41

Анонимен

преди 8 години

Вчера бяхте по-словоохотливи. А защо днес мълчите като бити .......

40

Анонимен

преди 8 години

Удрят с винкел жертвата и я ограбват, като до момента е известно, че са нападнали двама възрастни. Защо още са на свобода, какво ми пука че са малолетни, тези изр.одчета са обществено опасни и някой ден ще убият някого.

39

Анонимен

преди 8 години

БХК къде сте?! За онова битото ромче ни проглушихте ушите, че и "то било хора", че не можело така, а сега пълна тишина! Май трябва собствените ви баби и дядовци да почнат да пребиват, че да реагирате!

38

Анонимен

преди 8 години

До SergoКъдето са и при всеко едно изтъпление на индивидите. Ниско над земята, като истински журналисти

37

Неизненадан

преди 8 години

Със съдебно решение - принудителна стерилизация, необратима!

36

Анонимен

преди 8 години

БХК- бързо, бързо, защитете миличките ромчета! Ами тук хората казват, че не е правилно да се бият възрастните хора, представяте ли си? Хайде сега, изкарайте някой адвокат да обясни на нас, лошите нетолерантни българи, че ромчетата са в правото си! Ами да - те миличките са малцинство, и са равни, а ние тука си мислим, че трябва да ходят на у-ще и да се държат цивилизовано, ужас! Не, хайде сега да ни обясните, че ние трябва само да ги издържаме, и да им се радваме, да, нали така?

35

Sergo

преди 8 години

Айде де, къде са сега тъпанарите от Господари на Ефира???

34

kelesha

преди 8 години

Сега не се интересува никой, но ако някой ги ошамари. Веднага ще се заинтресуват и хлезинския комитет и майката и кой ли не.

33

Анонимен

преди 8 години

""Вчера писаха колко неморално беше, че ония набил ромчето, А морално ли е роми да бият старите хора по селата, да ги ограбва???"".............Това ли е най-добрия въпрос който можеш да зададеш ?

32

Анонимен

преди 8 години

Айде бе къде са псевдотелевизиите БНТ,НОВА,БТВ,които ни проглушиха ушите,от коментари анализи психолози, за това, че някой си направил майтап с джипсито. Къде са сега тези радетели на хуманизма и справедливоста???? Или когато бият и убиват българи не е проблем а?????? Спам!

31

Теодор

преди 8 години

Преди около месец до Западния парк ромчета деца ме биха и ограбиха....... като нищо може да са тия същите :( :( . Време е някой да ги спре, какво, като са деца!?!?

30

Анонимен

преди 8 години

Пускайте "Циклон"-ааааа!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Окей не можеш да гледаш дете, за какво ги цвъкат постоянно като на конвейр? За какво? Каква е тая мания да имаш 10 деца, които да не отглеждаш и да превърнеш в престъпници? Според мен трябва да стане държавна политика при ромите след като роди 2 деца да и се поставя безплатно спирала, за да не може да зачева повече. Дори да им дават по 1000лв. за сложена спирала като бонус. Пак е по евтино отколкото да хрантутим 10те и чевета цял живот.

28

Анонимен

преди 8 години

Главния редактор, тоя случай е от миналата година. Що го оповестяват сега. Ти си поредния дето медиите му промиват мозъка както си искат, за да защитава садисти и изверги.

27

41

преди 8 години

Не стреляйте по пианиста - той толкова си може :)

26

Ромски-бос

преди 8 години

Горките деца и горките им родители!

25

Главен Редактор

преди 8 години

Аре ся ония от БТВ да излязат и да кажат какво се случва по въпроса. Щото вчера много тръбяха че момчето дето преби тъмносиния (след като оня му казал че сме равни) изкара момчето изверг, престъпник и какъв ли още не, че щели да го съдят, защото това което направил е неправилно. Аре ся да ми обяснят какво ще се случи с тия тъмносините, дето бият стари хора наред за по 2 лева. Хайде да видим.....Нищо нали, медийно затъмнение... Аз съм ЗА момчето което пусна клип как бие оня тъмния. Прав е.

24

T

преди 8 години

Авторке, като са те наели да им пишеш статиите поне се постарай малко. Как изобщо си се заела да напишеш "млатили" в заглавие на статия, не знам.

23

Софиянец

преди 8 години

Докато държавата изпълнява директивата за ***, маргинализация оскотяване и обедняване на българския народ с цел превръщането му в роби на юдео масонските ни господари, няма да има промяна в живота на изстрадалия народ. Толкова тежко не е било НИКОГА! Дори под ТУРСКО РОБСТВО!

22

Анонимен

преди 8 години

До 26Ако 3 милиярда се дават всяка година на ромеите, значи при един милион ромеи, всеки от тях взима 3000 лева на година. Сам виждаш че нещо не излиза. Явно българите и в частност политици и чиновници крадат повече от братята римляни. Те дърпат чанти и портфейли от бабите и дядовците ни, а наще политици те заробват да се чудиш как да изкараш до края на месеца и да трепериш пред шефа ти, не дай си боже да не те махне от мизерната ти работа. И двете престъпления са отвратителни