18

Анонимен

преди 8 години

поредната помияяя на Сорос, сигурно е агент и получава заповеди какво да прави, личи му

17

.

преди 8 години

Хайде на амбразурата!И да не забравите утре да се наредите за рубличките.

16

П.Петров

преди 8 години

Което ще рече, че не е цялата истина, а не, че не е истина.Сега се надявам КГБ да хакнат и публикуват останалата истина.

15

G

преди 8 години

Преди тази публикация да излезе имах същото усещане, затова съм склонен да вярвам. Лично си мисля, че е време да затворим това "отворено общество", което не е нищо друго освен манипулативен институт, промиващ мозъка на хората, изповядвайки деградивни идеи, скрити под лъскави дрехи.

14

DreamTheater

преди 8 години

Приемам всичко което предава ТАСС за 100% вярно. Там е абсолютната истина.

13

Анонимен

преди 8 години

Къде е централата на викиликс?

12

Румбо

преди 8 години

Като са толкова лошо нещо офшорките,защо не вземат да ги забранят?Ако САЩ поемат тая инициатива,ЕС,Китай и Япония ги подкрепят,няма да е трудно.Впрочем имаше такива предложения от САЩ ,защо не се прави???Май управляващата класа там си ги харесва?!Иначе е удобно да се пуска филтрирана информация,нали?Всички са маскари(азбучна истина),ама нашите няма да ги показваме....

11

Анонимен

преди 8 години

Изгонете отворено общество!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Обзалагам се, че този Сорос ли е Морос ли е ще стане пишман. КГБ-то ще му го върне. Турция триж пъти проклина орисията си заради сваления руски самолет. То не бяха атентати в Турция, то не бяха бомбандировки на турски аскер в Сирия или тюркмени.Бизнесът им е в колапс, туризъм с 40% надоло. А като черешка на тортата е побликуването на личните данни на турски политици. Е ако би мирно седяло, не би чудо видяло. Ще видим...

9

Очевидно

преди 8 години

Тоя път дедо Сорос май напразно си похарчи парите....Много шум за нищо.Ама не е проблем за него-печатницата работи денонощно-пари бол!

8

Анонимен

преди 8 години

До dn13Щом са финансирани от Сорос, най-вероятно данните не са верни. Но ти можеш да им вярваш, ако така се чувстваш по-добре.

7

Челен опит

преди 8 години

Същото пише вчера ОТРК 9К720 (комент 1) под статията "Хиляди исландци на протест, искат оставката на премиера".

6

dn13

преди 8 години

Това може и така да е. Важното обаче е верни ли са разкритите данни или не. Ако са верни какво значение има дали е спонсорирарно от Сорос или не.

5

Анонимен

преди 8 години

Уикилийкс! И без тях беше ясно. ЦРУ този път много,, дървено" пипат. Няма нито един,, демократ" в списъците. Барем да бяха турили Силвио Берлускони, който си го знам каква далавера е. Пък и нашият президент не е цвете за мирисане. Ама не, нали се целят в Путин? Само че вместо да му извадят око, те му изписват вежда.

4

Супер

преди 8 години

да финансират повече такива неша. Все едно престъпник да каже - еди кой си финансира полицията, ох те ме пратиха в затвора, защото съм престъпник. Ми да - престъпление - наказание. Това на *** трябва да му е известно.

3

:)

преди 8 години

Това беше ясно. Няма нито един сериозен американски политик или богаташ в кюпа. Как да го повярваме? Има повече българи в списъка, отколкото американци :)

2

ХА

преди 8 години

Явно Сорос обича 24 часа и БГ политиците!

1

Анонимен

преди 8 години

Wikileaks май вече се спонсорира от Русия. Почнаха клишетата - сороси, гейропа.... моля платените минуси върху този пост да започнат сега.