24

Акулата от NIKKEI

преди 8 години

Вчера едно к3леме ми сече пътя и само където не отворих прозореца да му покажа дулото.Така и така спряна светофар а аз продължих.Ще играе скоро дулото!

23

Ужас

преди 8 години

Да се отцепи София като отделна държава. Да правим Пловдив нова столица и продължаваме напред.

22

Анонимен

преди 8 години

Когато полицията не си гледа работата, така се получава-хората стигат до саморазправа!Повечето хора карат както си искат, не спазват правилата за движение.Полицаите виждат това и нехаят!

21

ДС

преди 8 години

Щом е бакшиш - МОЖЕ.Като цяло е жалко.

20

киро

преди 8 години

Е па я тия бакшиши и без повод че бием.

19

Анонимен

преди 8 години

Все едно не знаете как карат бакшишите и колко са прости... Просто си представям какво се е случило. :)

18

75271

преди 8 години

Aaaaaaaaa, в Люлин може.

17

Проф. Никола Петров

преди 8 години

До 5Колега тук текат процеси, които каквото и да правиш не можеш да спреш. Говори се за криза на личността породена от липса на институционална отговорност бедност безработища социално положение липса на образование и т.н. От 20 години работя с подобни хора на които детството им е преминало не в учелище а на улицата... опитвали свякакви неща... Това е само началото на наеизбежното... Положението в България е ужасяващо медийна цензура репресии над умни и образовани хора колкото и малко да са...

16

Анонимен

преди 8 години

Аиде сега в НПК - глоби за саморазправа на пътя започващи от 15000 лева при първо нарушение и завършващи с ефективна.Да видим колко смелчаги ще има!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Като гледам колко са откачили всички, единственото което ни спасява е затегнатият режим за притежание на оръжие. Защото в противен случай, всяка такава новина ще завършва с трупове. И след 10 години сигурно няма да е останал и един българин в пределите на България.

14

да

преди 8 години

ами щом не прилагат закона значи е пълен с вратички, които позволяват заобикалянето му.. както казах.. няма закони

13

Анонимен

преди 8 години

Девето РУ :D :D

12

Анонимен

преди 8 години

почти всички таксиметрови шофьорчета в София са неграмотни *** дошли в голямия град да се правят на тарикати и да прилагат селските си тарикатлъци

11

Анонимен

преди 8 години

наглия таксиметър е ял пердах, хахахахаха

10

lqlq

преди 8 години

тръгнали сте пък вие с новини за просръбската автономия

9

До 5

преди 8 години

Бъркаш и то адски много. Закони има, даже често са и прекалено строги, но .... МВР, прокуратурата и съда не ги прилагат, започвайки от МВР. По цял свят знаят, че ефективността от наказанието се измерва с неизбежността от налагането му, а не с размера на наказанието, само в България тъпо и упорито ни убеждават в обратното и резултатите са налице - наказанията се увеличават и става все по-лошо.

8

Мда туй се то

преди 8 години

Туй вече си е Анархия... Като в Майка Русия... *** там имат нек'ви реплики на руски пистолети стрелящи с гумени топчета.. И направо се гърмят като в Бронкс... Резинострел *** казват май... Туй в България по бедно бият се с тояги... А в Америка направо се трепат с олово... Сурови народи Ей!!!

7

Пълна скръб

преди 8 години

Анархията е завладяла Боколенд. Скоро ще пристигнат и ***, само да се стопли времето. Ще е просто прекрасно.

6

Анонимен

преди 8 години

Може би ген. Динчев, а не Данчев, а?

5

да

преди 8 години

няма закони.. това е всичко останало като такива престъпления са просто резултат от липсата на закони. нека има строг закон, при което като знаеш, че направиш ли такива простотия ще патиш много.. пък да видим дали няма да се замислиш