40

christiana

преди 8 години

Търсите ли личен заем, или са били ви отказва заем от банка. Аз дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 2% лихва. Моля, свържете се с нас чрез имейл: christianabrooks93***gmail

39

Robby

преди 8 години

Не кредитна проверка, Fast ОдобрениеФинанси одобрен и преведе 2-5 дниИмате ли нужда от финансова помощ? От нисък лихвен процент от 3%? Ако отговорът е да се върна, като попълните формуляра за кандидатстване за кредит:Ако се интересувате, отговори днес за повече информация.Заявител лични данни.Пълно име:Пол:Семейно положение:Адрес:Пощенски код / Град:Държава:Дата на раждане :Електронна поща :Необходимото количество:Заем Продължителност:Заплата / годишен доход:Професия :Цел

38

patrick

преди 8 години

Здравейте, Тук идва на достъпна заем, който ще промени живота ви завинаги, аз съм г-н Патрик Фредрик сертифициран заемодателя заем, аз предлагам заем за индивидуална и публичния сектор, които се нуждаят от финансова помощ с нисък лихвен процент от 2%. Нашите услуги включват: * Лични заеми * Консолидиране на дълг * бизнес кредити * Образование Кредити * Ипотечни * гарантирани заеми * кредит не осигурените * Ипотечни кредити * Payday навън * Студентски кредити * Бизнес кредити * Кредити * кола зае

37

Mrs Farida Stephen

преди 8 години

Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хора, фирми, които се нуждаят от актуализиране на финансовото състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година до 30 години срок на изплащане продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми в рамките на обхвата на ? 5000 до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас

36

Mr Van

преди 8 години

Здравей, Аз съм MR ХРИСТОС ХАРМОНИЯ от сертифициран и легитимна фирма заем, ниедават кредити на сериозни физически лица, които саинтересуват от обезпечаване на заем, минималната ние даваме като заем е$ 5000, а максималният е $ 5,000,000.00 в размер на 2% лихва, с продължителност от 2 до 20 години. акоинтересувам се попълнят кратък формулярпо-долу и да го изпратите на нас възможно най-скоро.ИМЕ:ВЪЗРАСТ:Секс:АДРЕС:ДЪРЖАВА:Телефон за връзка:ПРОФЕСИЯ:ЗАЕТА СУМА:МЕСЕЧЕН ПРИХОД:Про

35

jelena erkman

преди 8 години

Смятате ли, че за получаване на заем? Прави ли ви сериозно, нуждаещи се от спешно заем, за да започнат свой собствен бизнес? Има ли в дълг? Това е вашата възможност да се постигне желанието си, ние даваме лични заеми, бизнес кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация моля свържете се с нас чрез електронна поща (erkmanjelenaloancompany***gmail)

34

rose anna

преди 8 години

Здравей,Това е да се информира широката общественост, че г-жа Роуз Anna, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: (roseannamoore70***gmail)

33

Juliana Michael

преди 8 години

Здравейте, казвам се Юлиана Майкъл, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори, аз съм бил измама всичко най-29,000,000 Euro, защото имам нужда от голям капитал 80,000,000 хиляди, аз почти умря, аз нямах къде да отиде, моя бизнес унищожени в процеса загубих сина ми .. не мога да понасям това да се случи отново. през юни 2014 г., се запознах с един приятел, който ме запозна с добра майка г-жа Елина, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в компанията, добра майка, че искам да използвам възможността Това да кажа, благодаря ви, Бог да продължи да ви благослови, аз също искал да изпо

32

MISS brendarodriguez

преди 8 години

Здравей,Това е, за да се информира обществеността принцип, че мис brendarodriguez, частензаем заемодателя ви се отворят финансовата възможност за всеки, който има нужда от всекифинансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва на частни лица, фирмии дружества по ясен и разбираем начин и състояние. контактнас днес по електронната поща на адрес: (brendarodriguezloanfirm***gmail)

31

Жоро

преди 8 години

Защо не му помогнат да напише проект по който да си инсталира соларни панели, поне ток и топла вода да не плаща, а може и приходи да се реализират.

30

Гого

преди 8 години

Свършиха балъците , бай Иване, римляните ще опоскат каквото е останало накрая ще те набият и дотука беше далаверата

29

Българин

преди 8 години

До СириецНа сирийци ,афганистанци и особено на шведи не помагам!

28

Анонимен

преди 8 години

Имам приятели които живеят в Нови хан и казват, че този е създал курорт предимно за роми и майки с деца от същия етнос. Цял ден лежат, ядат и пият, а будалите ги хрантутят. Дадеш ли дрехи и обувки, те отиват директно в контейнерите. Осъзнайте се хора....тези на които помагате, утре ще ви ограбят.

27

****

преди 8 години

На този трябва да му бъде забранено да се занимава с такава дейност,аз от както го помня,той все дължи пари и все на просия чака,харчи безотчетни пари,ами щом не можеш да се справяш,затваряш и кой от където е дошъл,обратно.

26

Анонимен

преди 8 години

До СириецЯ Върви на майната си от където си дошъл! Там всички са сърдечни, миролюбиви и изключително добронамерени. Какво търсиш тук?

25

Анонимен

преди 8 години

До DDTНещо се заблуждаваш, че църквата или държавата е длъжна на някой от тези! Не работят, не плащат данъци, не допринасят с нищо. Само искат. ЗАЩО! Защото има *** да дават. Поле широко. Да си посадят картофчета, доматчета и други такива и няма да са толкова гладни. Но явно ако го направят ще трява да научат от коя страна се държи мотиката.

24

Анонимен

преди 8 години

До 28 *** дай 3-4 хиляди лева там, не ни съжалявай само на думи по нета. Действай, не мрънкай. В противен случай си повече за съжаление.

23

Софиянец

преди 8 години

Бизнеса с индийчетата май замира бай Иване. няма вече малки булки да ти седят вечер на коленцата докато в джоба ти има 20 000 лева

22

Анонимен

преди 8 години

Повечето коментиращи пак са ватенки, дето хабер си нямат за какво иде реч. Никой не иска вашите пари, вие работите да хвалите Путин за 5-10лв на ден, вие сте за помощ, а не от вас да се иска, спокойно!

21

Анонимен

преди 8 години

И КАК Я МИСЛИШ ТАЗИ БЕ ЧОВЕКО? ЦЯЛ ЖИВОТ ЛИ ЩЕ ГИ ХРАНТУТИШ НА ЧУЖД ГРЪБ ТЕЗИ "РАБОТЛИВИ ХОРА"?? НЕМОГА ДА ГО РАЗБЕРА ТОЗИ СТАРЕЦ. С ЧУЖДИ ПАРИ ХРАНИ ТАКИВА КОИТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ."------------------------------------------------------------------------------------------Той си знае защо "ги храни", ти не бери грижа.