274

12

преди 8 години

А какво стана с ембаргото срещу Русия? Ембарго ембарго ама северен поток 2....Хааааа хаааааа хаааааа Европа е слаба и нещастна пълна с небели хора територия, управлявана от неадекватни господари и пълна с полуиздоени крепостни селяни. Работете, европейци, че новите нашественици искат да живеят добре хаааахааааааа хааааа.........

273

Анонимен

преди 8 години

Ей, пак спечелиха както и през войната. 30 милиона жертви , глад и мизерия , ама парад. Пък Европа спокоен охолен живот, ама нямат парад. Сега пак така... На печелившите честито. В Испания или Гърция по Велик ден хора?

272

ист

преди 8 години

Предполагам че холадското НЕ е договорено от ЕС. 10 милиона араби и африканци напират към ЕС, и ако още 10 милиона тръгнат от Украйна, трагедията ще е страшна. Путин да не се радва на чужди неукпехи, защото докара Русия до икономически колапс.

271

vlady

преди 8 години

Путин е посредствен президент на Русия с крайно недостатъчна алкохолна подготовка. Трябва на негово място да дойде достоен ученик и последовател на великия Елцин от ранга на Порошенко.

270

Коста

преди 8 години

Тъпо!Да се говори,че референдум в Холандия е недемократичен и пречи на украинците и "демократичните" им реформи!Просто европейските граждани не искат евробюрократична диктатура.Всички виждат,че ЕС се управлява ЛОШО, а лидерите са напълно безотговорни и не им пука за гражданите.В този си вид ЕС е абсолютно неефективен и служи единствено за прокарване на определени външни интереси.И няма да го бъде - поне в този му вид...

269

Анонимен

преди 8 години

Света се ръководи от тайни служби сатанисти,не от Путин и Обама,крайно време е хората да разчупят този примитив и ниското ниво на което са поставени.И в Русия както и във САЩ се правят жертвопринушения в името на сатаната.Нищо не е така както се представя пред човечеството,тази политика не е емоционална от днес за утре,това е планова политика залегнала от столетия.Човешката лакомия погубва човека,само човек може да се радва на оръжия за масово унищожение на човеци,виждате ли колко сме примитивни

268

Анонимен

преди 8 години

КАТО ТОЛКОВА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ ,ЧЕ БИЛИ (ДЕМОКРАТИ) НАВ ЕС И У НАС ,ЗАЩО В СТРАНИТЕ ОТ ЕС И В БЪЛГАРИЯ НЕ ПИТАТ СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕС И НАТО ДАЛИ ИСКАТ СТРАНИТЕ ИМ ДА ЧЛЕНУВАТ В ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ,АМА ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЕВРЕИ,МЕКИ КИТКИ И МАСОНИ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ПОВЕЧЕ ГРЕШКАТА ДА СЕ ДОПИТВАТ ДО НАСЕЛЕНИЕТО СЛЕД ПРЕТЪРПЯНОТО ФИЯСКО ОТ РЕФЕРЕНДУМИТЕ В ФРАНЦИЯ И ХОЛАНДИЯ ОТНОСНО ПРИЕМАНЕТО НА НЯКАКВА СИ ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ ,КОГАТО С ОГРОМНО МНОЗИНСТВО ХОРАТА Я ОТХВЪРЛИХА

267

Анонимен

преди 8 години

Вова да почерпи!

266

RAD

преди 8 години

До НаблюдателНе, че нещо, ама да попитам в Русия колко пъти е имало референдум по времето на Путин ?

265

Анонимен

преди 8 години

До Исторически фактсамо лека поправка "Мъдрият се учи от грешките на другите, уминият от собствените си грешки, а яко тъпият ги повтаря до безкрайност"иначе да, евро бюрократите са яко зле и жална ни майка

264

Европейски диктатори

преди 8 години

Демос означава народ. Демокрация - власт на народа. Защо ли европейските диктатори, ги е страх да се допитвата до народите на Европа и правят каквото каже белия дом?

263

Исторически факт

преди 8 години

В миналото, когато Европа се е "обединявала" под една или друга власт, винаги е оставала единна, докато е била в мир с Русия и винаги се е разпадала след агресия срещу Русия. Европа е една ***, защото в една мъдра поговорка се казва, всеки прави грешки, но мъдрият се учи от грешките си, докато *** ги повтаря до безкрайност. Още дон факт е, че Европа винаги се е заигравала с Турция и Османската империя и винаги е съжалявала.

262

Наблюдател

преди 8 години

Този дето е написал статията очевидна не си задава "?"-a "Защо?". Същия избягва да зададе въпроса -"Защо т.н. лидери на ЕС избягват да се допитват по важните въпроси до своите избиратели?". Което е най-демокретичната известна форма! Било популизъм!!! Което показва обаче че не се интересуват особенно от мнението им! А когато "изпуснат" някой Референдум, много са изненадани от резултата! Незачитането мнението на хората всъщнст разрушава ЕС, а не Путин!

261

ХА ХА

преди 8 години

Да го питаш Путин, за кво му е да се занимава с чужди държави, след като едва удържа положението в Русия? Той на руснаците не може да осигури висок стандарт на живот, още народи иска да привлича?Путинови му работи!

260

ас

преди 8 години

надали му пука особено за холандския референдум

259

АнаЛиз

преди 8 години

.. на холандците им е дошла до гуша до емигранти. Един познат холандец ми каза, че в началото на 90-те имало 4 полски семейства в целия град, сега имало 4 само на неговата улица. Мигрантите се цанели на по-малка заплата от холандците и общо взето стандарта на живот там се занижил доста (отпуски, заплати и т.н). И сега с тези амуджи от близкия изток им идва нанагорно. Затова са евроскептици. Нищо общо с Украйна и Русия. Гледат си себе си. Няма политика.

258

9К51

преди 8 години

Ха, ха .... сега Путин им виновен на брюкселските чиновници ... на референдума гласуваха холандските избиратели и това е тяхната воля .. какво общо има с това В.В.!? Време е да се замислят чиновниците защо така гласуват хората ... Европа се наводни с т.н. "бежанци", които същият този европеец трябва да храни, работейки на 3 смени, какво би станало ако нахлуят и 20-на милиона гладни хохли .... според самите зап. политици Украйна е едно корупционно блато...

257

Ангел

преди 8 години

Европа е слаба не заради Путин а заради управниците и.Единствено през двете световни войни Европа е била толкова разидинена и слаба.Вече става ясно на всеки че тези ценности за мултикултурализъм и толерантност не вървят.

256

Мишо

преди 8 години

Путин въобще не му пука, само му е смешно.

255

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Хората в европа НЕ искат въоръжен конфликт с Русия. Защото отцепването на Украйна от руската орбита води натам.И никой не иска конфликт с Русия, само политическата върхушка.Предпоставка за сътресение.