32

атеист

преди 8 години

Какви бурки го гонят Цаци !? В България , дори и когато е била част от Османската империя местното женско мюсюлманско население никога не е носило бурки. Жените са се покривали лицата с фереджета и шамии (по-големи кърпи) и то не целите лица , а само устите... Гурският и балканският ислям няма нищо общо с дивите арабски секти...

31

1

преди 8 години

Тези са толкова грозни, че ги е срам да се покажат!*** с дъщери прости..тки се правят на много набожни и морални!

30

Анонимен

преди 8 години

А бе тоя да не се прави на *** ами вместо да гони бурките каквито изобщо няма да си подава оставката че е авер с бандитите.

29

Оху

преди 8 години

Ислямската жена нека си стои у дома,ако иска да се показва само на мъжа си. Земята ни не е длъжна да търпи капризи като нейните,хората ни: още по-малко! На 7 милиона българи не им е приятно да гледат онова,което вие правите- затова ще се съобразявате с нас,понеже тук е България! Вие нима се съобразявате с християните,които живеят в арабските страни? На тях такива ли отстъпки им правите,каквито искате да правим на вас??? Нищо подобно- вие системно и перманентно ги избивате,понеже сте ксенофоби!

28

Анонимен

преди 8 години

Какви бурки го гонят тоя? В България няма нито една мюсюлманка да носи бурка. Избори ли идват?

27

бурка

преди 8 години

Християните нямат морал, те спят с когото сварят и се показват на селфита с муцунки .... ние не сме злото, вие сте злото, вие сте разврата !

26

Анонимен

преди 8 години

До До слава на алахЯ, *** ви имате държава? Сериозно! Не се притеснявайте, скоро ЕС ще се разпадне и тогава САЩ ще ви присъединят към Турция. А там бърките са забранени, даже доскоро и забрадките бяха забранени на публични мяста и дори депутатки не пускаха със забрадки в парламента, така че ще бъдете доволни.

25

волята на АЛАХ

преди 8 години

Ние се защитаваме от покварата на мръсниците ! Ако тряба ще палтим с живота си, но няма да ни покварите !!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Това че сис и метнал един чаршаф на главата, не значи че си много морален...Няма нищо общо. На шефа на ИД, бившата жена има деца от трима мъже...

23

Анонимен

преди 8 години

Точно така, не искам да гледам по улиците жени с изостанало мислене

22

Бахиб Дорит

преди 8 години

Защо искате да гледате жените ни первезници ! Кажете защо ? Гледайте си вашите жени, те обичат разврата !

21

до мюсюлманка

преди 8 години

Ми моме, стой си у вас да си те гледа съпруга или там който си решиш. Като не ти харесваме леките западни жени и обществото ни, има си държави за теб. Ама да ни даваш тон не е въпрос на никакво право, а наглост.

20

До слава на алах

преди 8 години

Твоята жена не е по-важна от нашата държава: ако ти не си съгласен марш към Сахара тогава,омитай се към джендема и повече не се явявай тук,че ще си изядеш кьотека!!! Жена ти ще изглежда така,както се харесва на българите- не както е приятно на теб! Сравнено дори с един-единствен българин,цялото мюсюлманговско племе не струва пет пари,за тебе пък да не говорим!!!

19

мюсюлманка

преди 8 години

Моето желание е да поквам лицето си само на мъжа ми ! Не желая останалите первезници и сексуални маняци да ме виждат, това ме покварява ! Ако главния прокурор има проблем с това, то това означава, че той е един первезник защитаващ престъпници ! Това няма да бъде допуснато, готова съм да дам живота си, но да запазя честа си ! Това за западните леки жени е не разбираемо, но те за това са леки !

18

до Байхуй

преди 8 години

2:256 Няма принуда в религията."18:29 Който желае да вярва, а който желае, да остане неверник!""6:108 И не хулете онези, които зоват други освен Аллах, за да не похулят и те Аллах враждебно.""29:46 И спорете с хората на Писанието /Библията/ само по най-хубавия начин, но не и с онези от тях, които угнетяват, и кажете: "Вярваме в низпосланото на нас и в низпосланото на вас. Нашият Бог и вашият Бог е един и същ. Ние сме Нему отдадени."

17

слава на Алах

преди 8 години

до Байхуйхуе, това може да е твоята държава, но става въпрос за моята жена, така че нещата стават серозни и внимавай много и ти и прокурора !

16

слава на Алах

преди 8 години

Моята жена няма да я гледат разни первезници, ако на главния прокурор това не му харесва със силата на Алах ще оправим нещата така че галвния прокурор да бъде вкаран в правия път !

15

Исти

преди 8 години

Това е отличен и мъдър ход- човек никога не може да знае дали под бурката се крие безобидна жена,или тежко въоръжен и накичен с експлозиви психично неуравновесен терорист.

14

Анонимен

преди 8 години

Искам бурките да скочат на Цацаров на обществено място

13

Анонимен

преди 8 години

Впрочем в Белгия и Франция атентатите започнаха след като забраниха на мюсюлманките да носят бурки. Но ние българите не се страхуваме от атентати - всеки българин ще се гордее ако детето му загине геройски в борбата срещу бърките разкъсано от бомба в метрото или автобуса на път за училище.