49

Анонимен

преди 8 години

Този е по-*** и от ББ. И има само средно образование. Избирайте го

48

Винету

преди 8 години

Ба ежте претоплени кебапчета през 5 години!!!

47

Анонимен

преди 8 години

Президентската институция у нас има повече представителни функции и трудно може да повлияе на качеството на живот.Затова Магарешки лъже, че щял да работи за благото на народа ако стане президент.Народа ни е много глупав и слабоумен за да вярва на такива измислени типове като варненския аптекар...

46

И те така

преди 8 години

Че има картел има. Че Марешки смъкна цените, смъкна ги. Това е по-важно. А за президент е ясно, че няма глава, да прелива тубите и да се радва на народната любов докато я има, зер бързо може да я загуби.

45

П.Петров

преди 8 години

Толкова е просто, като за *** мат'риал - Марешки си прави реклама с парите, които му дават, за да отклони гласове.До 33ОМВ и Шел и те ли продават контрабанда, защото последно заредих А85 на 1.65лв. от ОМВ?Значи може !

44

МИТКО СИМЕОНОВ

преди 8 години

ИАКО ДАДЕ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ПОЗНАЙТЕ В ЧИЯ ПОЛЗА

43

Анонимен

преди 8 години

Е, Бойко Мутрата да не би да е по свестен от Марешки.Какво толкова е направил - едно голямо НИЩО.А половин България гласува за него.Сега пък другата половина ще гласуваме за Марешки.Дано спечели и да изхвърли наглите лъжци и крадци Борисов, Цветанов и Плевнелиевот Дондуков-1 и Дондуков-2.Дай Боже !

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48Че то и тебе не те познаваме, дори и име нямаш, хитруваш ли?

41

Анонимен

преди 8 години

Хитър е Магарока, хитър е.Който не го познава, нищо не знае.

40

ШибиРиби

преди 8 години

Марешки / Алексей Петров ще е подходящ тандем.

39

Анонимен

преди 8 години

Другите кандидати за президен какво са направили? Щедро ви обещават неща които нито могат да изпълнят нито искат а още по-малко някой има реална полза от тях. Разбирам,че сигурно съм беден и затова ще си карам колицата на бензин.А вие си слагайте на ламборджинитата газова инсталация,че бензинът поскъпна ;)

38

Анонимен

преди 8 години

Този е много жалък бандит, кандидатира се за президент само да си направи реклама на бизнеса. Реален мафиот

37

Анонимен

преди 8 години

Аз пък си купувам скъпи горива от лука и гласувам само за БСП.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37A как гледа като му дигнеш билетчето с 50-60ст.?

35

Трейн

преди 8 години

Бих гласувал за Марешки, защо не? По-добре да си направи партия и да се яви на парламентарни избори, но щом иска президент защо не?

34

Пинко

преди 8 години

До 34 :А ти не си ли ***?! Или когато излезнеш от дупката си затваряш очите и не можеш да видиш че едно от най-важните неща за Българина е колата!..Аз живея в панелка в краен квартал...ОТДАЛЕЧЕНО МЯСТО..Пред блока ми улицата не е от най-уживените..Но когато излезна...минават постоянно коли..когато се разходя до ГЛАВНАТА УЛИЦА на квартала..там е запушено с КОЛИ!Бусове..камиони.Хващам си градския и колкото по-към центъра слизам толкова повече КОЛИ?!Еми нормално да гласуват за него значи...

33

Анонимен

преди 8 години

Значи на изборите ще разберем колко *** има в България.

32

Анонимен

преди 8 години

На българина ако му говориш за съдебна или здравна реформа ше те гледа като ***, обаче ако му свалиш бензина с 30 стотинки, ще те боготвори :)*** народ сме и това е.А на изборите ще се преброят ***.На следващите може да изберете Ахмед Доган , щото е проводник на широката руска душа в България...Прости хора.

31

dominici

преди 8 години

ХАХАХА, а като го написах това, че Марешки прави това с бензина само поради причината, че иска да се кандидатира за президент, всички се смяха и казваха "Той е чиста душа, той ще ни оправи.". Заблудени божакравички!

30

Кукувица

преди 8 години

Аз пък! Прочетох- Магарешки....