421

Анонимен

преди 8 години

"Християнството е наложено насила от Византия" Това е последния "бисер" на поредния недоучил ***.Вземи и попрочети малко история. Това се опровергава на много места, но кой да се поинтересува. Дори археологията го опровергава. Освен исторически източници са намерени и много разрушени от турците църкви, чиито строеж се определя много преди официалното приемане на християнството, дори още преди 681-ва година. МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ СИ Е БИЛО НА МНОГО МЕСТА ХРИСТИЯНСКО.

420

Анонимен

преди 8 години

Но не е лоша новина за българофилите, защото те са свикнали и търпят.

419

Анонимен

преди 8 години

Ей, русофили. Ананъ сиктимини!

418

TOP SECRET

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език

417

Румбо

преди 8 години

ДОСТ-лоша новина за русофилите?То сигурно пък другите са във възторг....С изключение на най-върлите со.р.ос.оиди,естествено.

416

без драми

преди 8 години

Дост просто доказа българската политическа максима,че всяка партия накрая се разцепва на две ,три ,четири и тн . Ни е тръгнал да сваля властта с оръжие като някой псевдо патриоти воеводи от преди 100 г .Ни пък е влизал с пищак в университети да взема телефончетата на мацките.Ни е притискал някой до парламента и го е плюл и дърпал . Ни е крал от Балкан ,Кремиковци .Ни е създал ДПС като доносническа партия срещу българи и турци . Тепърва ще се види кой е Местан.

415

Бай Пешо

преди 8 години

А, четвъртото знаме защо го криеш?

414

Анонимен

преди 8 години

ДОСТ ви поздравява с евроатлантическите ценности на Хафъзов.Никакво ваканцуване,никакви курорти ,никакво море-на нивата,мотиката и копане.

413

Анонимен

преди 8 години

От коментарите на троловете излиза ,че е по-добре да си турски шпионин отколкото русдофил.

412

Загрижен

преди 8 години

В момента всички правозащитни, провораздаващи и правоохранителни органи .. МС, Президенство, Прокуратура, Съд, следствие ... и т.н. извършват национално предетелство и директно престъпление срещу българският народ. Това с бурките хиджабите и т.н. също е финансирано от турция и СА. Незаконното преминаване на държавната граница е престъпление. Когато е масово се нарича инвазия и се отговаря с армия и оръжие !!!

411

Анонимен

преди 8 години

Кой каза ,че където се говори турски е Турция? По-голямо доказателство искаш ли? Освен това и коментарите и оценките са с *** от ДОСТ.

410

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Бита карта си ти ,даскал ефенди !!! Вземай откраднатото и бягай в Турция...

409

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите ви и се чудя,кое е по важно кои са русофили или че се създава турска партия ръководена от Турция с териториални претенции към България?

408

Анонимен

преди 8 години

няма по големи *** от русофилите

407

Анонимен

преди 8 години

руските партии са дпс атака и абв. бсп само на думи пред простия им електорат е проруска,ръководството е прозападно с интереси пари и имоти на запад.там са и децата им.

406

Анонимен

преди 8 години

и ако не е дпс руска партия защо беше изградена от горе до долу от агентурата на дс която беше подчинена на кгб. айде сега отговорете на тоя въпрос

405

До стига глупости

преди 8 години

От една глупост на друга. Каква икономика като на Холандия и Белгия сънувате? Как си пресатавяте крадливия и страхлив българин с ниска култура да постигне това. Трябват ни равностойни съюзници. Такива които са около нашия стандарт и именно Русия, Румъния и Сърбия.

404

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

Този измекярин е най големият лицемер и заплаха за България. Абсолютно съм сигурен , че ще събере 10000 гласа,на изселниците . Гласуване в Турция и след това на автобусите и тук .И на децата е ясно какво гласят . Ако политиците и така нареченият -Български съд- разрешат тази партия , това ще бъде краят на този тип политическо управление. някои господа ще трябва да си търсят поле за изява другаде .Предателите нямат място тук

403

Опс...

преди 8 години

Цитирам. "Има потребност от партия като ДОСТ в страната, в която живеят 1 млн. турци и мюсюлмани" - това е откровено позициониране на верска и расова основа. За което Конституцията се произнася: Член 11 ... (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа,...

402

partiii

преди 8 години

По- скоро е лоша новина за българофилите, унас вече няма русофили,а само такива които обичат страната си и такива които искат на всяка цена да я унижат и разделят на части