30

Анонимен

преди 8 години

Кво им става на тия хора бе?!?

29

Пути н

преди 8 години

Стига бе,корейците имат видео!!!

28

Анонимен

преди 8 години

V obshi linii ide 3 svetovna voina!!!!

27

до 67

преди 8 години

Имаш хабер от хохол, кацап,москал и пр. Ходи го лапай и легай с руснака да спиш!

26

Анонимен

преди 8 години

И тея са като руснаците, плашат много ама не им стиска да направят нещо:)

25

Анонимен

преди 8 години

Айде, ***! Бегайте да палите ракетите при маймуните. Заедно с еврейските си майки, нали сте комунисти, демек еврейчета. После УСА ще ви изпари и край, няма да четем глупости.

24

хамериканеца

преди 8 години

Направо са уплашихме...

23

Осман

преди 8 години

Да ми прости Господ. Аз не се меся в нищо. Само изразих моя позиция която е без значение. Който желае да се плоди. Който иска да стане гей. Комшийката може да си пусне брада. Само на мен да не ми се месят в живота.С.Корея и Южна ако се обединят според мен ще е добре. Ако Ким Чен Ун бъде свален също. Но това си е мое мнение. Нищо не зависи от мен.Спирам да спамя по темата.

22

Анонимен

преди 8 години

хиих, директна заплаха е, когато някой идва от хиляди километри, за да прави до границата ти военни учения, а не популяризирането на рекламни клипчета. Иначе американците дълго време ще продължават с военните си учения около границата на Сев. Корея, без обаче да посмеят да ударят:)). Това не им е нито Ирак, нито Сърбия:)). И те много добре го знаят.

21

Аз съм прост но ...

преди 8 години

Комунистите разправят, колко били цъфнали и вързали севернокорейците, демократите (или республиканци), колко били изостанали, и никой не казва най-важното, че те за разлика, от нас не могат да изберът нормален човек да ги управлява, пардон също като нас!

20

Осман

преди 8 години

до 45Да. Диктаторите са полезни за страни като Либия, Ирак и Сирия.Но корейския народ който е с хилядолетна история (и тези хора са много интелигентни) не заслужава диктатори. Ако Корея беше обединена днес щеше да конкурира Япония, сигурен съм в това.

19

хигиена

преди 8 години

Мръсни северно-корейски мюфтии,да отидат да се изкъпят при че са зажегнали !

18

Анонимен

преди 8 години

Ако бях на мястото на Обама щях да възприема това за директна заплаха за САЩ. При което до сутринта от С.Корея нямаше и помен да остане. Всъщност, това наистина трябва да се случи и единствения начин да се кротнат тези ***...

17

смех

преди 8 години

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА............. не мога да спра да се смея честно. Тия живеят в съвсем друга реалност, такава каквато им се иска. А в нашата реалност - с дизеловите си подводници от 50-те години на миналия век ще бъдат засечени на хиляди километри, преди да стигнат САЩ. То ако ставало така другарят Ким Чен Грух отдавна да е изпепелил омразната му Америка...

16

Защо не са довършили

преди 8 години

Защо не са довършили видеото! Че след като са ударили САЩ, как САЩ изстрелват няколко стотин ядрени глави към Северна Корея!

15

Осмам

преди 8 години

Аз никога не съм бил почитател на Кончита Вурст, Меркел, Американци и прочие но тука да ми се радвате на един диктатор като Ким Чен Ун ми идва в повече. Който иска С.Корея не се намира на друга Галактика. Качваш се на самолета и заминаваш. Още като слезеш от самолЬота си предаваш моб.телефон...и във форуми не можеш да пишеш.

14

ШибиРиби

преди 8 години

Реват от радост жълтите кьосенца, ред сълзи сополи бурни ръкопляскания докато техния водач Ким маже гнойна мас в копринени чаршафи а неговата нежна трътка му ближе малката чурка и му пее. Обаче бедния му народ не се сеща че и ракетите им са като на вожда чурката, малки и с малък обсег.

13

горчивата truth

преди 8 години

САЩ ще обави Саудитска Арабия за терористична държава в първия момент когато започнат да им играят номера с цените на горивата, та чак и 6-ти американски флот ще им изпрати да ги демократизира. Запада е много двуличен. За истински съюзницаи САЩ смятат само останалите англосаксонски страни и Израел(но дори и за Израел вече не е много сигурно).

12

Осман

преди 8 години

до 29Уганда, Сомалия и т.нт също имат висока раждаемост. Германия и Франция нямат. Бг-Ромите не се славят с висок статус но увелиават раждаемостта в.Правенето на деца не е показател за висок социален, икономически и прочие статус.

11

Осман

преди 8 години

И да добавя: клиповете на главорезите от ИДИЛ конкурират Холивудски сцени докато това което гледах е на много ниско ниво.