141

Митко Георгиев

преди 8 години

delo.bg/show/yaponiya-e-edinstvenata-darzhava-v-sveta-koyato-ne-dava-grazhdanstvo-na-myusyulmani/

140

Анонимен

преди 8 години

Баща ми казваше винаги: ''Като видиш ром дори на снимка удари му един шамар''

139

Анонимен

преди 8 години

Тия искат хем да са християни хем да са мюслумани , Религия и Националност вече по интернет ли почна да се поръчва

138

М

преди 8 години

Ами те и преди бяха вярващи... адвентисти ли не бяха, седмочисленици ли , какви ли секти не се изсипаха там .. даваха парички и мургалите пееха та пееха... продажна ***! *** жалки!

137

Анонимен

преди 8 години

Боку кво мисли по въпроса?

136

Анонимен

преди 8 години

Коя религия са изповядвали когато са дошли по нашите земи преди 800 години по време на Византия?

135

До 164

преди 8 години

Ако и мен ме арестуват и изгонят и аз ще твърдя това,което ми е изгодно.Големи родолюбци сте,няма що.Готови сте да повярвате на едни нарушители,но не и на хора,на които можеше да се случат много лоши неща в собствената им държава,ако не се бяха подготвили.Такива като теб са предателите на България,но аз се съмнявам,че си българин.Ти със сигурност си от друг етнос.Бо да те прости.

134

корабче минава ли

преди 8 години

Индийски роми и ислям , абе вие нас за овце ли ни имате или си правите некви експерименти в ромската махала в Пазарджик

133

бай иван

преди 8 години

веднага да им се даде по една бурка и една бомба и да ходят да се взривят на летището в Брюксел. превоз безплатен до там. с еднопосочен билет, аз поемам разходите за превод на 50-ина ***.

132

Ц

преди 8 години

Ние пък си искаме Родината - с бурки вън от тука!

131

До 160

преди 8 години

И кой ти каза,че перата е обрал чужденците нарушители.Или поне така се говори,да запеем всички тази песен.Те нямат документи дори.Парите,телефоните и документите са им взети от каналджиите,които са ги пуснали на наша територия.Но сега е удобно да обвиним един изпълнил дълга си гражданин от страх да не ни санкционира Европа и да ни спре еврофондовете.Май по това си приличаме с ромите.И тук и там става въпрос за пари.

130

Анонимен

преди 8 години

Искате си паричките,дето ви дават,за да носите бурки.Свалите ли бурките,ще секнат и паричките.Кога сте носили бурки бе?Вие изобщо имате ли някаква религия?Вашата религия са парите.Вие сте най-опасната част от обществото-без морал,без задръжки,без чувство за ред и правила.Неграмотни и мързеливи,вие сте опасни за националната сигурност на страната.

129

Анонимен

преди 8 години

Като не носят бурки , не им плащат !Политиката на Саудитска Арабия да хване бедните ромки и да си прокарват шериата !

128

Анонимен

преди 8 години

Ако са разрешени бурките защо аз като българин да не мога да ходя по улиците с качулка като тези на от НСБОП?

127

opps

преди 8 години

Това с ПИНГВИНИТЕ-НИНДЖИ трябва да се направе на НАЦИОНАЛНО НИВО какво град по град...Олигофренщина... Ако е позволено - да слагаме шапките дето се виждат само очите или да се шият бели качулки на ККК

126

Анонимен

преди 8 години

Тия искат бурки, ама утре някой ще иска да сложи ку-клус-качулки? Какво ще правим?

125

изтрещял

преди 8 години

чекай малко бе, те ромите могат ли да са мюсюлмани? аз мислих,че са въртиопашки и вярват само в банго... или на който плаща повече и гюбека да върви.

124

Възмутен

преди 8 години

Какво са дали на това общество тези консуматорки освен да раждат нови и нови консуматори , лежащи на гърба на всички нас. Плащаме им тока, водата, здравеопазването, гледаме им децата в домовете или в приемни семейства, социални помощи и какво още не и имат нахалството да поставят условия! По 2-3 декара земя, да копат и садят, ако искат да ядат. Ако си произведе храна за 20 гърла -да ги прави.......!Крайно време е държава да ги отреже от общата софра, без да са дали нещо за нея!!!!!

123

Дадо

преди 8 години

Понеже СМИ и държавните органи не го правят СЪОБЩАВАМ : На днешната дата преди 140 години е избухнало АПРИЛСКОТО въстание. ОНЕЗИ българи са показали, че желаят да живеят свободни.Явно днешните не са от този сорт. Трябва да носим бурки за да скрием срама от челата си.

122

Бежанец с нагон

преди 8 години

Муха това ромки с бурки са голем фетиш ви казвам...навирничета им викаме - за 2$ чудеса правят под мостовете!Ако отидат в Саудитска Арабия ще ги убият с камъни защото са грешници!