64

ОПАА

преди 8 години

БОЙКО МАМИН СЛАДЪК. ТОЙ ЧИСТИЧЪК, А ПЕЕВСКИ В *** ЗА РЕЕКСПОРТА.Огромното количество контрабандни цигари бе реализирано от трибуквената фирма с изписване на латиница, контролирана от Лиляна от НСС, в капепейските магазини по границата. И? Демек контрабандата ОТ БЪЛГАРИЯ бе спряна, вервайте. Сега Бойко Борисов твърди същото. И подлага Делян Пеевски на турските служби за реекспорта.

63

Пример

преди 8 години

Заради този *** ...близки семейни приятели фалираха...и стигнаха почти до дъното !!! Имаха на две спирки магазинчета във Варна...и работата им вървеше прилично...докато тоз не ги махна ...със съдействието на общината разбира се !!!

62

Анонимен

преди 8 години

Ще му повярвям ако свали 90 кила.

61

иво

преди 8 години

Тои се "отказва" , ама мама *** - не !

60

Анонимен

преди 8 години

Делян Пеевски нито е бизнесмен,нито медиен магнат,а па политик изобщо.Няма никакъв капацитет за това.Делян Пеевски е просто удобен параван на "КОЙ" за определено време.После друг ще го смени.

59

Анонимен

преди 8 години

нормално е да му писне,даже късно го прави в тая просташка държава

58

Анонимен

преди 8 години

А дали ще се откаже от плюскането?

57

Анонимен

преди 8 години

Е то в закона не пише ли че като народен представител не трябва да има участие във всякакви фирми. Този толкова отрито показва конфликт на интереси че направо наглее!

56

Баюицата

преди 8 години

Сценарии за предсрочен вот :) За да прередят местата в НС, но дали няма да стане интересно.

55

Анонимен

преди 8 години

Кое е това прасе? Той сериозно ли се мисли за бизнесмен? Ох, на мама малката либеница. На всички хора им писна от този човек. Да се скрие най-накрая да не дразни българите.

54

Бат Пецата войвода

преди 8 години

Отказва се таратанци. Става сив кардинал. Бойко да му мисли, на толковоа подводни камъни ще се насади сега.

53

Анонимен

преди 8 години

А на нас откога ни е писнало от Пеевски...

52

?

преди 8 години

Абе на тоя, да не му се е обаждал Илия Павлов, нещо...

51

Unufri

преди 8 години

Делян Пеевски е най-обикновен спекулант-чейнчаджия. За никакъв бизнесмен или предприемач не може да става дума!На мама момчето, чрез връзки на майка си и чрез банкови кредити, който може и да не върне никога купува разни активи евтино, след известно време ги продава по-скъпо и реализира спекула от това. Това ако е бизнес, то онези от силициевата долина например са извънземни от друга галактика.

50

Ужас!

преди 8 години

Ще се разплача....и сега какво ще правим без този значим за света инвеститор.....

49

Край

преди 8 години

Верно е даже е пуснал в мобилето обява че си продава Оперла Омега - изгодно спешно. Що така тоя човек го подгониха.

48

dodger

преди 8 години

притежателят на медиите се оплаква от медийни кампании срещу него ...

47

ДС

преди 8 години

Какво ли значи снимката му като малко прасенце заедно с Илия Павлов. Мутренска работа. Тия хора откраднаха от народа в началото на 90-те и сега казват че милионите са техни....

46

художника

преди 8 години

Кой бизнесмен се отказва доброволно от изгодна сделка?ЛЪЖЕ, па ако има некой да му поверва.Причината е друга: Той знае, че е "ПОРЪЧАН", затова и ДАНС го пази. За да отърве кожата сега се прави на умряла лисица.

45

Анонимен

преди 8 години

Не закачайте НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ СВЕТИНИ- ДОАН И ПЕЕВСКИ- ТЕ СА НАШАТА ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА И ГОРДОСТ- ЧЕСТНИ И ДОБЛЕСТНИ БЪЛГАРИ- ДАРИЛИ МИЛИАРДИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА КНИЖНИНА, ПРОМИШЛЕНОСТ, ПРАВНА НАУКА, ВДИГНАЛИ БГ НАРОД НА КРАК ПОЛОВИН ГОДИНА, А МЕДИИТЕ ИМ СА ПРИМЕР И МАЯК ЗА НИВО НА ЖУРНАЛИСТИКА- ПИЯН ГЛАВАНАК, ПИЯН НА МОТИКА, СЕНЗАЦИОННО- БАТКА НА МОТОРЕТКА, КАКА ПО МЕКИЦИ, ТРАГЕДИЯ- ПИЯН СИ ЗАГУБИ СИ - ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА НИ НА ИСТИНА И ЕСТЕТИКА.