23

internetlumpen

преди 8 години

Хм.. на мен ми се струва, че кренвиршите станаха по-вредни от цигарите..

22

Анонимен

преди 8 години

То да е само за цигарите така... Дядо ми и баба ми (лека им пръст) са родени по това време. Тогава, че и по-късно, схващането е било, че дебелият човек е здравият човек, а слабият е болнав и нищо добро не го чака. Тогава са разсъждавали така. Сега медицината е доказала обратното. О, времена, о нрави... Аз си пия една домашнярка тука, нищо, че и алкохолът е вреден. Наздраве!

21

Анонимен

преди 8 години

И какво тези са най-достъпни докато хамериканците имат Малборото с каубоя

20

Анонимен

преди 8 години

Който не пуши и не пие умира здрав.

19

Анонимен

преди 8 години

Всичко с марка СССР е трагикомично.

18

Анонимен

преди 8 години

Много специалист ,много нещо се е нацвъкал пак. Дано да не ви спохожда това което сте написали, че ще има да се чудите после. Как стана така, не пушех ?

17

Анонимен

преди 8 години

Тия сажди дето ги дишате полепват в белия дроб и спират притока на кислород в кръвтта. От там се скапва целия организъм.. просто е..

16

до 19

преди 8 години

Да се пише, че цигарите не са вредни си е живо заблуждаване. Всике може да си пуши, но не може и да отрече вредите от това, които са видими - рак на белите дробове, проблеми с дишането, преждавременно остаряване.

15

hm

преди 8 години

Пуша от 27 години ( без прекъсване) ... Много пари съм похарчил за тези ***, но не това искам да напиша... През тези години се споминаха много мой близки хора от рак ... И нито един от тях не беше пушач!!! Вредата не я търсете в цигарите, просто вуздуха и почвата ни са замърсени!!!- това исках да напиша

14

Циганин

преди 8 години

Автора знае ли и че в Америка се рекламирали цигарите и отначало Марлборо са биди цигари за жени ,че са давали на войниците да пушат в САЩ .....или само за Русия му плащат !?

13

Анонимен

преди 8 години

Всеки средно интелигентен човек знае вредата от цигарите, въглехидрати, алкохола, препаратите и т.н. Стига с тоя евтин популизъм. Всеки е свободен да направи своя избор

12

Пребит гражданин

преди 8 години

Абе за пушенето не знам... Ама "управляващата" групировка гроП със сигурност!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Странно,руските реклами на цигари и тютюнопушене са античовешки,а хамериканските са ултра,мега,вселенски,демократски положителни...тцтцтцтц,то бива ,бива лакейство,ама чак толкова да се унижиш не бива бе нещастни демократи

10

Анонимен

преди 8 години

До смЕхкаква политика те гони бе пич, рекламите са интересни и като дизайн и като доказателство как отншението към нещата се променя с времето. По същото време в САЩ, се лансират същите реклами, даже цигарите се рекламирали като полезни за децата. Излез от филма и се радвай на живота!

9

Анонимен

преди 8 години

До 6Какво намесвате геополитика в тази тема, вместо да си кажете мнението за или против пушенето сте.

8

Анонимен

преди 8 години

ГМО -то и Е-тата в храните убиват много повече . Ама за това ни вопъл от ,,свободната преса,,.

7

Анонимен

преди 8 години

То и химикалите които слагат в храната убиват и антените на гсм ама е на има ги.По принцип цигарите си имат и свойте добри страни почти всички пияници на тоя свят пушат.Ако не пушат ще правят свинщина 100 години.Ако пафкат понякога с повечко късмет на около 40 -рак там инсулти инфаркти... Има си и добрите страни.

6

Анонимен

преди 8 години

До _\|/_тия папируси винаги са били актуални...пропагандата обаче си е свършила работата, повечето люде не го разбират :) Have a problem, take a point, make it easy, smoke a ...

5

смЕх

преди 8 години

Смешни и жалки сте след като и този бич за хората го политизирате слугинажа ви няма граници.

4

ВЧЕРА

преди 8 години

Русия е уведомила САЩ че ще върне Крим когато САЩ си приберат колорадския бръмбар .Не се шегувам .