115

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм в час явно...етническите партии не са ли забранени от конституцията??

114

ТАКА Е 164....

преди 8 години

Вече два и реда на русофилските изменници на Родината!!!ТОЧНО ТЕЗИ---КОИТО ИСКАХА ДА НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ И 16-ТА РЕПУБЛИКА НА СССР!ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ:ЕВРОПА И САЩ--НИКОГА НЯМА ДА ДАДАТ БЪЛГАРИЯ НА РУСКАТА МЕЧКА!!!!!!/....а ,--Турция , НАЙ-МАЛКО.../ГРЕШКАТА НА ОНОВА , САКАТО ПСЕ -РУЗВЕЛТ -----НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ ВЕЧЕ.... НИКОГА!!!

113

турчин

преди 8 години

Ние за пари не пишем. Запомнете го.Всеки който защитава турското ЗАПОМНЕТЕ го Добре!Не го прави за пари!Аз за пари Баща и Майка не продавам!НИКОГА!Ние обичаме търговията. Но има неща без цена.

112

до 128

преди 8 години

Ако знаеш каква мъка е в къщи с турските сериали. По цял следобед майка ми ги гледа и озвучава цялата къща с турска музика. И й казвам: "Ако дядо чуе как турска музика кънти от къщата, която е строил, ще се върти като пумпал в гроба." Отговора на майка ми: "Остави ме на мира! Пречиш ми да гледам". Като зомбирана е.А дядо ми, когато бях дете, редовно ме пращаше да му взимам книги за хайдути от библиотеката. Покрай него и аз ги прочетох. Ужасно ми липсва. Лека му пръст! Беше българин!

111

do 155

преди 8 години

Хайде с помоща на всички богове да си хващаш парцалите и към близкия изток, където ти е мястото. В България тази партия няма да я има!!

110

Фердун Али

преди 8 години

Отряд Кърджали 24/7 сме готови господин Местан. Младите подкрепяме ДОСТ! С милостта на Аллах ще направим България по-добра за живеене.

109

Шоп™

преди 8 години

Турция е най-естественият съюзник на България. В България отдавна трябваше да има истинска евроатлантическа партия.

108

осман

преди 8 години

Виждам тука че част от раята се опитва да мисли.не мислете.изпълнявайте.не мислете.нямате право.малко народи могат да мислят и да управляват света.турският е един от тях.21 век е само началото на новата велика турска империя.късайте си задниците русофили.това е бъдещето......

107

ОСМАН

преди 8 години

Дпс умря.да живее българия....

106

АНТИ

преди 8 години

Българи, няма да ни владеят реззаните турци.Вече ни владее друго реззано племе със силно лоби в щатите!

105

Анонимен

преди 8 години

Кипър не беше заграбен. В Кипър сега щеше да бъде част от Гърция. Ако Турция не се бе намесила. А турците в Кипър щяха да бъдат няколко човека.

104

Хм...

преди 8 години

сме пропуснали да инвестираме в нова европейска култура за прилагането им----------------------Местан открито си признава ,че му липсва европейска култура! Възпитанието и оттук мирозрението му е азиатско. Някаде около 17ти-18ти век! :)) пп. Два-три /2ва-3ри/ века туко-така не се наваксват бре Местане!!! :)))

103

До 106

преди 8 години

Каква война сънуваш. ББ е на каишка на краварите, а те си крепят Ердоган. С други думи, ББ е пръв приятел (разбирай подчинен) на Ердоган.

102

Анонимен

преди 8 години

Ами по тази логика Русия подкрепя войната в Нагорни Карабах. Продава оръжие и на едните и на другите. Гледа си интереса.

101

Анонимен

преди 8 години

Защо да давам адрес и телефон в някакъв форум? Пари ли ще ми предлагаш?Ние не сме продажници. За нас парата не е толкова важна когато ства дума за нашия Народ. Аз никога не бих предал своите. И милиарди да ми дадат файда йок.За 60-70 години живот не си струва да се продавам.По добре да бъркам бетон в жегата и да докарам хляб вкъщи отколкото да се продавам.

100

да

преди 8 години

и накрая от две партии в страната .. в Парламента глупавите турци няма да имат и една заради това разцепление на гласовете .. добре дошло.. хахаха

99

Анонимен

преди 8 години

Това е една добра новина за България ...Хубаво си е предателите да се обединят в самостоятелна секта , че по лесно е да ги разпознаем и да ги сочим с пръст ! Виж колко е по лесно с партия "Юруш" !

98

Анонимен

преди 8 години

Аз никога не съм писал за пари. Имам си работа. От турски произход съм.Изкарвам си достатъчно пари с честен труд.Не пиша за пари.

97

Анонимен

преди 8 години

България вече е продадена,подарена от самия бай ***....България нема да го има близките 19-20 години и всичко върви по план график

96

Анонимен

преди 8 години

Докато има турци в България Турция няма да позволи побъркани брадати ислямисти от Африка да се разкарват из страната. Но вас Путин дали ще ви защити?Защо Русия не защитава Гърция? Нали са православни?Пазете турците в България. Няма да сгрешите.