37

Анонимен

преди 8 години

били ли сте там, или само си пишете? Представлението беше уникално. Аз лично ръкоплясках на Албена, няма как да я освиркваме, нали? Ако си смени партньора още повече ще й се радвам, но това си е неин избор

36

косе-босе

преди 8 години

Грандиозно шоу, страхотни таланти ! Успех на всички в техните изяви !А за Максим - нека единствен съдник е неговата съвест, а тя не прощава! Това е единственото негово изкупление ! А на нас не е отредено да го съдим.Пожелавам му да намери сили да радва всички почитатели на фигурното пързаляне!

35

Анонимен

преди 8 години

В България, това е нещо нормално. Хората бързо забравят, от което се възползва управляващите ни вече 26+ години. Сега се хващам на бас, че ако Пеевски направи верига бензиностанции с евтини горива, народа ще почне да му се кланя и ще забрави за призива "Не пазарувам в Лафка" и протестите. Тази държава трябва да бъде закрита (всъщност, това ще стане съвсем скоро, като се има предвид накъде отиват нещата). И без това тук останаха само тарикати, *** и пенсионери.

34

8

преди 8 години

До до 30ПАРИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА МОМИЧЕТО ГИ ДАДЕ ЕДИН БИЗНЕСМЕН,А БАЩАТА ИМ ВИДЯ СМЕТКАТА ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ.СТАВИЙСКИ Е ПЛАТИЛ ,АКО НЕ СЕ ЛЪЖА,70000 Л.,КОЛКОТО Е ОТСЪДИЛ СЪДЪТ

33

Анонимен

преди 8 години

"10 хиляди аплодраха един убиец!"

32

Men

преди 8 години

До каринаНе сме безгрещни, но не убиваме хора по улиците! Има огромна разлика между грешка и убииство. Този човек не само, че трябваше да е в затвора, но и да бъде изхвърлен от всички международни прояви.

31

Анонимен

преди 8 години

Той не увреди само момичето. Пияният руснак уби на място нейния спътник- 20 г млад българин, шампион по бокс.Идете и му ръкопляскайте, но като вас ви стигне, ревете ,че няма правосъдие и искате справедливост.

30

Анонимен

преди 8 години

Е може голям талант да има човек , ама по-важно е да има мяра. С какви очи се явява пред българска публика Максим. Пък чак и залата ще му става на крака!!!! Ай сиктир

29

УБИЕЦ !

преди 8 години

УБИЕЦ !!

28

до 30

преди 8 години

Това че Максим плаща за лечението, а бащата на момичето е изхарчил парите, няма нищо общо със законодателството. Пиян на пътя убил човек - трябва да лежи поне 10 години ефективно, а не да се разхожда (пързаля) на свобода.

27

карина

преди 8 години

Вие, дето тука хвърляте камъни, вие сте безгрешни ли ? Съдници ?Браво на прекрасното изпълнение на Албена и Максим ! Благодарим за неповторимото изживяване! Това е нещо, което достига до душите на хората, които ги имат и нещо различно от парите, което ни вдъхновява !

26

Анонимен

преди 8 години

Руски ценности - щом си пич, убийствата не се считат, главното е да духнеш за Русия там ти се анулират. За справка Ставински, Янукович, Захарченко, Гиркин и хилядите маймуни, които заминаха да се бият в Донбас. За това е добре да си русофил - няма Божи заповеди, няма закон, няма международно право!

25

Анонимен

преди 8 години

Всички, които са платили да бъдат в залата и са пляскали на тоя пиян убиец, СА СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВО!!! Сега да платят кръвнината!!!

24

василев

преди 8 години

Максим Стависки, убиец и пияница.С какви очи идва в България.Пълен - ***!!!

23

Призната вина?

преди 8 години

До АнонименИ как по-точно е признал вина, след като за момента само застрахователят плаща и съответно съди Стависки?

22

Анонимен

преди 8 години

Убиец!

21

Явор

преди 8 години

Убиец!

20

1

преди 8 години

Ей палячовци, Максим дали е за затвор или не е едно на ръка, но не обиждайте публиката за това че харесва това изкуство.

19

Убиец !!! Убиец !!!

преди 8 години

Убиец !!! Убиец !!!

18

Друг

преди 8 години

До АнонименА и викаш като каза аз съм виновен и после си би шута в Русия се е дъжал много доблестно ли? Щото като признаеш вина, но не поемеш реалните последствия е съвсем друго. Ако беше платил лечението на момичето + абсолютно всички разходи по гледането й, да, но той и това не прави. Къде е доблестта, че аз нещо не я виждам?