7

Анонимен

преди 8 години

Овце......това сме ние българите,овце....

6

Анонимен

преди 8 години

Нямаше банани. И свобода.

5

Иван

преди 8 години

Това е част от сценари. У нас да няма производство. Заливане на страната с китайски ментета и хранителни стоки,/буламач/ от всякакви езточници. А... паричките от Европа,при големийо браааат. Дерзай народе Комунизъм ще има за всички. Жалкото е,че такъв *** и примитивен сценарий може да бъде приложен само в България. Едва ли в света има друга,толкова елементарна нация.

4

Анонимен

преди 8 години

Гръцките домати са много по-вкусни от българските.

3

има логика

преди 8 години

До Vlad_koБългария - страна на ментетата. Вземат субсидии уж за земеделие, а пък само се шматкат из градовете с Жиповете, закупени чрез субсидии за земеделие.

2

българска практика

преди 8 години

"...практиката е непродаденото да се изхвърля. Тогава там са нашите прекупвачи, които вземат на безценица залежалата стока..."тази практика на българските прекупвачи е отколешна. Знае се, че открай време (от 60-те години) така купуват нашите прекупвачи и предлагат на нашенеца търсената стока, банани, цитруси, маслини и пр.Например, висели са на тютюневите борси, изчаквайки да остане шкартото и това са купували, после пуши народе цигари, зер тютюнът е държавен монопол...

1

Vlad_ko

преди 8 години

Някак си няма логика... Европрограми... Субсидии... Преференции... И накрая пак внасяме зеленчуци. Не е ли странно?