169

42

преди 8 години

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! КАТО ИЗБЯГАХА НАШИТЕ ХОРА, А ТУК СЕ НАПЛОДИХА СНЕЖКОВЦИТЕ.

168

Анонимен

преди 8 години

голямо рисуване ще падне

167

Анонимен

преди 8 години

Моля зачеркнете ме от тези списъци докато съм жив и не ме занимавайте с помията си!

166

Анонимен

преди 8 години

Не знам, кой ще гласува задължително, но знам със сигурност, че народа ще излезе и, ще помете проционистката антибългарска шайка, която съсипва България вече 25 години, това е неизбежно. Такива важни решения трябва да се взимат поне с гласовете на две трети от народните представители, а не с по-малко от половината, откъде на къде бе Бойко, сами си копаете гроба. И в момента ГЕРБ управлява с гласовете на 10-12 % от българите, факт, което е абослютно незаконно. Революцията в България е неизбежна.

165

кочо

преди 8 години

одобрявам..

164

se

преди 8 години

Честито ! ГЕРБ си изкопаха гроба защото ни върнаха 26 години назад когато глсувалите бяха 99.9999%.Ето как децата и внуците на комунистите доказаха своята родова връзка с червената партия .СРАМ за всички но народа ще отговори демократично на изборите !

163

АЗ

преди 8 години

Призовавам мнозинството като мен които до сега не гласувахме, ЗАДРАСКАЙТЕ БЮЛЕТИНАТА! ТОВА МОЖЕТЕ ПОНЕ ДА НАПРАВИТЕ, НАЛИ????

162

,,

преди 8 години

Ще гласувам задължително, ама като изчезне герп от политическата пародия.

161

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ- НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА МЕ НАКАРА ДА ГЛАСУВАМ . АКО НЕ ЖЕЛАЯ .ДОРИ И ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА . ЗА ДА ГЛАСУВАМ АЗ ТРЯБВА ДА СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ПРАЩАМ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ РАБОТЯТ ЗА МЕН И БЪЛГАРИЯ , А НЕ ЗА СЕБЕ СИ И РОДАТА СИ . ЩЕ ИМА ЧАС ПО РИСУВАНЕ . ДОРИ И КАМЕРИ ДА СЛОЖАТ ВСЕ СЪЩАТА . ЩЕ ГИ ОСЪДЯ В СТРАСБУРГ.В ТАЗИ ДЪРЖАВА АКО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ДА НАРЕЧЕМ ТОЗИ РАЗГРАДЕН ДВОР ТАКА ИМА КОНСТИТУЦИЯ .ТАКА ,ЧЕ ЩЕ ИМА ЧАС ПО РИСУВАНЕ.

160

babait

преди 8 години

АЗ ОПРАЖНЯВАМ ПРАВОТО СИ ДА НЕ ГЛАСУВАМ.

159

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ НИ КАРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГЛАСУВАМЕ СЛАГАЙТЕ В ПЛИКОВЕТВ ИЗРЕЗКИ ОТ ПОРНО СПИСАНИЯ ИЛИ ГИ ПСУВАЙТЕ.

158

Анонимен

преди 8 години

Гласуването е право по конституция , но в никакъв случай задължение. Какво става с тези, които ги даваха по избори да купуват гласове ? Защо не казаха ,че са зъстъпници за ГЕРБ, ДПС ,АБВ и Деформатори. Защо не ги осъдиха за това. Ако бяха купувачи за АТАКА щяха вече да са ги опандизили. Не стига, че Гербаджиите купуват , но и фалшифицират изборите справка последните президенски избори със стотиците хиляди фалшифицирани бюлетини. А лидерът на "Патриотичният фронт" да го духа.

157

Анонимен

преди 8 години

Бе я си е**те м***та.Никой не може да ме накара нещо насила.Дерегистрирайте ме , ако след време се появи смислен кандидат , за който да си струва да гласувам , ще се регистрирам пак.

156

Горан

преди 8 години

А, всеки който крещи във коментарите (писането с главни букви навсякъде по форумите се приема за крещене) е платен драскач-провокатор.

155

aaa

преди 8 години

Ако не гласувам и ме извадят от избирателните списъци, ще трябва ли да плащам данъци на тая държава ?

154

Питам

преди 8 години

До Отговор Danke :)

153

_

преди 8 години

Тотално се самозабравиха тези хубостници.

152

Анонимен

преди 8 години

Абе хора, не се сърдете - ето сега един шанс да гласувате за някоя забутана партийка и така да лишите от гласове тези, които не заслужават.

151

Отговор

преди 8 години

"Имам един въпрос.Аз живея от години извън Бг-то как по дяволите ще ме накарат да гласувам, като първо неискам и второ съм трайно извън Бг-то (слава Богу)"За тези, които са извън България, гласуването е по желание. Предполагам, че си минал легално границата де, защото в противен случай ще се водиш, че живееш в България и ще ти наложат глоба, ако не гласуваш.

150

Анонимен

преди 8 години

имаш на масата боза вода чорба ,хайде всички да се напием .Тя малко такава стана