33

Анонимен

преди 8 години

Да оставиш властта на жени и да очакваш нещата да не се оплескат е слабоумно..

32

П.Петров

преди 8 години

Сериозно ли , ве ?Кой пусна добитъка сред хората ?

31

Анонимен

преди 8 години

"И тоя като Меркел не знае на чии ора е...И тя не затвори границите,щото Обама,Ердоган,саудитския пазвантин наредиха на Меркела да отвори Европа за да нахлуят подбраните мирни бежанци.Сега и тоя се изцепва да не затваря границите,щото и него май има с кво да го катурнат от италианската каца с мед.А сащ и великобритания,които създадоха терора в Близкия Изток и бежанците,отказват твърдо да ги приемат масово.Само след подбор по образование и професионална специализация им дават разрешение"

30

Анонимен

преди 8 години

Доброй ютро!! Те отдавна са в градовете ни!!Най-после да ви отворят очите с цената на жертви и ранени!!Въобще вие европейски политици в час ли сте??Европейски дебилизъм в най-необятната му форма!!

29

Анонимен

преди 8 години

НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА НА ТОЗИ СВЯТ. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е СЛУЧАЙНО В ГОЛЯМА ГРЕШКА Е! КОИТО СА ЧЕЛИ ИЛИ ГЛЕДАЛИ ФИЛМ ЗА НОСТРАДАМУС А ВЯРВАМ ЧЕ СА МНОГО ЕДВАЛИ СА СЕ УЧУДИЛИ КАКВО СТАВА ПО СВЕТА. АЗ НЕМОГА ДА СЕ УЧУДЯ ДАЖЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТ ТУК НАТАТЪК. А ТОВА КОЕТО СЛЕДВА Е МНОГО СТРАШНО ЗА ВСИЧКИ НИ! НЯМА ДА ИЗПАДАМ В ПОДРОБНОСТИ ЗАЩОТО СИМВОЛИТЕ СА МАЛКО САМО ЩЕ КАЖА ЧЕ ТОВА КОЕТО НИ ЧАКА ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА. ДОКАТО ИМА ТРИПОЛОВИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА!

28

Анонимен

преди 8 години

Ако германската шматка не я изгонят до седмица с ритници, значи зле ни се пише на всички, а не само на германците.

27

Анонимен

преди 8 години

Алчността ви докара всичко това. Не искахте хора от соц.лагера и си натресохте камикадзета. Сърдете се на себе си. Различни култури, различни ценности, различен манталитет. Кьорави ли бяха толкова години, че тези хора не се интегрират и трябваше да се поставят ясни правила на тези които искат да живеят в Европа. Трябваше да се започне със свалянето на всякакви чаршафи и какви ли не маскировъчни одежди в които не знаеш кой се крие. Прекалената свободия е пагубна.

26

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм Шарли, аз не съм Париж, аз не съм Брюксел! Малко им е, още трябва да ги трепят из католическа Ервопа. За тях винаги православните народи са били по-големи врагове от мюсулмани и евреи. за мен също. Наздраве за Цар Калоян!

25

Анонимен

преди 8 години

Интересно дали след днешния позорен за Европа ден има още някой германец или изобщо някой европеец, който да е съгласен да "интегрира" пришълци.

24

Анонимен

преди 8 години

Меркел - палачът на ЕвропаРенци - просто ***

23

Историк

преди 8 години

Така като гледам и чета, май дядо Адолф е за предпочитане пред баба Меркел.

22

Ястреб

преди 8 години

Да се надяваме палатката на кюрдските терористи, издигната в центъра на Брюксел и охранявана денонощно от белгийската полиция да не е пострадала!

21

ККК

преди 8 години

Кой ги пусна бе, Ренци - нали мухливата гермаска леля и вапцаното франсе на времето се барнаха за най-големите хуманисти на света. Хората отдавна им казваха, че това е самоубийство, ама кой да чуе. Сега, като ни избиват по летища, концертни зали, стадиони и метра ... вече е късно за хуманизъм. Сега трябва да се действа незабавно за оцеляване.

20

Анонимен

преди 8 години

Римската империя е загинала от алчност и разврат . Сега не е ли същото. Всичко ламти за пари , мъже се женят за мъже , певица пее с брада , сменят си пола с операции и т.н. Някаква измислена демокрация и права на човека и хоп война с мюсюлманите.

19

Европеец

преди 8 години

Така е, драги Ренци. Само, че когато преди години искахме да не ги допускаме в Европа, такива като кухата Меркелунда се плюнчеха за хуманност и им викаха "Вилкомен". Сега, когато ножът опря до кокала и вече е въпрос на живот и смърт в най-прекия и разбираем смисъл, трябва да ги изгоним до крак, ако искаме Европа да оцелее.

18

Анонимен

преди 8 години

А кой докара враговете в градовете ви ?! Кой !?

17

Румбо

преди 8 години

Всъщност Ренци е донякъде прав-САМО затваряне на външните граници няма да даде резултат!Трябва и тея дето са вече тук да бъдат изхвърлени извън Европа!Който даде дори и малък признак за ислямизъм-пътя!Всъщност Европа се нуждае от една нова Реконкиста*,ама сигурно трябва да загинат милиони за да бъде осъзнато....*Реконкиста-вижте си сами в Уикипедията.

16

do AKO

преди 8 години

ama ti si po vreden ot radikalisti ne zabavno na pregled

15

Анонимен

преди 8 години

Али Агджа стреля по папата-турчин.Бомбата на гара Буново-турци.Окупация на половин Кипър-Турция.Планове за Велика османска империя-Турция.Геноцид на ерменци и тракийски бълхгари-Турция.Терор над 20 милионното кюрдско население в Турция -Ердоган.Рекет към ЕС за приемане на Турция в Евросъюза-Мазманти Оглу.Турция в НАТО- САЩ ????

14

Ив

преди 8 години

Така ли? Сега ли се сетихте да говорите бре? Умници са всички! И какво има да критикува затварянето на границите? Или не му стигат терористите, които вече са в Европа. Иска още май. Ще критикува!! Аре да се скрие! Супер ме е яд на тия хора. Натресоха ни гейски ценности, а сега и това. Какво стана с европейската култура? Сля се с глобалната и всичко изчезна. А каква култура имаше Европа едно време. В момента ме е срам за жалкото състояние в което сме, ние Европейците. Благодарим на ЕС! :-/