално увредени индивиди, на които най-голямото откритие е ибрика!"Има и още две фундаментални турски открития които са признати дори от ООН,рушвета и геноцида!!!

20

споносорство

преди 8 години

Впрочем Аджъбадем са един от спонсорите на "Левски" и доскоро бяха спонсор и на ЦСКА (преди да ги пратят във В-групата). Всички контузени играчи на двата отбора бяха пращани да се лекуват в Турция. Преди около 3 години заради спонсорството на турската болница играчи на Левски и ЦСКА дори участваха заедно в благотоворителен мач за деца с епилепсия.

19

богат фес

преди 8 години

"ДОБРЕ ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВА МИЗЕРИЯ СТАВА ДУМА ! РУСОФИЛИТЕ МАРШ В РУСИЯ"За ква мизерия ми говориш бе ***,излез от миризливото си село и ела да видиш какво става лятото,да видиш "бедните "руснаци как купуват и как живеят,щото "нямат",***.

18

Анонимен

преди 8 години

На Балканите Турция има най много инвестиции в Румъния и Македония. След това в България.

17

Анонимен

преди 8 години

От японски инвеститори на турски инвеститори. Това се казва прогрес.

16

Анонимен

преди 8 години

Повечето турски медици са завършили в САЩ. Българите (особено онко-болните) предпочитат Турция защото нивото е както на Запад но е по евтино. Наличието на турска болница е добре само да не назначават нашите шарлатани които "оперират" на два места едновременно и точат касата.