86

Анонимен

преди 8 години

Ако тази евробюрократка има най-висок рейтинг, то това е на най-мразената жена в България.

85

Дадо

преди 8 години

Защо трябва да свикваме да живеем в риск? За да търпим некадърността и лакейството на т.н. "европейски лидери" и армията от послушните им чиновници ли? За да търпим колониалните правителства наложени ни чрез "честни" избори и армията от евтино подкупни чиновници наложена ни от тях? Некадърността госпожо Георгиева не трябва да се толерира независимо от нивото, на което е. Европа трябва да бъде спасена от нови, грамотни ръководители и нова политика защитаваща интересите на европейците.

84

СТАЛИНКА

преди 8 години

Сталинка е истинското име на комсомолката, каквото и да Ви говори е пълно бла - бла

83

ЕС и НАТО в Брюксел

преди 8 години

Аз живея в Америка и не виждам как обществото се е променило ?Никой не мисли че ще го нападнат терористи . Нито пък увеличената полиция ще те опази , ако мерките не са взети на друго ниво - от разузнаването и държавната сигурност !Какъв срам под носа на НАТО и на ЕС ?Защо родените там радикалисти не се трогнаха от Европейските ви ценности !Вие си живеете в един измислен свят , че Джихадистите и И.Д не са заплаха и не бяха никаква заплаха за навлязат масово в Европа !

82

бг

преди 8 години

До Анонимен114 Повече мисля да не пиша коментари тук.Вчера ми изтриха два коментара.Тоя платен *** не признава мнението на хората по някои въпроси.

81

маги

преди 8 години

я я виж ти бабаката с хилядите евро заплата! тя дали е в риск? много знае чак и българския го заваля от скитосване навън!на чужд гръб нали знаеш, много знае и тя напоследък!

80

свободния

преди 8 години

"Аз бях в Съединените щати, когато те преживяха шока на тероризма и бях свидетел на това как обществото там се промени. Как Съединените щати решиха, че могат да живеят с малко по-малко свобода, но с много повече сигурност. Това не е загърбване на свободата, а възможност да я защитим"[сарказъм]Евала[/сарказъм]

79

Ф.С.В

преди 8 години

Първо Бг не видя нищо хубаво от Европейските ценности) - Ние сме няй бедните и смотани в този съюз- Никой не иска да помогне а напротив - сочат ни с пръст като ***- Второ в САЩ с войните и заграбването на петрол - е нормално да ги нападат терористи - Европа е същата - и тя заграбва ресурси - Само че определени държави - А ние обявихме война на Ирак и какво спечелихме -? сега какво печелим ? едно голямо нищо ! печелим страх несигурност за утрешният ден ! бедни и нещастни заобградени от войни!

78

ПравославенРодолюбец

преди 8 години

Може ли да има световен мир без Христа - Царят на мира? Всички виждаме, че не може. А мъката, воините и бедствията тепърва започват - гарантирано от богоборческата юдео-масонска върхушка!

77

Анонимен

преди 8 години

С тая опулена физиономия, все едно световният акъл е събран в нейната тиква! Лицемерка!!! Да сме свиквали в риск и страх да живеем! Браво! А, уж за световенмир с борим! ***!

76

Анонимен

преди 8 години

Напълнихте ЕС с *** и сега се сетили защо Хи*лер ги е избивал.Съжалявам но това е Война и то със скрит враг.

75

((

преди 8 години

Точно вие долни соп..и спонсорирате тайно страха и омразата в Европа за да отвлечете вниманието на хората. Вие защитавате интересите на 1% *** които и без това се движат в бронирани коли и охрана.Сега какво ще правите -ще увеличите бюджета на жандармите за сметка на кое -на социалното изравняване.Ще ви е.. м.....

74

ПравославенРодолюбец

преди 8 години

Целта на богоборческата юдео-масонска върхушка, чиято марионетка е и тази другарка на снимката, е да потопи Европа и света в анархия, хаос и воини, да наложи на човечеството новата си световна религия - икуменизма, както и новия си сатанински световен ред. Хората ще започнат да се чипират под претекст "сигурност" и "безопасност", и така ще бъдат подготвени да приемат антихриста. Събитията описани в Откровението на св. Иоан Богослов сякаш се случват пред очите ни.Бог да ни пази и закриля. Амин!

73

Анонимен

преди 8 години

Как толкова мразена жена четейки коментари имала висок рейтинг? Много просто. Печатницата за фалшификати и купени социолози работят без откат. Няма ли някой съветник на тази да и каже колко е обичана в България ? Хората я плюят тя си мисли , че дъжд вали. Няма ли някой сириец да и подобри генофонда , че бая е зациклил. Все пак думите и трябва да се превръщат в дела и да даде пример. Може някой орангутан да се покаже.

72

Анонимен

преди 8 години

САЛИНКЕ *** ЕВАНАЛИ СИ???

71

Анонимен

преди 8 години

и тая почна да се изказва като президента

70

s

преди 8 години

Да свикваме,а? А щатите, дето сами си направиха 9/11 и оттогава са подпалили и арабския свят хич да не ги дава за пример. Заради тях в момента Европа е в пламъци. Да свиква тя, нормалните хора не иската свикват с това, абуригени с пижами на главите да се взривяват за добро утро по гари и летища. Това НЕ е нормално.

69

Анонимен

преди 8 години

Тя жената съвсем друго е казала, но остана 120 пъти оплюта...Пък за Днес.бг и качеството на материалите просто нямам думи. Няма толкова неграмотни писачи

68

Анонимен

преди 8 години

ВЪВ ФРАНЦИЯ БЕЛГИЯ И ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ СИ ОТГЛЕДАХА ТЕРОРИСТИ. АКО СТЕ ХОДИЛИ В ГЕТАТА НА ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК СА ГИ ИНТЕГРИРАЛИ. ТАКАВА ИНТЕГРАЦИЯ СА ИМ НАПРАВИЛИ ЧЕ В ТЕЗИ ГЕТА НЕСМЕЕ ДА ВЛЕЗЕ И ПОЛИЦИЯ! ОБАЧЕ ИНАЧЕ СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ ТРИПОЛОВИТЕ И НИ ДАВАТ АКЪЛ КАК ДА СИ ИНТЕГРИРАМЕ РОМИТЕ! АКО НАПРАВИМЕ ЕДНА СЪПОСТАВКА С ТЕХНИТЕ ГЕТА И НАШИТЕ РАЗЛИКАТА Е В ТОВА ЧЕ НАШИТЕ РОМИ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯТ АТЕНТАТ КОЛКОТО И ЗЛЕ ДА ЖИВЕЯТ В ГЕТАТА. ОБАЧЕ ТЕХНИТЕ "ИНТЕГРИРАНИ" ГИ ГЪРМЯТ!

67

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Е я и тая турско синя комсомолка - със специални кортежи и охрана и вика "мишки свиквайте - сиреньето свърши и от време на време ще ви взрвивяват"Вашта ***-***, едно време бяхме с Москва и беше толкова спокойно.