90

Анонимен

преди 8 години

Вместо да мигрантите да бият път до Меркел, по-икономично е Меркел да отиде при мигрантите и да създаде втори рай там, както направи с Германия. Тя може.

89

до Стоян

преди 8 години

Потомството между бели европейци и нискоинтелигентните араби ще са с цяла епоха назад в еволюцията, било то като физически данни или интелектуално, и така по този начин ще изпъкне като по-висша расата на "богоизбраните"

88

лудатамеркел

преди 8 години

Турците никога не са поддържали никакво икономическо чудо по една много проста причина - мнозинство от необразовани хора за ниско квалифицирана работа не могат да бъдат предпоставка за икономически чудеса. Германия ще затъне в исляма както се затъва в тресавище.

87

123

преди 8 години

и ще откриват 100 000 работни места заради "бежанците", а близо 10 милиона безработни ги забравиха набързо. И задължително държат да са араби, интересно какво ли ще работят като се има предвид, че не са от най-работливите. Не случайно го измислиха това дупене по няколко пъти на ден... а мислех, че само САЩ обира точките по абсурдизми...

86

Българин от Германия

преди 8 години

Да, нещата вървят на там, че скоро германците и европейците в Германия според мюсюлманските нащественици ще трябва да се интегрират и възприемат техните норми на обществен живот. Жалко, но нещата на там отиват в тази декадентска Западна Европа.

85

Анонимен

преди 8 години

do 127 merkeliza kasa, 4e 6te go sydiat, no ne dyrjavnizite, a sydii shte reshavat. miji da te lajem. taja klekna ne, a legna pred erdogan.

84

Анонимен

преди 8 години

А бе, какво ще правят немчолята с комика който се подиграваше с Ердоган по немската телевиция, свобода на словото такова, неотменима европейска ценност и право нали. Има ли новини, какво став

83

Анонимен

преди 8 години

Червената Армия гарантира териториалната цялост на България през 1945 г., защото ние де факто бяхме окупатор за Гърция и Югославия. На мирната конференция тогава едната ни поиска южната ни граница да минава малко над Наречен в Родопите, а другата Благоевград и Кюстендил.СССР и Сталин тогава не разрешиха да се случи това.Е, как тогава да не се радвам на руснаците?!

82

Стоян

преди 8 години

Германците няма вече да са високи,руси и със сини очи.

81

Анонимен

преди 8 години

А спомняте ли си как ни унижаваха през 90-те години.Чакане пред посолството, заяждания.Заслужават си муслитата да им станат съграждани.

80

където

преди 8 години

До до руския трoл "младата Българска армия"ХАХАХАХАХАХХААХАААААААААААА..............

79

Анонимен

преди 8 години

До БерлинВелики са..........................

78

Берлин

преди 8 години

Велики са германците! Шапки долу!

77

PD

преди 8 години

В фирмата наречена Германия, май шефовете сменят персонала. И не само в тази фирма от западния технологичен парк.

76

Виц по темата

преди 8 години

2030 в Германия. Полицейски патрул спира шофьор за проверка. Полицаят поглежда шофьорската книжка и започва да се смее. Обръща се към колегата си и му вика. Али, виж какво смешно име- Гюнтер!

75

Анонимен

преди 8 години

Добре, че не заминах за Германия при тия *******.Баба Ванга предричаше, че България ще бъде най- доброто място за живеене в Европа. Изглежда ще се сбъдне скоро.

74

Анонимен

преди 8 години

Германските политици не искали в Германия да идват балканци, а африканци.Извратено

73

Щастлива германка

преди 8 години

Доживях най-накрая да има кой да обира паяжините. Ханс разбира само от арбайт и бира. От Али боли, ама поне спира да сърби.

72

От немската преса

преди 8 години

"И долетяха арабски пчелички да опрашат германските цветенца ..."Приказка за леля Меркел - пчеларката

71

Историк

преди 8 години

До 107Познаваш ли някой петимен за работа арабин? Тази *** е 75% неграмотна, абсолютно мързелива, чужда на всякакъв цивилизационен модел. Съгласен съм единствено, че ще им "помагат" здраво и редовно за решаване на проблемите с раждаемостта.