9

Марко

преди 8 години

До 100г. закъснениеОпределено сте ментално изостанали: първо - София не е двумилионен град са два милиона автомобила, второ, понеже не сте пътували - не знаете, че в Рим, например, метрото все още се строи. Дори в центъра. При положение, че началото му е било преди около век...

8

хуманист

преди 8 години

"Столичани търсят пътища заради блокадата от градежа"...ако можем нещо да помогнем от провинцията...при нас нищо не се гради и е спокойно...

7

макс

преди 8 години

Има пряк път от Житница, който излиза на бизнес център Сердика. За съжаление е в окаяно състояние. Можеше да се постегне и да облекчи до голяма степен трафика през Красна поляна, предстоящите месеци. За съжаление Общината не се вълнува от подобни въпроси.

6

Аз

преди 8 години

До Анонимен 6Мрънкането ни е национален спорт, не може без него.

5

Анонимен

преди 8 години

До 100г. закъснениеНе знаеш и на кой свят си. Във Ванкувър /Канада/ Строиха мост и две скоростни пътя 8 години, и имаше доста неудобства. Ниокй не мрънкаше.

4

100г. закъснение

преди 8 години

В нормалните държави и градове метро се е строило доста преди населението да стане 2 мил. с 2 мил. автомобила! Да знаете в някоя читава държава тепърва да се строи? Аз не.

3

Жо

преди 8 години

ОТ КАДРИТЕ на видеото видях, че е създадена някаква нова организация на движениетоКаквато и да е тя, винаги ще има мрънкащи недоволни гражданиЕ, то не може хем багерите да копаят, хем колите да си вървят между тях.

2

Анонимен

преди 8 години

Абе кошмар е вярно, но ще го изтърпиме в името на една неизбежна необходимост. Аз метрото може и да не го дочакам, но, за децата ще е удобство.

1

Аз

преди 8 години

За затварянето на тези улици се говори и писа отдавна. Освен това, за да се направи метрото, трябва да се потърпи малко.