16

художника

преди 8 години

Ей, неудачниците! Бедни сте щот` сте злобни и обратното!Завидяхте му на парите, уискито и пурите, щото не можете да си го позволите. Пушите от нелегалните цигари за по 2лв. и смучете менте пърцуца с 5 лв. до заплата.Изкуството му ще остане след него, а след вас к`во ??? Само злобата и мъката от един пропилян живот. Съчувствието е присъщо на БЛАГОРОДНИТЕ хора, а вие от кои сте???

15

Анонимен

преди 8 години

По добре тоя мултак да обясни защо като е толкова обеднял и обича страната си , отиде да се лекува в чужбина? Нали здравната реформа на Тиквата е много хубава бе, вземи си направление и се лекувай в БГ?! Или много сте големи патриоти, докато не стане дума за кожата ви.

14

Diana

преди 8 години

Алкохолизиран ***. Били му откраднали парите. Виж собствените си 'приятели' как те крадат и ти промиват мозъка всеки ден. Ревеш за парите, които цесира в КТБ, а Диана Дамянова събира от подчинените ти и от фирмите, които правеха/правят Ларгото, Квадрат 500 и другите проекти по 1-2 милиона на месец. От твое име и от името на Бойко. Спри да ревеш и виж в собствената си къщичка какво става! Нали знаеш, че като се размирише всичко - ти си на топа на устата.

13

Анонимен

преди 8 години

Погледнете му носа. На алкохолиците им са такива носовете. Тоя в редките случаи когато е трезвен се появява пред някоя телевизия.

12

Анонимен

преди 8 години

Веждичка, той и Майкъл Дъглас ли хвана рак на гърлото, защото си сложил мангизите в Пирамида или от уискито? К'во се правиш на т.ъп, бе? Ти не спираш да поркаш Джак, КТБ ти виновни.

11

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ ПОДКРЕПЯШ БУДАЛИСОВ ТОВА КОЕТО ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО Е МНОГО МАЛКО!!!!!!!!! ИЗЕДНИКО!!!!!!!!

10

Джедая

преди 8 години

До ParcucПо-добре мултак, откокото голтак"---Да не тръгнеш по пътя Рашидов ?

9

Shark

преди 8 години

Веждичка, полакоми се и ти за лихви мой човек. Къде ти е бил акъла да сложиш толкова пари в една банка. И изобщо защо в банка бе човек, имоти да беше купил по-добре. Лакомите се, а после се тюхкате. Научихте ли се сега, че господ дава, но и взима, когато види че се прекалява. Искрено ти желая да оздравееш, и ще оцениш живота, а не парите. Ние като нямаме милиони в банка как живеем бе Веждичка? Бъди жив и здрав!

8

Анонимен

преди 8 години

Добре де ,защо продължава да лъже ,че са му откраднали парите ,като в списъците ,които излезнаха ,той е на едни от първите места на хората ,които са направили прехващане или както модерно му викат- цесия.А рака е от ускито което пиеше по бутилка на ден и пурите които пушеше непрекъснато.Брадата и мустаците му бяха пожълтели от това

7

Parcuc

преди 8 години

"По-добре мултак, откокото голтак"

6

Анонимен

преди 8 години

Не съм същия чешит. Животът е една илюзия.---Почнал си да се изкачваш по стълбичката на израственето....ама късно! Господ (Ума и Съвестта на ЦЯЛОТО) те наказа за цялата надменност, арогантност, простащина и цинизъм които имаше ... и пак ги имаш, макар и за момента оставени "в сянка"!

5

Анонимен

преди 8 години

Вежди, пуста лакомия за лихви. Можеше да разхвърляш парите в няколко банки и нямаш проблем . Нали знаеш , всички яйца не се носят в една кошница .

4

Пачели

преди 8 години

Интелектуален проблясък е получил Вежди.

3

Цанко

преди 8 години

Защо преди не разсъждаваше така ефенди или когато сме здрави сме много корназ и се мислим за безсмъртни.Три неща на този свят не могат да се купят с пари- здраве, безсмъртие и смелост

2

айде моля

преди 8 години

Е какъв "турчин по произход" ?? Да не е роден в Турция! Българин е!! С мюсюлманско вероизповедание!!

1

Анонимен

преди 8 години

Всеки се сеща за важните неща в живота малко преди да умре. Що така?