8

ист

преди 8 години

Сигорно миришат ужасно на спарено, и са много грозни .

7

Анонимен

преди 8 години

Променя се цял един закон и конституция задето не могат да намерян един престъпник. Даже и парламента не мое се оправи с тая парлама, ае бегайте ве и туй било държава.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия за пари и кофи ще си сложат на главите! Естествено, че на Айшето и е все едно за религиозната страна на нещата, важното е, че са и платили да се прави на пингвин.

5

бг мъж

преди 8 години

За бурки, фереджета, *** е ясно - несъвместими са с обществените порядки в България. Обаче какво да правим с нашите майки, сестри, дъщери и жени, които ходят по улиците, обществените сгради, та дори и на училище и работа като кючекчийки ?!? Клуонски грим, коса като ритната зелка, бюста отвън, пъпа с пиарсиг на вън, полика, като колан, обуща като кокили, кила дрънкулки, аборигенски татоировки, силикони, ботукси, колагени...на какво приличат ?!? Не и на българки.

4

141

преди 8 години

Аве вие ги забранете че дразните с тая толерантност бееее.... Като ида в Абу Даби ще се съобразя с бурките, но под носа ми на, собствената ми територия НЕ

3

Бай Иван

преди 8 години

В Ливан до преди 10г. само 1% от жените носеха бурки сега са около 15%, причината е същата като в Пазарджик. Тези дрехи до преди 100 г. са се носили от необходимост, както и обрязването, ама нали са кухи *** и ги направиха религиозни символи последните 20 г.

2

Анонимен

преди 8 години

И кой ги забради та се премахат както винаги виновни няма, прилича на евтин ПиАр идат избори.

1

Анонимен

преди 8 години

Как до сега живяха без бурки?!?!?