42

ясно е

преди 8 години

Крайностите винаги рушат и човека и обществото. Както човек деградира, когато е свръх егоистичен или се прецаква, когато е крайно алтрустичен, същото е и в обществото: неолиберализма е толква вреден за държавата, колкот и социализма. Ако няма баланс всичко деградира и се руши. Работата на политиката е да подържа този баланс, но Меди Доган и онез в парламента не виждам да го постигнат. То си е начин на мислене, градене с години и възпитавано.

41

Анонимен

преди 8 години

Те са като Бил Гейтс и Стив Джобс. Рано осъзнават излишността на образованието. И ония двамата са считали, че си губят времето в колежа.

40

Свършено е

преди 8 години

20% от първокласниците са роми, официални роми в България има 325000Официално турци има 600 000По груби сметки излиза, че преспокойно над 50% от първокласниците не са българи.

39

аха

преди 8 години

До do 50Министър Кунева да оправи минималните наукометрични критерии, а не да търси таланти из ромите. Абе що не търсите таланти из българите, ами ги гоните навън? И изискванията ви в науката са като в банановите държави. И що? Ами щото неолибералите не внасят в икономиката, те изнасят в офшорните фирми. Стигнахте да търсите таланти из ромите! Безобразие! А бг. талантите ги убивате.

38

do 50

преди 8 години

До КККМинистър Кунева добре говори, за да постигне личните си цели. Я вижте минималните наукометрични показатели, дето ги е наредила за доктор. Никъде в света никой не защитава дисертация ЕДИНСТВЕНО със статия в реферирано списание. Ккаво значи реферирано? Ами рецензента гледа как е оформен текста. Ами да загубили а някой талант като тях, ромите са талантливи по усвояване и лъжи. Как няма да тъжат. Иначе има и образовани, не всички са еднакви, но са много малко.

37

Анонимен

преди 8 години

Опазил ни Бог от такива "таланти"... представям си един такъв "талант" с "лидерски позиции", който "обществото не го е приело" и който не може да стигне до 7-ми да стане министър и да ме управлява... Ама според Кунева, ако се "интегрира" този "талант" няма да отпадне от 7-ми клас. Това може би означава да се занижи критерия за получаване на образование? Аз мисля, че всичко е ясно. Вече открито ни се подиграват като нация разни бългоромразци като Кунева. Това са хора, които не милеят грам за Бг.

36

Членска карта №7

преди 8 години

"БЪЛГАРИЯ ЗАГИВАЛА"...ХА,ХА,ХААААААААА.........НЕМА ДА ЗАГИНЕ ,БЕ..........ИМА РОМИ И КУЧЕТА ..КОЛКОТО ЩЕШ....!!!!!!!!КВО , РЕВЕШ , КАТО МАГАРЕ...??!!!САМО ПЛАШИШ , ХОРАТА....!!!!!!

35

ККК

преди 8 години

Вероятно сме загубили таланти, жалва се министър Кунева----------------вероятно заради некадърници като теб и другите партийци

34

ЕГАТИ

преди 8 години

Всеки 5- пъровлак ромче, което значи че 20% от седемгодишните са ромчета !!!!! Вероятно процента е дори още по-голям, щото знаем колко много от индо-бълагите не ходят на училище.ХОРА, БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА, ОПОМНЕТЕ СЕ !!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Само един национален предател може да каже такива думи като Кунева. Кой ли ден ще дойде отново Народният Съд...

32

S

преди 8 години

Щом първолаците роми са 20%, значи ромите в БГ са поне 30%, щото много от чаветата въобще не тръгват на училище. Това е много страшно, много.

31

Айде , айде....ха,ха

преди 8 години

За убито куче се лежи в затвора --3-години!ЗА БЛЪСНАТО Или УБИТА ДЕТЕ НА ПЪТЯ ----САМО "УСЛОВНО".....ха,ха,хаааааа....ПАРТИЯТА МИСЛИ ЗА ВАС ,БЕ......ХА,ХА,ХАААААААААААА......ТИЯ ЗАКОНИ СА ОТ БСП/бсп, бе.....!!!ЩО , СТЕ НЕДОВОЛНИ , ПАК...??!

30

Анонимен

преди 8 години

защо въобще ги вкарвате в училище колкото и да искате няма да ги ИНТЕГРИРАТЕ нещата с тях стават все по - злеразмножават се без да знаят и те защо

29

др.РоМ

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯТука така сме се омешали, не се знае кой какъв е и откъде е!Всички сме народ на България.

28

СПОКО ,БЕ....другари

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ И ПРЕЗ ..Т.Н."ТУРСКО"....никога не се били "МНОЗИНСТВО"!!!!ПОЧТИ 50% от всички населени градове и паланки в БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ ТУРЦИ И БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ!Б.ДИМИТРОВ ВИ ГО КАЗА-----БЪЛГАРИТЕ СА БИЛИ ОКОЛО---3,5-4-МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ!!КВО ТОЛКОВА СЕ ПАЛИТЕ ?НАЛИ ОБИЧАТЕ И........ ГЛЕДАТЕ КУЧЕТА ......ЗА КАКВО СА ВИ ВНУЧЕТА...????ДАЖЕ ---ОРГАНИЗАЦИЯТА и ЗАЩИТАТА НА "КУЧЕТАТА"------Е ПО-СИЛНА ОТ ТАЗИ НА "децата и внучетата"!!!САМИ СИ ГО ИСКАХТЕ ,БЕ.....КВО СЕ ЖАЛИТЕ ,СЕГА.ХА,ХА,ХА

27

РОССИЯ

преди 8 години

ДИСКРИМИНАЦИАТА В БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА И ОЩЕ КАК СЪЩЕСТВУВА ПО ДОКУМЕНТИ НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ А НА СЪЩЕСТВО Я ИМА.Я МИ КАЖЕТЕ В КОИ ЗАВОДИ ИЛИ ФАБРИКИ РАБОТЯТ РОМИ.А КО ИМА ЩЕ СА 1 ИЛИ 2 ЧОВЕКА.ТАЗИ КУНЕВА ДА СЕ КРИЕ НЯКЪДЕ ТЯ МАЙ ИСКА ДА СТАВА ПРИМИЕР ТАЯ НЕМОГА ДА Я ПОНАСЯМ КАТО КАЗА ЧЕ СМЕ СЪЖИТЕЛИ С ТУРЦИТЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО *** НЕ ТАВА

26

Пешо

преди 8 години

Защо направихте на звездички думата "***" държава. Роми ли трябва да им викаме вече? Не дай си боже да засегнем нечии чувства.

25

Емигрант

преди 8 години

Положението в Германия е същото! В детската градина от 20 деца само 4 са германчета! В цяла Европа върви ислямизация и ***! България дори е малко встрани от този процес! Тук е страшно в Германия! И джамии има по селата и свинското в училищата е забранено! Дъщеря ми е 3 кл. и на род.срещи само ги успокояват , че децата им не ядат свинско! По-зле е от Бг.

24

Шаран БГ

преди 8 години

А колко на хиляда са абсолвенти ? Или на 10000 ?

23

ес

преди 8 години

Светът ще свърши - глупаците никога