20

Анонимен

преди 8 години

До колегата, дето крещи като ненормален и го трият постоянноМомко, тероризмът си е тероризъм, няма никакво значение какви са мотивите! Не може да има нормален човек, който да подкрепя такава диващина! Няма значение кой го върши и с каква цел - точка! Всяка държава има право да защити териториалната си цялост, била тя Турция или България. Да ти го кажа по-направо - кюрдските сеператисти в Турция да не станат пример на турските сеператисти в България! Че тогава ще си ипе майкута!

19

Не

преди 8 години

Е точно "господин"местан да го каже това е малко подло и смешно след като финансира проповядването на радикален ислям!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

До 26Пръцни си момко, да ти олекне, че друго не можеш да направиш! А, защо изведнъж се изнерви така? Същото може да стане не само в Кърджали, но и по Странджа-Сакар, Делиормана и пр. Нали е хубаво, когато го правят кюрдите, защо не ти е драго, че и турците могат да направят същото в българия?! (пак написах българия с малка буква по неФнимание, пак извинявай!)

17

Анонимен

преди 8 години

Ама за какво му давате трибуна на тоя за изява? Какво ни интересува тоя кавал какво мисли и какво зове?

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Всъщност Ердоан е много мекушав към кюрдските терористи, и затова много хора са недоволни от него! Рискува живота на турските полицаи и войници, пращайки ги да разчистват улиците на градовете от терористите. Когато аз стана президент на Турция, най-лекото оръжие, което ще се използва срещу терористите и "хората" които ги подкрепят ще е 155 милиметрова гаубица! Кюрдите са щастливи, че добряк като Ердоан е в момента в президентското кресло!

15

gafur

преди 8 години

tezi natsisti koito se pravite ce mrazite musulmanite sa nay golemite islqmisti

14

българина

преди 8 години

Че българите сме заедно срещу тероризма още от Тервелско време 718г..... Проблемът е че вие сте с тероризма от времето на мухамад и не смеете да се пуснете че току виж аллах ви е наказал като неверници..... Да ви е а *** ата ли мерна

13

Анонимен

преди 8 години

До 19Колега, значи нямаш нищо против да почнем да копаем окопи по улиците на Кърджали, да гърмим по полицаи и войници, да разявяваме турски знамена и да се обосновем с аргумента, че се борим срещу българското робство. И също така да взривяваме бомби из улиците на градове в българия? (българия съм я написал с малка буква по неФнимание, извинявам се за това!)

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Колега, а защо действията на кюрдите, които взривяват бомби по оживени улици в Турция не са тероризъм, а действията на Ердоан към терористите са???? Едно малко и просто въпросче само.

11

Zhoro-Hushs

преди 8 години

Skrij se be predatel!!!

10

веднага

преди 8 години

Местан Българомразец вън от България.

9

Анонимен

преди 8 години

Местан се тъпанчи и той с големите да заклеймява тероризма,НО досега не се е извинил за "Атентата на Гара Буново" или примерно за "кръвния данък".Иначе се пише демократ.

8

"История повтор

преди 8 години

"Сега какво излиза:Местан дост-ибрикчията на Ердоган,зове срещу тероризма в Брюксел,а терористите са май тези ИДИЛ-ци,които Ердоган подкрепя в Сирия.Терористите в Брюксел не са кюрди,които се борят за своята независимост от ислямска турция,а "ислямски джихадисти",които искат да наложат "радикалния ислям" в Европа,така както ислямския османски султанат искаше да наложи исляма и пороби Европа преди 6 века."

7

Веселин

преди 8 години

На този турски агент , кой му дава думата

6

Анонимен

преди 8 години

На българина няма угодия! Човекът е прав - тероризмът си е теоризъм и е нечовешко зло! Няма значение дали отвличаш кораба "Радецки" на Дунав, взривяваш бомба на улица в Анкара, или на летище в Брюксел или Бургас!

5

Анонимен

преди 8 години

Местан, а кога ще получим извинение от вашата партия ДПС/ТНОДБ за атентатите на гара Буново и другите места?

4

www

преди 8 години

ДАЙТЕ МУ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗЯВИ СРЕЩУ ТЕРОРА - ПРАТЕТЕ ГО В СИРИЯ..

3

Анонимен

преди 8 години

Да се обединим срещу терористите от групата на Местан !

2

възмутен

преди 8 години

Лицемер!

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва някой да те взриви и теб, продажно жигуло !