15

НАП

преди 8 години

"Александра Любенова излязла от дома си, за да купи цигари и кафе, но така и не се върнала.".........Очевидно в Провадия продават цигари на малолетни.

14

Анонимен

преди 8 години

Нали слушах обясненията на бащата в сутрешния блок, тия са 100% шведи.Те така имат по две имена- с турското в България се правят на турци, а като идат в Германия да просят и да взимат социал се представят с българското име.И никаква драма няма, тая е булка някъде, ама бащата не е пил блага ракия, и не му е платена, за това са тия драми .

13

Анонимен

преди 8 години

Родителите в Германия, едвам говорят български, тя пък на 13 години отивала за цигари и кафе. Като гледам грима, прическите, селфитата, това девойче, като своите сънародници се запътило към родилния дом. Проблема на "родителя" май е, че някой е взел "стоката" без да плати.

12

До 19 от таткото

преди 8 години

Ще я вземеш за два коня на марта в сряда...на бат Али вече му отказах три магарета и две каруци със сливи, че на тебе ли ши я дам. Я виж момата ква е белосана, апък и всички зъби са и още в устата...честна е честнаа

11

Анонимен

преди 8 години

Скандинавски истории.

10

до 10

преди 8 години

Пич, изречението "Да им спрЪт деЦките!" показва колко си зле с българския, а си тръгнал да оправяш другите. Айде марш на училище!

9

Анонимен

преди 8 години

Във всяка област и всеки град си има сутениори и са известни. Но кой ще ги потърси там? Кой?

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12На статистически език това се нарича "представителна извадка".

7

Анонимен

преди 8 години

Номер 10, не знам кой какви детски трябва да спира, ама като гледам и твоя правопис, май и ти си от тия, които смятат, че 5 клас им е достатъчен.

6

Цанко

преди 8 години

Севджан и Алекс едно и също лице ли е да попитам

5

Басарея

преди 8 години

Митак, момичето е от ромски произход, те обикновено имат по две имена - едно турско и едно българско, турското й име е Севджан, българското - Александра

4

Анонимен

преди 8 години

момичето се казва Севджан, а не Александра. Какво става? Неудобно ви е да и напишете истинското име, за да не се разбере, че става въпрос за поредната индийска сага? Какви отвличания, какви глупости? Сигурно бащата е ядосан, че не може да вземе парите от продажба на момичето си като булка /етнически традиции, какво да се прави/ и затова вдига такъв шум

3

Анонимен

преди 8 години

Страшно детство има това момиче, няма що! И двамата и родители в чужбина, тя на 13 ходи да купува цигари... явно изпусната работа от всякъде! Дано само не се е забъркала в някоя каша, че без контрол е много лесно да попаднеш под влияние на грешните хора.

2

Анонимен

преди 8 години

Дано го намерят живо и невредимо момичето. Макар че ако е истина, това което е видял свидетелят, е доста съмнително. За толкова време всичко може да е станало. А свидетелят като е видял как я вкарват на сила защо не се е обадил досега в полицията?

1

Анонимен

преди 8 години

Продават ли цигари на 13 годишни?