259

Бат Гошо

преди 8 години

Щях да напиша нещо за дупченето,но като прочетох какви са ги нанизали колегите преди мен,направо отивам да си лягам.

258

Бойко от Нигерия

преди 8 години

Бойко мисли да осъди Боко Харам поради факта, че неправомерно използват неговото име.

257

Ного сериозен субект

преди 8 години

Е тоя, пръвото шимпандзе, което стана премиер! Браво окоБ!

256

Анонимен

преди 8 години

Абе да идват камикадзетата, ако ще се дупчи, да се кърти.

255

Метал и сланина

преди 8 години

Давай дупчи!!!!!Мишките да си църкат. .Пичовете сме с теб

254

Анонимен

преди 8 години

Стратегията е газа в целия ЕС да е на една и съща цена.Лошото е, че няма стратегия минималната заплата и любимото ми словосъчетание -базисен доход -т.е. социалните помощи за безработни да са едни и същи за целия ЕС.С други думи тенденцията е цената на газа в БГ да се изравни т.е. качи до тази на другите страни в ЕС.

253

есперкт

преди 8 години

Този нефт ще е толкова наш, колкото американските ни ТЕЦове.

252

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега хъб'а е не просто техническа система,а стратегия, която цели да се разделят купувача,продавача и газопреносната система.Първо като техническа система е цял "комбинат", в който постъпват много тръби от различни източници, второ е "борса" за газа, не на последно място идеята е Газпром да не притежава еднолично тръбата, а да се косне собствеността и на борсата.Цялата схема пак е като историята с Дънди, т.е. за нас остават екологичните последици.

251

Анонимен

преди 8 години

Червен мал.о.у.м.н.ик

250

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен387 Червен *** е другаря Бойко Борисов . Личи си .И такива като теб ,който се правят на ***-оти ,че Тиквата не е комунист . Комунист мръсен е !

249

Вън руските крадци

преди 8 години

Вън руските крадци от майката Родина!!!

248

РВ

преди 8 години

Това правим- чакаме. И между другото жовеем, оцеляваме. Но съм сигурен, че вече доста ловци са на пусия. Дойде ли удобен момент, няма да се изпусне. Два - три пъти ги изтървахме (97г) , ама тогава бяхме още млади ловци, без опит.Сега вече е въпрос на оцеляване. Ще се стреля на месо.

247

Анонимен

преди 8 години

Чия кръв?Това е процес, който изисква време, както се казва за лова, важи и за живота, трябва да умееш да чакаш.Хубавата новина е, че благодарение на това умение оцеляваме през вековете.Плодете се, живейте си живота, оцелявайте, променяйте това, което е по силите ви, нищо повече не се иска.

246

Анонимен

преди 8 години

Милите ние ! Ако се вгледаме ,маалко назад в годинките ,тоя цирк вече е разиграван от Червено Гербера с Партиината книжка в горното джобче.Явно мозъкът му е продупчен на него и съветниците му щом повтарят и потретят едни и същи лъжи . Дори и да има нещо, ще имаме на босият цървулите .Като златото . 2 кг /100кг . Познаите за кого от първият път .Тоя е за лудницата .Едни и същи циркове ,години .

245

РВ

преди 8 години

Маха се с РПГ. И кръв.

244

Анонимен

преди 8 години

Сексът в джакузи крие рискове. А дупченето в морето...?

243

Анонимен

преди 8 години

Добре,дай идея как се маха мафия от власт?

242

Анонимен

преди 8 години

Някакви модерни, непознати досега, болести налазват хората.

241

Анонимен

преди 8 години

Ако използваш "***" в политически смисъл, ще се съглася с теб,който и да дойде на власт днес не може да управлява суверенно нито да развива енергийна или друга икономическа независимост, живеем в глобално общество доминирано от корпоративни интереси.Не виждам точка на пречупване на този модел в близко бъдеще освен някой сакатлък,пази Боже!

240

РВ

преди 8 години

Който гласува за този имбицил си заслужава съдбата. Срам ме е от него и от половината ми сънародници. Съсипа и малкото съживяване на икономиката между 2005-2008година. Сега пък нефт ще добива....