27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38;Прав си, иде време разделно. Иде такова време в което ще се отчете цялата наглост, грабежи, убийства, подлост на българина . Ще дойде време когато ще се срещнем на барикадата в Кърджали, Смолян, Пазарджик, Шумен, Разград ,Силистра, Добрич...за да изчистим всичко онава което е натрупано от 137 години насам. Ие много лошо време, не знам дали she е РАЗДЕЛНО но знам и усещам, че ще е КЪРВАВО, по-кърваво от 1877-78; 1912-13 повярвай ми, така ще е....Преди нямахме военни, командири, сега имаме всичко, през последните 27 години имаме по-вече от 56.000 обучени в пряк партизански бой в

26

партиен член

преди 8 години

Вчера в България влезна конвой с бойни машини , превозваха ги камиони с чешка регистрация.Пък вие си мислете че НАТО (САЩ) нямат нищо общо със случващото се.

25

Анонимен

преди 8 години

До да се знае;Ти да не правиш нощния и дневния разряд на на азебаиджанската армия? Броиш офицерите и подофицерите така ли? А когато през 1994 г. цялата СССР армия се сражаваше на страната на арменците добре ли беше? Това са норманлни процеси в световната политика, всеки ще си получи заслуженото. Кръвожадните и кравопиците арменци също, въпреки че и САЩ и РФСР ги подкрепят....Това е справедливостта...А истината не търпи отлагане...

24

Анонимен

преди 8 години

Кадиров какво мисли по въпроса? Не се ли е изкаакал нещо по въпроса?

23

Анонимен

преди 8 години

Да,азерите са шиити. Сега Путин е в шах с пешката. В Сирия пламенно защитаваше шиити сега трябва да воюва срещу тях. С всеки ход лъсва двойствената му "миролюбива" политика. Ще има безсънна нощ в кремълския шахклуб.

22

dh

преди 8 години

азерите са шиити

21

Shopp™

преди 8 години

Русия няма да посмее да се намеси срещу Азербайджан.Руснаците ги е шубе и нямат ресурс, най-вече човешки.Русия е в демографска дупка.

20

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда да клъвват на каквото и да било руснаците! Направи си справка- арменската армия по численост е два пъти колкото българската такава. Като прибавим и армията на непризнатата Нагорно-Карабахска Република- става 3 пъти колкото българската!

19

Анонимен

преди 8 години

Въпроса е дали руснаците ще клъвнат, да се вкарат в трета война

18

Анонимен

преди 8 години

янките бутат азерите да се дървят, за да върнат на руснаците за Сирия

17

Анонимен

преди 8 години

Prez 1918 god obedinenata islqmska kavkazka armiya s pomoshtta na Osmanskata armiya osvobojdava Azarbaycan ot ruskite i armenski okupatori,vav voynata zagivat nad 100 hilqdi dushi

16

Пиер Задорян

преди 8 години

За жалост въпрос на време е и на Балканите пак да има сблъсъци. То хървати, сърби, макета, шиптъри и прочее. И на нас няма ни се размине. *** и без това необезпокоявано си упражняват геноцид над българите.

15

Тончик Харитончик

преди 8 години

По Синема има много хубав филм за любовта на двама неразбрани от хората хомосексуалисти. Много човечен филм, много прочуствен.Защо хората не гледат повече такива филми и не мислят за любовта в най-различните и странни нейни проявления, а вместо това воюват и се избиват помежду си?

14

Пиер Задорян

преди 8 години

Ух как ми се ще руските солдати да потренират сега малко и върху азерчетата. И без това винаги са ги бухали. Та как мислите Азербайджан и прочее Стани се озоваха в СССР?! Включая и Хаестан ( Армения )

13

Анонимен

преди 8 години

Русия няма да посмее да се намеси в тоя спор, направи ли го Газпром, Роснефт и Лукойл ще бъдат изхвърлени от Каспийските находища

12

Анонимен

преди 8 години

A podkrepqshtite armeniya balgari nayasno li sa che,armencite sa okupirali osven Nargorni karabah edna treta ot teritoriyata na Azerbaycan s ruska pomosht,balgarite dali shte sa saglasni s tova nqkoy da aneksira edna treta ot BG

11

Професор

преди 8 години

Путин ще помогне на арменците като им отпусне нов заем с който да си купят оръжия. Разбира се от Русия.

10

Капитан Корели

преди 8 години

Айде Волен да вирим сега дали ще се изкаже по тая криза.

9

Анонимен

преди 8 години

От огромно значение е факта, че Армения заедно с Русия са страни по договора за колективна безопасност ОДКБ. Това нападение е още една сериозна провокация срещу Русия и тя не е замислена в Баку или в Анкара.

8

**

преди 8 години

Луди хора!Вместо да се хванат заедно да построят един газопровод през Турция до Европа и да печелят всички луди пари, те тръгнали да воюват и да се прецакват взаимно.