41

Анонимен

преди 8 години

Ей тия като тоя лекар реват срещу министъра!Има ли още някой против пръстовите отпечатъци?

40

Анонимен

преди 8 години

И за здраве, и за данъци и закони, първо трябва да се разкара системата полицай-роднина.И аз съм над 50, повярвайте ми, сред това поколение читави няма.Не става дума за професионализъм, а за система.

39

Анонимен

преди 8 години

Ами така ще е след като е само един във Враца.Той коли ,той беси.

38

Анонимен

преди 8 години

Стига сте лъгали за електронната здравна карта-това не е дебитна карта.Естествено, че се запазва взаимоспомагателния принцип на, дай Боже, здравнитЕ касИ, но се постига контрол на системата от самия пациент и пълна медицинска информация за болния в картата.Ако се въведат няколко здравни каси, друг път Дянковци ще могат да бъркат в тях.

37

Анонимен

преди 8 години

Предлагаха да се въведе правило един лекар да работи или в общинска/държавна б-ца, или в частна, но не и в двете-отказаха се.Предлагаха електронни здравни карти-стигнахме до пръстови отпечатъци.Докога ще търпите управляващи полицай-роднина,бе?

36

Мнение

преди 8 години

До анонимен 39 Престави си че си млад човек с 150 лв. в електронната здравна карта. Дано не ти се случва да попаднеш в болница и лечението ти да надвишава в много пъти твоите пикливи 150лв.Какво правим тогава?

35

Анонимен

преди 8 години

Точат яко в частните болници за разлика от общински. Една позната медицинска сестра беше направо потресена, като видя какво става, и бързо напусна частното.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41ангиография!останалото е вярно

33

Анонимен

преди 8 години

Частните болници не са частни, защото се субсидират от държавата посредством направленията!Тези "болници" са създадени от бивши и настоящи политици с цел ограбване на Касата !Например за една "ангелография",получават по 1600 лв. и 90% от "частните" болници са специализирани за това!

32

До: 36

преди 8 години

Ами, другарю, да ти обясня. Не мисля, че има някой, който да оправдае заплата от 100 бона. Проблемът е, че тези, които източват, са около 15-20%, но в кюпа се слагат всички. Трябва да се спре да се точи от съдови и кардио процедури, да спре размяната на направления между джипита и специалисти от доболничната помощ (срещу което най-нагло протестираха) и трябва да се спре кранчето към частните болници, зад които винаги стои някой политик и точи кръгът около него, а не лекарите. Но няма да е лесно.

31

Анонимен

преди 8 години

Да, електронна здравна карта е най-добре, всеки да си знае какво е внесъл и колко е натрупано и да използва тези пари за себе си или с негово разрешение за роднини и приятели, а не всичко да отива в общия кюп Здравната каца, откъдето лекуват разни ромове и *** и безсъвестни лекари и чиновници богатеят.

30

Анонимен

преди 8 години

Значи пръстовите отпечатъци трябва да са за лекарите, да се знае кой къде се намира!

29

Анонимен

преди 8 години

А бе това в дъното на снимката не е ли Меркел?!

28

Анонимен

преди 8 години

Е другари защитници на т.н. лекари след информацията за месечни заплати от 90 000 лв. на шефове в държавни болници , непрекъснато лъжене за работа , която не е извършвана и накрая за фалшиви дипломи нещо да кажете . Затова го мразят министър Москов , защото им разкри далаверите и ги подгони .

27

МАЛЕЕ

преди 8 години

НАГЛОСТ НА КВАДРАТ! МОСКОВ СЕ РАЗБОЛЯ ВНЕЗАПНО ЗА ПИЯЧКАТА С ЖУРНАЛИСТИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА НА АФЕРА. ВАНЬО ШАРКОВ СКАНДАЛНО ПРЕДОПРЕДЕЛЯ РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА!

26

анонимен

преди 8 години

Нищо ново под слънцето. А началник на МЦДП да работи 2 работи в едно и също работно време и за двете да получава пари?! Нека да провери тези договори г-н министъра и да отговори това правилно ли е. Не може хем началник , хем преглежда болни в това време, а кой ще му върши административната работа за която получава 1.800 лв.?! Той се изкара най- работен , но и най- хитър.Като се направи проверка ще се установи хем кой е хем с колко и как ощетява

25

Доктор бай Ганев

преди 8 години

Ми що бе, ми к'во, ми по интернет... нали сега имаме модерни технологии, мое дистанционно да се правят операции... със джойстика на компютъра...Абе... що ли не ви...После управляващите ви били виновни. Всички сме виновни! Барабар с управляващите!Какъвто народа - такива му и управляващите!

24

Иван

преди 8 години

Е,добре.Станали са такива фрапиращи инциденти.И аз,който редовно си внасям здравните вноски,П И Т А М!?!-какво се е случило с тия лекари,които постоянно РЕВАТ,че им са много ниски заплатите?Които искат да ги пази Полиция и които са страшно некомпетентни в занаята си?До сега чета само някакви установени факти.Нито един няма за прокурор.ЕЙ за това ги пердашат хората....

23

анонемна

преди 8 години

Не разбрахте ли българи , че нито едно ръководство не иска да прави реформи защото всеки един от работещите здравни министри или има или ще си направи частна клиника след мандата. И всички части здравни заведения имат договори със здравната каса.Я да оставят само държавните да имат договори , да им дадат добро заплащане и тогава ще видите обслужване.Който има пари моля нека да се лекува в частите здр. заведения , но срещу заплащане.Нищо нередно.Ще видите след време и Москов.

22

anonimen

преди 8 години

v tova ima lesno prekratyvase dogovora s zdravnata kasa i lechebnoto zavedenie ostava da raboti samo s klienti na chasno