93

ази

преди 8 години

По конституция всички бълг.граждани сме равни, но.......ромите са с по-големи права от другите - безплатно пътуват в градски транспорт, не плащат ток, вода и пр.Да не говорим за детските надбавки. Прав е Ангел - не сме равни. Не това е подхода обаче за" равенство".Властта е крайно време да се прояви ,като такава , иначе ще загуби правото си на власт.

92

zahari mihaylov

преди 8 години

ako te pratqt v zatvora tam romite 6te posresnat s kupiq vazelin momko.kakav patriot si kato te gledam si edin jalak kompleksar.

91

Анонимен

преди 8 години

Това е постановка никой няма да снима клип кога бие ром.. Този клип е поръчан от ЦРУ..ЦРУ и правителството се нуждаят от този клип като топъл хляб да смажат съпротивата срещу бежанците и да изкарат българите расисти.

90

Анонимен

преди 8 години

Кольо патриот е думата. Националист напоследък стана политически некоректна. Този не е нито националист, нито патриот, а най-обикновен бияч с комплекси. Да скочи на някой двуметров * ще го разбера като е толкова голям поборник срещу терора, ама този дребния. Екцибионизъм съчетан със садизъм. Избиване на комплекси.

89

избирател

преди 8 години

Там където може би ще те прати Цацаров, ще те посрещнат доста по-низши от теб роми.Също така голяма част от тях ще са различни на вид сравнение с низшия Митко.Тогава?!

88

хммм

преди 8 години

Всеки втори коментар "срам ме е да кажа че съм българин заради такива като тоя" Казвай тогава че си ром тогава, то сега е на мода това, или пък сириец още по добре даже имаш право да изнасилваш без да те закача полицията. Такива като вас са срам за обществото-по добре да не бяхте писали нищо. Що не коментирате колко сте либерални в статиите пишещи за тия "горките" и "миличките"изнаси.лват немощни старци? Искам там да ви чуя мнението. Но явно има по *** и от тях да им вярват...

87

баба гена

преди 8 години

такива хулигани създават напрежение между националностите и религиите.гледах ромчето и ми стана много жал за него.такива престъпления да бъдат наказани.защото малките престъпления водят до по-големи.

86

Екзарх Йосиф

преди 8 години

Ето до какво доведе бездуховността през последните 26 г плюс 45 атеизъм и материализъм .

85

Анонимен

преди 8 години

Ехе, че този е готов за депутат вече. Вижте само Ентелигентната физиономия. Пращи от акъл и от душевен мир.

84

Анонимен

преди 8 години

Nema shtoo golemaa zvezdaaa e che go davat po tv danoo mu se vurneee da vidu kakvo e

83

Анонимен

преди 8 години

Защо триете коментарите, жалки смехурковци?!

82

Анонимен

преди 8 години

тоя отворко защо не пробва да набие онова ромче дето е шампион по бокс,ами налита на някво лапе?щото е мишкар

81

Анонимен

преди 8 години

Случаят е по елементарен отколкото го изкарват.Единия Ангел-физически по здрав решил да се направи на мъж пред другия който е физически по слаб.Ако и двамата бяха с еднаква физика до бой нямаше да се стигне.

80

Анонимен

преди 8 години

Дългата и мазна ръка на Местан и Ердоган май прозира зад всички тези провокации.

79

избирател

преди 8 години

Опитвам се да ти намеря оправдание. За себе си да те оправдая,но............не мога,не става.Ангелееее ти си обикновен селски бек,който смята себе си за селски първенец.Най-долното е.че се смяташ за патриот.

78

Анонимен

преди 8 години

Прав е ангел, че не сме нормална държава.Ако беше иначе, сега Ачката щеше вече да е осъден и да търка нара, а не да го дават по тел'визоро и да е "звезда"

77

Анонимен

преди 8 години

обикновено хулиганско изпълнение,гледах клипчето,ромът е безобиден и добродушен - този просто искаше да си излее агресията върху някого

76

Анонимен

преди 8 години

Смърди на театър организиран от НПО- имаме малтретиран ром, зъл българин и политическо послание- не сме равни и разбира се удобно осигурено широко медийно покритие. Много евтина постановка.

75

king_for_a_day

преди 8 години

Не че въпросният Ангел трябва да бъде оневинен, в никакъв случай. Но само вижте гигантската разлика между медийните реакции при ежедневните побои над българи и при спорадичните случаи на побои над роми/хомосексуалисти/други малцинства. Наистина не сме равни с малцинствата. Онеправдани сме.

74

Анонимен

преди 8 години

Постановка е, никой няма да тръгне да снима как бие някого. Или викате той си ходел и си снимал, когато ромът му се изпречил на пътя... Хайде стига глупости.