16

inzaghi

преди 8 години

Като ви чета мненията осъзнавам че наистина сте живия резултат на Дарвиновата теория .Поне не пишете глупости да се излагате .

15

Анонимен

преди 8 години

Когато физиците започнат да работят с мнения вместо формули, нещата отиват на зле.Хокинг отдавна се е утвърдил като медиен любимец, нещо като проф. Вучков за съвременната физика. Реалният му принос за съжаление за мен е неизвестен.

14

дупка

преди 8 години

Кога една теория стана факт?Едно време и Дарвин имаше гениална теория за произхода на човека, но на смъртния си одър призна и се отказа от глупостта на хилядолетието - хуманоид от ***.

13

варненец

преди 8 години

Никакви дупки няма , НАСА е една научна фантастика в стил Холивуд , която държи хората в заблуда да не видят очевидното , и без да ставам масон 33 степен ми ясно , че всичко е една лъжа , която се потдържа от НАСА , медиите , псевдо учените като тоя, и ...училищата . Да , голямата измама всъщност започва още от там ...!

12

бг

преди 8 години

Досега никй не е влизал, а пък Хокинг открил че може и да се излиза.

11

А пък аз

преди 8 години

Аз пък съм почти на ръба да докажа, че единствена черна дупка с изход е главата на Хокинг! Другите само гълтат, без изход - банки, партии , кУрПУрации..

10

И аз така...

преди 8 години

Като се забих на комшийката в черната дупка и викам ... Божеее, ми то друга Вселена бре...мани мани....*** така сме ний астронавтите....

9

Анонимен

преди 8 години

Това, което Хокинг твърди през 2016-та година, писателите фантасти Артър Кларк, Станислав Лем и други са го написали още преди 50 години. Науката винаги е била много назад от фантастиката, която се оказа реалистична.

8

Чи-чо

преди 8 години

Тоз па кога и черна дупка видя, че и мина през нея ? Аз си миля че се гаврят с този човек вече, цъкат на компа какво да казва , той изпружен миля и не мърда, вари разбирай той ли ги мисли тия неща или го ползват за бушон!

7

а да

преди 8 години

И теорията за тоя уж голям взрив е едно оправдание колко са зле с тая теория! Няма нито едно доказателство за това, както и за много други теории и се чудя даже как може да ги преподават в университетите и да изпитват за тях, след като не са доказани? Накрая ще се окаже, че на времето са били прави че земята е центъра на всичко .. май май натам отиват нещата с тия учени и с тия криви ракети дето не знам как летят във вакум.. :)

6

ехо

преди 8 години

"Черните дупки" приличат много на водовъртежите. По една и съща логика, макар и в различени мащаби.

5

ХАХХА

преди 8 години

И как го е решил това пък! Толкова ли са жалки и назад другите учени , че ги превъзхожда човек който говори през машина и не споделя технологията за други в неговото състояние! Аз знам едно, каквато и да е вселената, това което говорят тия и другите от НАСА са пълни глупости!!

4

Анонимен

преди 8 години

Смята, мисли, предполага, прогнозира и всякакви други дъвки, но не и ДОКАЗА.

3

Реалист

преди 8 години

Отдавна учените доказаха, че вселената не е била в началото голяма колкото портокал ... а и това е практически невъзможно ... както твърдеше преди много години. Относто ЧД ... да вероятно е така но и това отдавна беше споменато от учените. За нещастие човека е много болен ... жалко ... да е жив и здрав до колкото е възможно това.

2

Краси

преди 8 години

Всичките му теории се основават на догадки и нищо до момента не е доказано.Като много пъти е сам си е отричал дадена теория и я обръща на 180 градуса.

1

Анонимен

преди 8 години

Validno e i za Rusia.