19

Веско

преди 8 години

Ох, успокоих се, че е с ксенофобски подбуди. Щото толкова народ изтрепаха в битови скандали, чак притеснително!

18

българина

преди 8 години

Откога думата н е ч о в е к е става на звезди? Българския език е богат на думи много. Но ако се напънете можете да изключите целия български тълковен речник и да оставите турския и "ромския"

17

Цацометър

преди 8 години

От кога БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА иска постоянна мярка за неотклонение за лека телесна повреда? Под лека телесна повреда разбирайте шамар и шут! 72 часа им се вижда малко, та да поискаме постоянна мярка за неотклонение за леката телесна повреда! Затвор нещо 20-30 години няма ли да поискате? Постъпката е хулиганска, но не може в случая, да се действа НЕРЕЦИПРОЧНО, спрямо деянието. Тенденциозното поведение, не е израз на желание за справедливост, а израз на репресия!

16

Анонимен

преди 8 години

Разбира се ,че според продажните медии виновни са българите а не бурките.Вижте какви Поршета карат водещите герберски журналисти

15

гербист-столичан

преди 8 години

Много леко се е отървал. Тоя трябва да лежи поне 3г. за насаждане на расистко-фашистки идеи. Да бъде наказан за назидание на всички които са против толерантността и разбирателството на расите.

14

Анонимен

преди 8 години

А ромчетата които бият баби и дядовци с какво ще се сдобият ?!? С медал за храброст ?

13

Петко

преди 8 години

Докато ни управляват тези, които са сега, така ще е брат !

12

Винету

преди 8 години

никой не може да е толкова глупав да бие някого и да направи филм .... че и да го качи в нета ... а като гледам ромчето с нищо не го предизвика тоя селски каубой

11

Анонимен

преди 8 години

Този го използват НПО-тата и политико-олигарсите, защото се уплашиха от реакцията на БЪЛГАРИТЕ по опазване и защита на границата от дивите ислямистки орди. Чисто и просто, този е за отклоняване на вниманието.

10

избирател

преди 8 години

Нито се е издразнил,нито ксенофобски подбуди е имало.Ако е ксенофоб щеше да го смаже буквално/ видяхме,че оня дори не е бит сериозно/.Ако се беше издразнил,нямаше да се сети да вади телефони да търси ъгъл на снимане и подобни........Чиста селяндурска проява............Моите уважения ,към селяните.

9

да

преди 8 години

така е като нямаме полиция, - народа е принуден да взема нещата в свои ръце.. а тия сутринта в чу за евентуално формиране на паравоенни формирования.. та ако това се случи и успеят да преминат у нас или навън военно обучение.. ами те за 2 месеца ще превземат държавата,а смешните ни военни и жалките полицаи още при първия сблъсък ще се разбягат като пилци

8

избирател

преди 8 години

Ако те вкарат сега моето момче/ вероятно ще го сторят за назидание/,или ще пропаднеш тотално или там едни неравни на теб ще те питат всяка нощ "Ти ПЕДА..Л ли си"......Е струва ли си сега цената за краткосрочната селска слава?!

7

Анонимен

преди 8 години

Очаквано. Едно е да биеш по дребен и второ е да разгласиш на цял свят това деяние. Комбинацията между двете е уникална. Не си ли е помислил дори за момент че това разбираш ли е криминална проява. Вдлъбнат.

6

Анонимен

преди 8 години

Че заслужава наказанието, заслужава го. ПОнеже поведението му не е решение. Но полицията защо не наказва ромите, които издевателстват над старите хора по селата. Тези случаи се приемат като битовизъм и се забравят. Та и това, което е направил Ангел, ще е битовизъм скоро в държавата. Реакцията му е логична от сегашната ситуация. Неправилна е и се наказуема, но е логично следствие.

5

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

преди 8 години

Ако властите бяха толкова бързи и строги с "ромските" престъпници по селата, с мутрите и корумпираните държавни служители, щяхме да сме цъфнали и вързали. На власт са предатели и българофоби. Господ да ги накаже!

4

До 4

преди 8 години

И аз това пита??? До кога??? Всеки човек може да се сети за примери в които българите сме доста по-ощетени спрямо ромите особено когато става на въпрос за правосъдие!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Ангел е съвременен бг-хайдутин. Нещо като Левски. Браво на Ангел.Роската да го награди със Стара Планина - първа степен!

2

дискриминация

преди 8 години

Преди около 3-4 месеца станах свидетел на побой над възрастен човек (дядо, на около 70г.). Извършителите бяха двама мъже от ромски произход ! Тъй като аз позвъних на 112, впоследствие дадох показания! Оказа се обяче, че обвинения от прокуратурата няма да се повдигне, защото на лице била само "лека телесна повреда", а за целта (по думи и действия на следователя) трябвало да бъде поне "средна телесна повреда".Е КАК ТАКА ЗАКОНА ЗА БЪЛГАРИНА Е ЕДИН, А ЗА РОМИ ДРУГ?

1

Анонимен

преди 8 години

ехе те ако задържаха така и ония "равните" из селата дет не оставиха неограбена къща грешка няма да имат