19

LiveEvil

преди 8 години

Трябва да направите рубрика - "Седмичното предсказание на Стивън Хокинг"

18

смЕх

преди 8 години

Как ке се разберем с макетата ,ако ги попиташ това си е тЕхна земя.

17

Анонимен

преди 8 години

Преди 50 годин ТаТо предрече че след 20 години ще живеем при комунизЪма!

16

Защо

преди 8 години

Може, но защо. Аз си харесвам Земята

15

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

След 100 години човечеството може изобщо да не съществува, ако продължават да го управляват безумци като днешните. А, и да съществува - на Марс ще живеят само богатите. Обикновеният човек ще остане на нашата съсипана и оглозгана от същите тези богаташи планета.И друго - дори този на снимката наистина да е голям учен, а не плод на западната третополова, циганофи.лска и извратеняшка пропаганда, нещо в което доста се съмнявам, нелицеприятно е да го гледаме !

14

Анонимен

преди 8 години

Какво нереално виждате в твърдението?!В момента се организира експедиция на хора до Марс и наистина е изчислено че тя ще пристигне след сто години! Какво странно има в това?!На този дето смята това за нереално дядо му сигурно навремето и той така е викал как човек ще отиде на Луната!

13

Марсоход

преди 8 години

1. Не виждам какво ви пречи, че един жълт сай като Днес.бг си пише "статийки" на гърба на Хокинг. Това не го прави по-малко учен. Естествено, че от няколкото изречения тук не може да се съди за гения му.2. Какво нереално има в твърдението, че след 100 години ще има хора на Марс. Това и аз мога да го "предрека". Колонизирането на Космоса е неизбежно. Това е същото както в миналото са били Великите географски открития. Откривателството и колонизирането е заложено в човешката природа.

12

муспи

преди 8 години

След 100 години НАСА ще бъде само ***, мексиканци и араби. Те ще си вадят хляба като съветници на Холивуд за Звездни войни и Мишцата на Андромеда. Слава богу белите ще са се оттеглили къде по далече от Марс, и то по невидим за цветните начин.

11

Пророка от Сакар

преди 8 години

Малко се прекалява с Хокинг ! Човека си е *** за либертаринаски прогнози и изказванията са му подобни на Меркел! Марс никак не е удобна за живеене! А корпорациите ще унищожат човешкия род със сугестиците либерасти ще промият милиарди мозъци! Един народ който разпознава либерастите ще спаси света!

10

Кукувица

преди 8 години

Ако може муслитата да бъдат евакуирани към Марс, няма да има никой свестен нищо против. Може и ромите да разкарат в тази посока.

9

възмутен

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с този учен с ниво на учител по физика в средно училище. Хайде по-серозно. Стига с тези предположения, мнения, догадки, пророчества. Къде са доказателствата в полза на твърденията му? Къде са фактите и научния начин по който е достигнал до тях?Наслушахме се за черни дупки, лоши извънземни и чужди планети, но нищо съществено за тях.

8

Турчина Мехмед

преди 8 години

А ще има ли джамии? Не мое да няма. И марсиански ИДИЛ ще има. Корпорациите требе да правят кинти. Мъни мъни мъни

7

Анонимен

преди 8 години

@Марсоход.. няма значение аз кой съм.. на мен не ми публикуват глупостите през ден във всякакви псевдонаучни сайтове..

6

Марсоход

преди 8 години

А ти си звезда в тоалетната - само с физиката си "произвеждаш"

5

Анонимен

преди 8 години

Хокинг е чалгата във физиката.. медийна звезда без капка принос..

4

Анонимен

преди 8 години

ХА-ХА-ХАТоя няма-няма и се изцепи с някоя дивотия.Човешкият род ще си умре на земята от първият сериозен катаклизъм който никак не е далеч.А иначе и нищо да не се случи дори след 1000 години човеците по далеч от Северният полюс няма да стигнат.Вселената не е на билогичните видове бе Хокин-Мокин!

3

Анонимен

преди 8 години

А не може ли просто да си стопанисваме по умно земята, вместо да се пробваме да усвояваме гадости?

2

Анонимен

преди 8 години

ЯВНО ЗА ТАМ ЩЕ ТРЯБВА ДА БЯГАТ ВНУЦИТЕ НИ,ЧЕ ТУК ЩЕ БЪДЕ КЛОАКА Е ЯСНО.

1

Kiffla

преди 8 години

Аз пак нещо не разбрах.А на Земята тогава кой ще живее? Марсианците ли?