105

Алекс 1

преди 8 години

Ще ми каже ли някой, как е на английски:"На баба ви хвърчилото"!?Искам да го употребя, този израз - идват ми в ума и по-соленички, ама не съм на "ти" с примитивното им американско наречие.Значи, аз не виждам гредата в своето око, ама виждам сламката в чуждото.!

104

ДА

преди 8 години

А вие,янки,защо вкарахте индианците в резервати!?И ние искаме така!И защо биете ***!?Млък,че разбунихте целия свят!Арабята идат при нас,щото вие им подпалихте чергите!

103

Анонимен

преди 8 години

Краварите да си гледат тяхната държава. Те маргинализират индианците и ***. Когато им дадат полагащите им се права - тогава ще искат от нас. Не да бутат индианците в резервати.Нашите ман...ли не са в резерват, а трябва...

102

До Гурбетчия

преди 8 години

Дали е от (Ромски) произход или е от Турски произход е все тая. И без това вече са мюсюлмани. Те ако им платят и будисти могат да станат. Въпроса е да се разграничи дали става въпрос за истински Българи или за някакви издънки и да знаят хората кой в тая държава всъщност върши престъпленията.

101

Анонимен

преди 8 години

Щом имаме критики от Америка, значи сме на прав път. Иначе щяха да ни хвалят.Янките ако нямат изгода нищо не правят.

100

Diana

преди 8 години

"..... а вие защо биете ***"

99

Анонимен

преди 8 години

45 години черен комунизъм напълно промени всичко човешко у нас...ще ни трябват за жалост още десетки години, за да станем нормално общество. И всичко това благодарение на руските прасета.

98

Анонимен

преди 8 години

Прави са си нашите братя. Не сме дорасли за демокрация...докато се научим ще трябва да ни понабиват периодично канчетата..все още не сме се отърсили от нравите, които руската *** ни ги натресе.

97

454

преди 8 години

преди да критикуват да погледнат собственият си двор - те не правят ли същото с индиянците, при това хората са коренните жители на оня континент, избиха ги до шушка

96

Анонимен

преди 8 години

Ама, моля заповядайте! Вземете си ги всичките, защото ние явно не знае как правилно да ги отглеждаме.

95

12

преди 8 години

Моля хамериканскя департамент да отбележи, че смрадта над гетата не се дължи на това, че сме употребили химическо оръжие за да намалим популацията на вредители. Там така си мирише, на маргинализация. И при това прозорците са широко отворени. Да не вземете да ни бомбардирате за да защитите демокрацията, и заради гореописаните химически оръжия. Къщата, която наследих, е по-стара от САЩ. По онова време нямаше държавен департамент, нямаше и маргинали. Има ли връзка между двете- всеки да прецени.

94

Анонимен

преди 8 години

Защо и ние като САЩ не си изберем за президент един от тях примерно дон Цеци !? Така ще покажем на света ,че не сме расисти а и без това от президента нищо не зависи

93

тя

преди 8 години

С така наречената зелена карта , колко роми приеха? С тази карта правят подбор само на умни , образовани , млади българи!

92

тя

преди 8 години

Това , че раждат по 10 и не учат , ние сме им виновни!

91

Анонимен

преди 8 години

Щом са им нарушени правата на ромите да им дадът убежище в САЩ .

90

Реалност

преди 8 години

Карат ни са. Не слушаме. Другия път кат кажат падни за двеста на секундата. Амаха селяни със селяни. От Своге. Досега беше моркова и много се отворихме нещо. Зъбим са. Не слушаме. Да не заиграе тоягата.

89

Анонимен

преди 8 години

Oфф, от ***-САЩ пак сеят демокрация!

88

Анонимен

преди 8 години

сащ е вече държава от третия свят и да не дават много акъл защото нямат такова нещо

87

АЗ

преди 8 години

Точно така 104 - ХАЛАЛ ДА СА ИМ!!!

86

Анонимен

преди 8 години

същото което те правят с *** и латиносите